Diapolis Otel Akçakoca Tatili

Kışın süprizleri seven Karadeniz köpüklü dalgalarını, yazın denizin üzerindeki o doyulmaz gün batımını seyredebileceğiniz Diapolis Otel ve ülkemiz metropollerine en yakın Karadeniz tatil beldesi olma özelliğini taşıyan Akçakoca tüm davetkarlığıyla sizi bekliyor…

Odalar
Toplam 67 odaya sahip olan Otelimiz konaklamalarınızda çeşitli oda alternatifleri sunuyor.
I Oda
Family Suit ve Triple Oda
Standart Oda
Standat Oda
I Tipi Odalar
Single veya Double olarak verilir.
İkiz French bed
İki baş komidin
Televizyon
Telefon
Kasa
Çift kişilik oturma birimi
Makyaj masası
Minibar
Valizlik
Gardırop
Kuvet
Saç kurutma makinesi
Balkon
Split klima (A.C.)
Family Suit ve Tiriple Odalar
Üç kilik veya dört kişilik olarak verilir.
1 French bed ve 2 twinbed veya 4 Twinbed
komidin
Televizyon
Telefon
Kasa
oturma birimi
Makyaj masası
Minibar
Valizlik
Gardırop
Kuvet veya duş
Saç kurutma makinesi
Balkon
Split klima (A.C.)
Standart French Bed Odalar
Single veya Double olarak verilir.
İkiz French bed
komidin
Televizyon
Telefon
Makyaj masası
Minibar
Gardırop
Kuvet veya duş
Saç kurutma makinesi
Balkon
Split klima (A.C.)
Standart Twin Bed Odalar
Single veya Double olarak verilir.
2 Twinbed
komidin
Televizyon
Telefon
Makyaj masası
Minibar
Gardırop
Kuvet veya duş
Saç kurutma makinesi
Balkon
Split klima (A.C.)

İLETİŞİM ;

Diapolis Hotel :
Balıkçı Barınağı Üzeri, İnönü Cad. No.: 34 – Akçakoca / DÜZCE / TURKEY
PHONE : (90) (380) 611 66 00 – 611 37 41 PBX
FAX : (90) (380) 611 37 90
Rezervasyon İçin Tıklayınız.

İncele !

Ardasan Gürhan Bungalow Antalya

Gürhan’ın Adrasan’da denize 50 mt uzaklıkta 9 adet Bungalov evi var. Bungalovların önünde geniş balkonu içinde klima, fön makinesi, dolap, banyo ve WC mevcuttur.

Uygun fiyatlarla konaklama yapabileceğiniz alternatif bir yer. Adrasan sahilinde bir bahçede yer alan Gürhan’ın bungalovları ekonomik fiyatlı tatil yapmak isteyenleri ağırlamakta.

Bahçesindeki yer alan ağaçların arasında kurulmuş hamaklarda kavurucu sıcaklarından uzak, kuş sesleri ve tatlı bir esintinin yapraklardaki melodileri arasında araç gürültülerinden uzak sessiz dingin bir ortamda dinlenip kitabınızı okuyarak keyifli anlar yaşayıp dinleneceksiniz.

TEL: 0242-883 14 65
adrasanbungalov@gmail.com

İncele !

Narli Pansiyon Marmaris Selimiye

Dut, nar, zeytin ve kauçuk ağaçlarının serin gölgesinde yükselen Narlı’nın ikisi suit, sekiz odasını da aynı özenle döşedik. Ahşap zeminli odalarımızı sade ama işlevsel, beyaz, masif mobilyalarla dekore ettik.
Odalarımızın geniş, ferah banyolarında da rahatlığınızı gözettik.


Her odaya bir klima koymayı ve wireless erişimini unutmadık.

Ağaçlı, geniş bahçemizde farklı oturma grupları oluşturduk. Hamaklardan şezlonglara, kahve masalarından yemek köşelerine birçok alternatifi gönlünüzce değerlendirebilirsiniz.

Selimiye – Marmaris
tel: 0252 446 42 46
www.narlipansiyon.com
info@narlipansiyon.com
narlipansiyonselimiye@gmail.com

İncele !

Akçay İslami Oteller ile Tatil

Güzel Bir Tatil İçin Akçay İslami Oteller

Akçay Türkiye’mizin hemen hemen ilk tatil beldesi olma özelliğini taşımaktadır. Lokasyonunun uygun olması, büyük şehirlere yakınlığı Akçay‘ı gözde bir mekân haline getirmiştir. Akçay’ın diğer adı su beldesidir. Balıkesir ilimizin Edremit ilçesine bağlı bir belde olan Akçay, Edremit’e yaklaşık 9 km mesafededir. Akçay merkezinde Kaz Dağlarının simgesi olan bir Sarı Kız heykeli bulunur. Bu heykel beldeye ihtişam katmaktadır. Beldede hemen hemen bütün marketler mevcuttur.

Alışveriş için asla sıkıntı yaşanmamaktadır. Zeytinli Rock Festivali Akçay’da tatil zamanlarını hareketlenmektedir. Kordon boyu 2010 yılında ışıklandırılmıştır ve kordonun görüntüsü muhteşem bir hal almıştır. Akçay’a gittiğinizde kalabileceğiniz oteller şöyle sıralanabilir: Grand Kutlugün Otel, Set Motel, Turban Otel ve Tatil Köyü, Melodi Butik Otel, Demir Otel, Butik Yavuz Otel, Palmiye Otel, Otel Kervansaray, Alakoç Otel, Pembe Köşk Otel, Koryal Motel, Batuhan Beach Otel. Grand Kutlugün Otel genel olarak sıralama yapılırsa, beldenin en lüks oteli olarak nitelendirilebilir.

Gecelik konaklama fiyatları 100-150 TL arasında değişmektedir. Kredi kartına 12 taksit imkânı ile tatilinizi geçirmenize imkân sağlıyor otelimiz. Ayrıca Turban Otel ve Tatil köyü de Akçay‘ın önde gelen tatil mekânlarındandır. Kendine özel sahili ile 320 oda ve 1200 yatak kapasitesi ile Akçay’ın en büyük tatil köyüdür. Ödemelerinizi nakit veya kredi kartı ile yapabiliyorsunuz. Gecelik kişi başı konaklama fiyatları 200-250 TL arasında değişmektedir. Bu fiyata her şey dâhil. Yani full pansiyon.

İncele !

Kaş İslami Otelleri

Kaş Tatili İslami OTeller 


Kaş, yaz tatilinizi geçirmek için tercih edebileceğiniz ferah, sakin, huzurlu tatil beldelerinden bir tanesi. Eğer Kaş‘ı seçerseniz, bölgedeki otelleri ve otellerin fiyatlarını detaylı bir şekilde incelemeniz gerekecek. Biz size yardımcı olacağız bu yazımız ile.  

islami oteller
Kaş‘ta kalınıp rahat edilebilecek çeşitli oteller var. Bunlar; Aquapark Otel, Taşhan Otel, Medusa Otel, Korsan Ada Otel, Villa Tamara Otel, Defne Otel, Ekici Otel, Amphora Otel, Kalkan Park Otel, Club Çapa Otel, Club Barbarossa Otel, Begonvil Otel, Aquarius Otel, Hera Otel, Kale Pension Otel, Kekova Otel, Diva Residance Otel, Marinem Patara Resort Otel, Thetis Otel, Aqua Princess Otel, Bilgin Otel ve Lukka Exclusive Otel. Elbette seçiminizde konaklama ücreti önemli bir etken olacaktır. Yukarıda geçen otellerin arasında Club Barbarossa Otel 400-450 TL’lik kişi başı oda fiyatıyla en önde geliyor. Bu fiyatı elbette size sağladığı lüks hizmetler ve full pansiyon uygulaması ile hak ediyor. Sırada Lukka Exclusive Otel var ve o da 300-350 TL’lik kişi başı oda fiyatıyla 2. sırada yer alıyor.

Diva Residance Otel, Marinem Patara Resort Otel, Hera Otel, Aquapark Otel, Aqua Princess Otel 200-250 TL kişi başı oda fiyatıyla diğer kademeyi oluşturuyor. Geriye kalan Begonvil Otel, Thetis Otel, Medusa Otel, Korsan Ada Otel, Villa Tamara Otel, Hera Otel, Kale Pension Otel, Bilgin Otel daha düşük fiyat uygulaması ile ( 100-200 TL ) siz tatil severlerin hizmetinde.
Diğer tatil yerleri ve fiyatları için sitemizdeki ilgili bağlantılara tıklayabilirsiniz.

İncele !

Avşa İslami Oteller

Avşa İslami Oteller ile Tatil Keyfi.

Eğer sürekli aynı yerlerde tatil yapmaktan sıkıldıysanız ve alternatif tatil mekânları arayışı içerisinde iseniz bu haberimiz size. Avşa tam size göre. Tertemiz bir kumsal, altın rengi kumlar, masmavi deniz ile tatilcilerin göz bebeği olmaya aday. Avşa otelleri, Akdeniz ve Ege otelleri ve tatil köyleri gibi astronomik fiyatlara çıkmadan tatil yapmak isteyenlerin ilk adresi olacaktır. Avşa adasındaki kalite standartları, Akdeniz ve Ege’deki isim yapmış otellerden daha aşağı kalır değil. Avşa’daki otelleri tercih ederseniz rüya gibi bir tatili yaşayabilirsiniz. Ada gün boyu hareketli.

Eğlence ve huzur bir arada yaşanıyor adeta. Her türlü konaklama seçeneği siz tatil severler için mevcut. Lüks kiralık villalar, moteller, oteller, pansiyonlar, kiralık daireler oldukça yoğun biçimde adayı kuşatmış. Bu konuda asla sıkıntı çekmeyeceksiniz. Bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. Avşa’da otellerin genel fiyat ortalaması, yaz aylarında 80 TL ile 150 TL arasında değişmekte. Bu değişimi, lokasyon ve hizmet kalitesi belirlemektedir. Ayrıca sezon dışında konaklamak isterseniz fiyatların yarıya inmesi gündeme gelecektir. Sezonda da erken rezervasyon ile yine yarı yarıya indirim elde edebilmeniz mümkün.  

Veli’s Suite Hotel, Hotel Europa, Konak Hotel, Hotel Avşa, Ayata Otel, Ayberk Otel, Elit Otel, Deniseren Otel, Altınkum Tatil Konakları önemli otellerden bazılarıdır. Bu otellerin hizmet kaliteleri birbirine oldukça yakındır. İster yarım pansiyon, ister tam pansiyon şeklinde konaklayabilirsiniz.


İncele !

Günlük Full Eşyali Kiralik Daireler İstanbul

Günlük ev seçeneği ve sektörü oldukça gelişmiş olan ve her geçen gün kendisini büyüten bir sektör konumundadır. Bunun en temel nedenleri arasında ise; sürekli olarak artan insan sayısı ve bu bağlamda kesintisiz olarak küreselleşen dünya olmaktadır. Örneğin, bir çok kez; iş nedeni ile ya da kişisel nedenler ile seyahat etmek zorun da kalabiliriz. Bu seyahatler içerisinde ise; en çok ihtiyaç duyduğumuz konu konaklama olmaktadır. Bu nedenle de insanlar, çok daha iyi bir şekilde konaklamak adına hemen her türlü yöntemi denemektedir. Eskiden genel olarak otel seçenekleri seyahat halinde iken tercih edilirdi. Lakin; son yıllar içerisinde, günlük kiralık daire, seyahatler de kişilerin konaklama konusun da en çok tercih ettiği seçenekler arasında yer almaktadır.

istanbul günlük ev
Her şeyden önce; şunu bilmeniz gerekir ki, bir insanın en çok rahat olduğu yer kendi evidir. Gerek konfor, gerek güvenlik açısından insanlar kendi yaşam alanların da çok daha rahattır. İşte; günlük kiralık ev, sizlere aynı kendi eviniz içerisinde bir yaşam sürüyor gibi; hatta, çok daha konforlu ve rahat bir biçim de konaklama imkanı sunmaktadır. Yani; bir otel odası yerine, doğrudan bir ev içerisinde her türlü konfor ve imkan dahilin de konaklama ihtiyacınızı gidermeniz mümkün durum da olur.Bu bağlamda ise; insanların ülkemiz içerisinde en çok iş ve diğer konular nedeni ile tercih ettiği iller arasında İstanbul yer almaktadır. Biz ise; firma olarak, sürekli gelişen bu günlük daire seçeneklerini sizlere, İstanbul içerisinde yıllardır sunmaktayız. Eğer, sizlerde çeşitli sebepler doğrultusun da ya da doğrudan iş nedeni ile İstanbul içerisinde kısa süre yer alacaksanız ve konaklama alanına ihtiyacınız var ise; firmamız, eviniz de ki huzuru ve rahatı sizlere günlük daireleri ile sunmaktadır.

Üstelik, bir çok seçeneği sizlere sunmakta olan bu daireler sayesinde, her türlü konaklama ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamaktadır.Firmamız; bu sektör içerisinde yıllardır hizmet sunan bir firma olması münasebeti ile; sahip olduğu tecrübeler ve deneyimler doğrultusunda, tamamen özel olarak sizlere çeşitli konaklama amaçlı evler sunmaktadır. Sizlerde, herhangi bir sorun ya da aksama yaşamadan güven içerisinde konforlu bir konaklama imkanı istiyorsanız bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Firmamız, tüm daireleri özel olarak hazırlamış ve bir insanın her türlü ihtiyaçlarına cevap sunacak şekilde dizayn etmiştir. Gerek ulaşım gibi en temel konuda; gerek güvenlik gibi en insani konuda; gerek diğer tüm konfor aşamalarında, sizlere sunduğumuz evler her türlü ihtiyaçlarınıza en doğru ve sorunsuz şekilde cevap sunar. Bu sayede; kısa süreli seyahatlerde, konaklama ihtiyacınızı evinizde gibi karşılayabilirsiniz.

Günlük ev seçenekleri her geçen gün artmakta olan bir sektör haline gelmiştir. Öyle ki; geçmişe baktığımızda genel olarak aylık kiralanan daireler göze çarpsa da, günümüz içerisin de aylık kiralanan daireler kadar günlük kiralanmakta olan daireler de bir hayli ilgi odağı olmaktadır. Özellikle de, sürekli olarak seyahat içerisin de olan kişiler için; günlük kiralanan daireler en cazip seçenekler arasında yer almaktadır.

İncele !

Taksim Günlük Kiralik 2+1 Daire

Günlük Daire taksim çukurcuma da bulunur. Özel bir tasarıma sahiptir. 2+1 olmasına rağmen çok fazla bir kapasiteye sahip değildir. En fazla 3 kişiye kadar konaklama yaptırılabiliyor. Ücretsiz Wi-FiSize Özel Teras/Bahçe Evinizin Rahatlığında Taksime 500m Mesafe

Salon,Yatak Odası ve Bahçe Toplam 75 m2 lik alana sahip olan dairemizde 20m2 lik bahçe / teras ile yaşam alanınız genişliyor

Maximum Kişi Sayısı:3 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği dairemize isteğe bağlı olarak Extra Yatak eklenebilir

Yatak Tipi: 1 Çift Kişilik Yatak ve 1 Tek Kişilik 1 Yatak olabilen koltuk

Çocuk Politikası: Dairelerimizde çocuklarınızla birlikte konaklamanız için ekstra ücret talep edilmemektedir.

Bilgi: Fiyatlarımıza %8 KDV dahil değildir. Fiyatlarımıza Internet,Su,Elektirik,Doğalgaz gibi tüm faturalar dahildir.1 hafta ve üzeri konaklamalarda ücretsiz genel temizlik ve havlu çarşaf değişimleri dahildir. Yukarıda belirtilen fiyatlar Yaz dönemi ve kış dönemi olarak değişiklik gösterebilir.* Yılbaşı,Bayram ve Resmi tatil dönemlerini kapsamamaktadır.Bu dönemlerle ilgili lütfen bilgi alınız.**
İstanbul'da Gündüz ayrı Gece ayrı Eğlence

Dünyanın buluşma noktası İstanbul'da herşeyin başında gelen eğlence hayatı Yaz Döneminde Boğaz Çevresinde, Kış döneminde ise Beşiktaş, Ortaköy ve Taksim' deki Mekanları ile her zevke uygun eğlenceyi sizlere sunmaktadır.

Medeniyetlerin buluşma noktası olan Türkiye' nin en iyi müzelerinin bulunduğu Istanbul aynı zamanda Roma ve Osmanlı İmparatorluklarına Başkentlik yapması nedeniyle de kendine has tarihi eserlere sahiptir...

Lezzetlerin Birleştiği Kent

Türkiye'nin tüm lezzetlerinin yanı sıra Dünya mutfaklarının da örneklerini bulabileceğiniz zengin restaurantları mutlaka denemelisiniz...

Sınırsız alışverişin 365 gün devam ettiği İstanbul'da Haziran Ayında gerçekleşen Shopping Fest ile kendinizi alışveriş çılgınlığının içinde bulacaksınız.

Nasıl Rezervasyon Yapabilirim ? :

Öncelikle dairelerimizin rezervasyon durumunu Telefon yada e-mail yoluyla kontrol etmelisiniz. İstediğiniz daire için en az konaklama süresi olan iki günlük ücreti Banka Hesap numaralarımıza yatırabilir veya Kredi Kartı ile uzaktan ödeme için Mail Order Formunu isteyebilirsiniz. Bu form size e-mail veya fax yolu ile ulaştırılacaktır.





İncele !

Günlük Kiralanan Evler ve Avantajlari

Günlük ev kiralayarak tüm ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Şirket işleriniz için kiralama yapmanızda faturanızı gider olarak kullanarak ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. istanbul atakent bölgesinde olan evlerimiz hava alanına ve fuar bölgesine taksiyle 10 dakika uzaklıktadır. tüm bu ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. günlük kiralık daireler size sunduğu pozitif fırsatlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçin.

günlük kiralık ev fiyatları
Ayrıcalıklı konaklama deyince aklımıza otel geliyor. Rezidans seçeneğiyle günlük evlerimiz de mevcut olup, otel konforunun tıpatıp aynısı olup, tüm olanaklarından faydalanabilirsiniz. Sauna, havuz gibi imkanlar rezidans dairelerimizde mevcuttur. Tüm bu imkanları istanbulapartev.com  da yaşayabilirsiniz. Tüm bunları en ekonomik şekilde  bizimle yaşayabilirsiniz. Fuar misafirleri için şirketlere özel konaklama listemiz vardır.

Fuar başlamadan bir hafta önce rezervasyon yaptırarak sizde en uygun şekilde günlük konaklama yapabilirsiniz. Diğer konaklamalarınız için her zaman arayabilirsiniz. Hafta sonu konaklama yapmak için hafta içinden rezervasyon yer ayırtmak zorundasınızdır, hafta sonları evlerimiz cuma gününden itibaren dolu oluyor. Hafta içi ve hafta sonu evlerimizin fiyatlarında değişiklik gösterebilir. Ramazan ayında konaklamalarınız %10 indirim sağlanmaktadır. Ayrıca fuar müşterilerine uzun konaklamalarında  da indirim yapılmaktadır. Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz. Sizde ekonomik otel konforunda konaklama yapmak için bizi arayın.

İncele !

Taksim Günlük Kiralik Residence Suite

Günlük ev arıyorsunuz nerede hemde taksim öyleyse sizlere kiralık günlük daireler ile 24 saat resepsiyon hizmeti bulunan binamızda kahvaltı hizmeti günlük temizlik hizmeti gibi extra özellikler bulunur. Bu dairelerde kalırken ihtiyacınız olan herşeye sahipsiniz. Dairelerimizde kasa dahi bulunmaktadır.

ev taksim günlük
Her dairemizde olduğu G-Plus 1+1 Suit dairemizde de tüm alanlar en iyi şekilde değerlendirilerek tüm ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurulmuş ve buna göre dekore edilmiştir.İstiklal Caddesine sadece 50 m mesafedeki evinizden çıkarak eğlence mekanları,restorantlar ve alışverişin merkezine yürüyebilirsiniz.

Ücretsiz Wi-Fi24 Saat Resepsiyon ve Güvenlik Kahvaltı Servisi Günlük Temizlik Hizmeti İstiklal Caddesine 50m

Salon,Yatak OdasıToplam 50 m2 lik alana sahip olan dairemizde modern dekorasyon ile rahatlığın keyfini çıkarın

Maximum Kişi Sayısı:3+1 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği dairemize isteğe bağlı olarak Extra Yatak eklenebilir

Yatak Tipi: 1 Çift Kişilik Yatak ve 1 Çift Kişilik Yatak olabilen koltuk

Çocuk Politikası: Dairelerimizde çocuklarınızla birlikte konaklamanız için ekstra ücret talep edilmemektedir.

Ekstra Yatak: Dairelerimize Ekstra Yatak eklendiğinde Gecelik 10,00 EUR olarak fiyatlandırılmaktadır.

Bilgi:
Fiyatlarımıza %8 KDV dahil değildir.
Fiyatlarımıza Internet,Su,Elektirik,Doğalgaz gibi tüm faturalar dahildir.
1 hafta ve üzeri konaklamalarda ücretsiz genel temizlik ve havlu çarşaf değişimleri dahildir.
Yukarıda belirtilen fiyatlar Yaz dönemi ve kış dönemi olarak değişiklik gösterebilir.*
Yılbaşı,Bayram ve Resmi tatil dönemlerini kapsamamaktadır.Bu dönemlerle ilgili lütfen bilgi alınız.**

İstanbul'da Gündüz ayrı Gece ayrı Eğlence

Dünyanın buluşma noktası İstanbul'da herşeyin başında gelen eğlence hayatı Yaz Döneminde Boğaz Çevresinde, Kış döneminde ise Beşiktaş, Ortaköy ve Taksim' deki Mekanları ile her zevke uygun eğlenceyi sizlere sunmaktadır.

Medeniyetlerin buluşma noktası olan Türkiye' nin en iyi müzelerinin bulunduğu Istanbul aynı zamanda Roma ve Osmanlı İmparatorluklarına Başkentlik yapması nedeniylede kendine has tarihi eserlere sahiptir...

Lezzetlerin Birleştiği Kent

Türkiye'nin tüm lezzetlerinin yanı sıra Dünya mutfaklarının da örneklerini bulabileceğiniz zengin restaurantları mutlaka denemelisiniz...

Sınırsız alışverişin 365 gün devam ettiği İstanbul'da Haziran Ayında gerçekleşen Shopping Fest ile kendinizi alışveriş çılgınlığının içinde bulacaksınız.


Nasıl Rezervasyon Yapabilirim ? :
Öncelikle dairelerimizin rezervasyon durumunu Telefon yada e-mail yoluyla kontrol etmelisiniz. İstediğiniz daire için en az konaklama süresi olan iki günlük ücreti Banka Hesap numaralarımıza yatırabilir veya Kredi Kartı ile uzaktan ödeme için Mail Order Formunu isteyebilirsiniz. Bu form size e-mail veya fax yolu ile ulaştırılacaktır.

Nasıl Ödeme Yapabilirim ? :
Kiralamak istediğiniz dairenin en az konaklama süresi olan iki günlük ücretini banka hesap numaralarımıza yatırabilir kalan kısmını anahtar tesliminde nakit olarak yapabilirsiniz. Kredi Kartı ile ödemelerde bakiyenin tamamı rezervasyon yapılırken tahsil edilecektir.

Depozito Ödeyecek miyim?:
Kredi Kartı ile Ön provizyon veya Nakit olarak toplam tutarın%25 i kadar depozito alınmaktadır. Daire size teslim edilirken Kısa Dönem Kiralama Kontratı yapılacaktır.Bu kontrat sizin konakladığınız tarihleri ve evde kalan konuklarımızın bilgilerini içermektedir. Aynı zamanda kontrat araç kiralama sözleşmeleri gibi Senet niteliğindedir.

Anahtarı Nasıl Teslim Alacağım ? :
Saat 14:00 de daireniz Temizliği yapılarak hazır olacaktır. saat 12:00 ye kadar sizden önceki misafire izin verilmektedir.Daha erken girme şansınız sadece sizden önce rezervasyon erken boşaltmış veya daire boş kalmış ise mümkündür. Dairenin bulunduğu adres size rezervasyonun tamamlanmasından sonra verilecektir. Adrese kendi imkanlarınızla gelebilir veya dilerseniz Havaalanı ve Otogar Transferlerimiz Hakkında bilgi alabilirsiniz.

Anahtarı Nasıl Teslim Edeceğim ? :
Daireden çıkış saatiniz herhangi bir özel şart belirtmediyseniz 12:00 ‘dir. Görevli personelimiz daireyi ve anahtarları sizden teslim alacaktır. Teslim alınırken karşılaşılan eksik veya kullanıcı hatası nedeniyle arızalı eşyalar için servis bedeli ayrıca tahsil edilecek ve depozitonuzun kalan kısmı iade edilecektir.

İncele !

Taksim Premium Residence 2+1

Eşyalı günlük taksim evleri İstiklal caddesine 50 m. mesafede bulunan binamızda 12 adet daire, 24 saat resepsiyon hizmeti, sabah kahvaltısı, günlük temizlik hizmeti gibi residence hizmetleri bulunmaktadır. Daireler son derece modern olarak tasarlanmış olsa da klasik aksesuarlar ile harmanlanıp her zevke hitap edecek şekle getirilmiştir.
2+1 Aile Suitinde kısa ve uzun dönem konaklamalarınız için çok ideal olup bütün ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde tasarlanmıştır.

taksim ev günlük kirala
Çok iyi bir konum olan Galatasaray da bulunan binamız Taksim’in İkinci Meydanı yani Galatasaray Meydanına 50 m mesafede bulunmaktadır.

Her daire olduğu G-Plus 2+1 dairemizde de tüm alanlar en iyi şekilde değerlendirilerek tüm ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurulmuş ve buna göre dekore edilmiştir.İstiklal Caddesine sadece 50 m mesafedeki evinizden çıkarak eğlence mekanları,restorantlar ve alışverişin merkezine yürüyebilirsiniz.

Ücretsiz Wi-Fi24 Saat Resepsiyon ve GüvenlikKahvaltı Servisi Günlük Temizlik Hizmeti İstiklal Caddesine 50m

2 Yatak OdasıToplam 70 m2 lik alana sahip olan 2+1 dairemizde modern dekorasyon ile rahatlığın keyfini çıkarın

Maximum Kişi Sayısı:5 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği dairemize isteğe bağlı olarak Extra Yatak eklenebilir

Yatak Tipi: 2 Çift Kişilik Yatak + Yatak olabilen Koltuk

Çocuk Politikası: Dairelerimizde çocuklarınızla birlikte konaklamanız için ekstra ücret talep edilmemektedir.

Ekstra Yatak: Dairelerimize Ekstra Yatak eklendiğinde Gecelik 15,00 EUR olarak fiyatlandırılmaktadır.

Bilgi:
Fiyatlarımıza %8 KDV dahil değildir.
Fiyatlarımıza Internet,Su,Elektirik,Doğalgaz gibi tüm faturalar dahildir.
1 hafta ve üzeri konaklamalarda ücretsiz genel temizlik ve havlu çarşaf değişimleri dahildir.
Yukarıda belirtilen fiyatlar Yaz dönemi ve kış dönemi olarak değişiklik gösterebilir.*
Yılbaşı,Bayram ve Resmi tatil dönemlerini kapsamamaktadır.Bu dönemlerle ilgili lütfen bilgi alınız.**

İstanbul'da Gündüz ayrı Gece ayrı Eğlence

Dünyanın buluşma noktası İstanbul'da herşeyin başında gelen eğlence hayatı Yaz Döneminde Boğaz Çevresinde, Kış döneminde ise Beşiktaş, Ortaköy ve Taksim' deki Mekanları ile her zevke uygun eğlenceyi sizlere sunmaktadır.

Medeniyetlerin buluşma noktası olan Türkiye' nin en iyi müzelerinin bulunduğu Istanbul aynı zamanda Roma ve Osmanlı İmparatorluklarına Başkentlik yapması nedeniylede kendine has tarihi eserlere sahiptir...

Lezzetlerin Birleştiği Kent

Türkiye'nin tüm lezzetlerinin yanı sıra Dünya mutfaklarının da örneklerini bulabileceğiniz zengin restaurantları mutlaka denemelisiniz...

Sınırsız alışverişin 365 gün devam ettiği İstanbul'da Haziran Ayında gerçekleşen Shopping Fest ile kendinizi alışveriş çılgınlığının içinde bulacaksınız.

İncele !

İstanbul Günlük Kiralik Daire Firsatlari

İstanbul'da günlük kiralık daire ve residance yaz tatili dolayısıyla fiyatlarımızı %10 indirdik. Üstelik havalimanından karşıma paketi de içerisinde. İsterseniz +75 tl vererek Mercedes Vito seçeneğiyle sizi karşılayabiliriz. istanbul apart ev günlük ev sektöründe her zaman kaliteyi benimsemiştir. Kalitenin adresi istanbu apart ev.  Konforu, burada yaşayın. Üstelik uzun süre konaklamalarınızda indirim var. Evlerimiz İstanbul’un çeşitli kaliteli semtlerinde ve merkezdedir. İstediğiniz vakit istediğiniz yere ulaşmanızda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Bu fırsatı kaçırmayın. Otel konforunda konaklamayı kim istemez?

günlük ev kiralama
Sizde bizimle iletişime geçerek otel konforunda konaklama yaşayabilirsiniz. Şirketimiz hakkında detaylı bilgi almak isterseniz hemen bizi arayın. Hafta içi ve hafta sonu çalışma saatlerimiz gece yarısına kadardır. Gece yarısına kadar ya da önceden haber verilmek şartıyla saat 12.00 den sonra eğer boş ev varsa size yardımcı olabiliriz. Şimdi, tatil zamanı, rezidans günlük kiralık eşyalı evler havuz, sauna ve çeşitli aktivetelere yer vardır. Sizde rezervasyonunuzu önceden yapın, uygun fiyata tatili kaçırmayın. İstanbul apart ev, tatil demektir.

Size tatil gibi bir ev vereceğimizi garanti ediyoruz. Evlerimiz önceden temizlenmiş olarak sizlere veriyoruz ve istediğiniz vakit temizlik elamanımızı evinize gönderip evi temizlettiriyoruz. Bir telefon uzağınızda istanbul apart ev danışma telefon numarasıyla siz istediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz.

İncele !

Günlük Kiralik Eşyali Taksim Evleri

İstanbul Taksimin Muhteşem Manzaraları ile sizlere günlük kiralık evler ile, Sınırsız Eğlence Hayatı ve Alışveriş imkanlarıyla Dünyanın Buluşma Noktası İstanbul’a hoşgeldiniz.

cihangir günlük ev kirala
İstanbul’un Merkezi Taksim Meydanına sadece 300 m mesafede bulunan Eviniz sizi bekliyor.
Cihangir Pürtelaş Sokak’ta bulunan binamızda birbirinden farklı renk ve özelliklerde ancak aynı fonksiyonelliğe sahip dairelerimizin her biri sizlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dekore edilmiştir. Siz değerli misafirlerimizi evlerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız…

İstanbul’da Görüşmek Dileğiyle;

Home Aparts

Her dairemizde olduğu C1 kodlu dairemizde de tüm alanlar eniyi şekilde değerlendirilerek tüm ihtiyaçlarınız gözönünde bulundurulmuş ve buna göre dekore edilmiştir.Derin bir nefes alabileceğiniz Teras - Bahçesi ile fark yaratmaktadır.
Ücretsiz Wi-FiSize Özel Teras/Bahçe Evinizin Rahatlığında Taksime 300m Mesafe  

Salon,Yatak Odası ve Bahçe Toplam 75 m2 lik alana sahip olan dairemizde 20m2 lik bahçe / teras ile yaşam alanınız genişliyor 
Maximum Kişi Sayısı:4 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği dairemize isteğe bağlı olarak Extra Yatak eklenebilir 
Yatak Tipi: 1 Çift Kişilik Yatak ve 1 Çift Kişilik Yatak olabilen koltuk  
Çocuk Politikası: Dairelerimizde çocuklarınızla birlikte konaklamanız için ekstra ücret talep edilmemektedir. 
Ekstra Yatak: Dairelerimize Ekstra Yatak eklendiğinde Gecelik 10,00 EUR olarak fiyatlandırılmaktadır. 
Bilgi:
Fiyatlarımıza %8 KDV dahil değildir.
Fiyatlarımıza Internet,Su,Elektirik,Doğalgaz gibi tüm faturalar dahildir.
1 hafta ve üzeri konaklamalarda ücretsiz genel temizlik ve havlu çarşaf değişimleri dahildir.
Yukarıda belirtilen fiyatlar Yaz dönemi ve kış dönemi olarak değişiklik gösterebilir.*
Yılbaşı,Bayram ve Resmi tatil dönemlerini kapsamamaktadır.Bu dönemlerle ilgili lütfen bilgi alınız.**
İstanbul'da Gündüz ayrı Gece ayrı Eğlence

Dünyanın buluşma noktası İstanbul'da herşeyin başında gelen eğlence hayatı Yaz Döneminde Boğaz Çevresinde, Kış döneminde ise Beşiktaş, Ortaköy ve Taksim' deki Mekanları ile her zevke uygun eğlenceyi sizlere sunmaktadır.

Medeniyetlerin buluşma noktası olan Türkiye' nin en iyi müzelerinin bulunduğu Istanbul aynı zamanda Roma ve Osmanlı İmparatorluklarına Başkentlik yapması nedeniylede kendine has tarihi eserlere sahiptir...

Lezzetlerin Birleştiği Kent

Türkiye'nin tüm lezzetlerinin yanı sıra Dünya mutfaklarının da örneklerini bulabileceğiniz zengin restaurantları mutlaka denemelisiniz...

Sınırsız alışverişin 365 gün devam ettiği İstanbul'da Haziran Ayında gerçekleşen Shopping Fest ile kendinizi alışveriş çılgınlığının içinde bulacaksınız.

Taksim Meydanında The Marmara Otelinin Altındaki Garanti Bankası' nın yanındaki sokaktan girerek Camiinin üstünde kalan sokaktan devam ettiğinizde yolun sonunda karşınızda Pürtelaş Sokak Tabelasını göreceksiniz yaklaşık 100 m kadar ilerlediğinizde sokağın solunda evinize ulaşacaksınız.
Nasıl Rezervasyon Yapabilirim ? :
Öncelikle dairelerimizin rezervasyon durumunu Telefon yada e-mail yoluyla kontrol etmelisiniz. İstediğiniz daire için en az konaklama süresi olan iki günlük ücreti Banka Hesap numaralarımıza yatırabilir veya Kredi Kartı ile uzaktan ödeme için Mail Order Formunu isteyebilirsiniz. Bu form size e-mail veya fax yolu ile ulaştırılacaktır.

Nasıl Ödeme Yapabilirim ? :
Kiralamak istediğiniz dairenin en az konaklama süresi olan iki günlük ücretini banka hesap numaralarımıza yatırabilir kalan kısmını anahtar tesliminde nakit olarak yapabilirsiniz. Kredi Kartı ile ödemelerde bakiyenin tamamı rezervasyon yapılırken tahsil edilecektir.Depozito Ödeyecek miyim?:
Kredi Kartı ile Ön provizyon veya Nakit olarak toplam tutarın%25 i kadar depozito alınmaktadır. Daire size teslim edilirken Kısa Dönem Kiralama Kontratı yapılacaktır.Bu kontrat sizin konakladığınız tarihleri ve evde kalan konuklarımızın bilgilerini içermektedir. Aynı zamanda kontrat araç kiralama sözleşmeleri gibi Senet niteliğindedir.

Anahtarı Nasıl Teslim Alacağım ? :
Saat 14:00 de daireniz Temizliği yapılarak hazır olacaktır. saat 12:00 ye kadar sizden önceki misafire izin verilmektedir.Daha erken girme şansınız sadece sizden önce rezervasyon erken boşaltmış veya daire boş kalmış ise mümkündür. Dairenin bulunduğu adres size rezervasyonun tamamlanmasından sonra verilecektir. Adrese kendi imkanlarınızla gelebilir veya dilerseniz Havaalanı ve Otogar Transferlerimiz Hakkında bilgi alabilirsiniz.

Anahtarı Nasıl Teslim Edeceğim ? :
Daireden çıkış saatiniz herhangi bir özel şart belirtmediyseniz 12:00 ‘dir. Görevli personelimiz daireyi ve anahtarları sizden teslim alacaktır. Teslim alınırken karşılaşılan eksik veya kullanıcı hatası nedeniyle arızalı eşyalar için servis bedeli ayrıca tahsil edilecek ve depozitonuzun kalan kısmı iade edilecektir.

Ses Seviyesi :
Apartman genel yaşam kurallarına uygun şekilde giriş-çıkışlarda özen gösterilmesi, evde müzik dinlerken veya tv izlerken ses seviyesinin apartman sakinlerini rahatsız etmeyecek düzeyde olması,bahçe veya balkon bölümlerinde çevreye rahatsızlık vermeyerek özen gösterilmesi gerekmektedir

Teknik Arıza :
Konaklamalarınız esnasında karşılacağınız herhangi bir teknik aksaklık durumunda lütfen müdahale etmeden bizimle iletişime geçiniz.

Kişi Sayısı :
Sözleşmede belirtilen konaklayacak kişi sayısı ile evde kalacak kişi sayısı arasında uyumsuzluk,firmamıza bildirilmeden tespit edilirse sözleşme geçersiz kılınacak ve geri ödeme yapılmaksızın evin boşaltılması istenecektir.... İstanbul’da Görüşmek Dileğiyle :)

İncele !

Kiralik Günlük İstanbul Evleri

Fuara katılan fuar ziyaretçilerin en büyük problemlerinden bir tanesi de fuar alanına yakın bir konaklama yeri bulamamasıdır. İstanbul Apart Ev olarak fuara katılan il dışından gelen misafirlere büyük kolaylık sağlamaktayız. Fuar alanına yakın günlük kiralık evlerimizle ile lüks bir konaklama yaşayın. Otel konforunda bir konaklama, otelden daha uygun bir fiyat seçeneklerinin yanında sizlere konaklayacağınız evleri sizlerin önerilerinize göre tasarladık. CNR Expo yani İstanbul fuar alanına en yakın dairelerimiz ile sizde kaliteli bir konaklama arıyorsanız ilk önce bizi aramanızı öneririz. Kiralık daire günlük
ile ilgili ne varsa sitemizden bilgi edinebilirsiniz.
 

günlük kiralık ev istanbul
Fiyatlar konaklamanın uzunluğuna göre değişmekte olduğu için sabit bir fiyat koymuyoruz. Evlerimizin konfor ön plana alınarak tasarımı yapılmıştır. Evlerimiz hava alanına, hastanelere en kısa mesafededir. Her şeyden önce, günlük olarak kiralanan daireler, konforun en üst düzeyde tutularak hazırlanmış olan daireler olmaktadır. Sizlere, kısa süre içerisinde büyük bir konfor ve rahatlık içerisinde konut ihtiyacınızı giderme imkanı sunmak adına hazırlanmıştır. Firmamız, bu bağlamda sizlere konaklama konusunda yıllardır hizmet sunmakta olan firma konumundadır.

Sizlere en konforlu konaklama imkanlarını sunmak adına, hazırlamış olduğumuz seçenekler sayesin de sizlerde eğer, İstanbul içinde yaşıyorsanız ya da İstanbul’a çeşitli nedenlerden dolayı geçici olarak gelmişseniz firmamız ile iletişim kurabilir ve bu konu da ki ihtiyaçlarınıza en doğru  çözümleri bulabilirsiniz. Her şeyden önce belirtmek isteriz ki, kiralık daire günlük konusu kapsamlı bir konudur. Hangi firmadan, hangi evleri, ne amaç ile kiraladığınız oldukça önemlidir. Bazen, sadece kişisel olarak konforlu bir konaklama adına günlük daire kiralamak isteyebilirsiniz.

Bazen ise; iş konusunda ya da gene kişisel olarak ağırlamanız gereken misafirleri en konforlu şekil de misafir etmek adına günlük daire kiralamak isteyebilirsiniz ki, tam bu aşamada firmamız sizlere tamamen istekleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda en uygun seçenekleri sunmaktadır.

İncele !

Günlük Kiralik Taksim Residence

İstiklal caddesine 50 m. mesafede bulunan binamızda 12 adet daire, 24 saat resepsiyon hizmeti, sabah kahvaltısı, günlük temizlik hizmeti gibi residence hizmetleri bulunmaktadır. Daireler son derece modern olarak tasarlanmış olsa da klasik aksesuarlar ile harmanlanıp her zevke hitap edecek şekle getirilmiştir. Stüdyo dairemiz kısa kalımlar için çok ideal olup bütün ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanmıştır.

taksim günlük kiralık daire
Bina konum olarak çok iyi bir konum olan galatasaray da bulunur. Galatasaray meydanı Taksim’in 2. meydanı olarak kabul edilir.

Her dairemizde olduğu G-Plus Stüdyo dairemizde de tüm alanlar en iyi şekilde değerlendirilerek tüm ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurulmuş ve buna göre dekore edilmiştir.İstiklal Caddesine sadece 50 m mesafedeki evinizden çıkarak eğlence mekanları,restorantlar ve alışverişin merkezine yürüyebilirsiniz.

Ücretsiz Wi-Fi24 Saat Resepsiyon ve GüvenlikKahvaltı Servisi Günlük Temizlik Hizmeti İstiklal Caddesine 50m

Yatak OdasıToplam 25 m2 lik alana sahip olan stüdyo dairemizde modern dekorasyon ile rahatlığın keyfini çıkarın

Maximum Kişi Sayısı:2 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği dairemize isteğe bağlı olarak Extra Yatak eklenebilir

Yatak Tipi: 1 Çift Kişilik Yatak

Çocuk Politikası: Dairelerimizde çocuklarınızla birlikte konaklamanız için ekstra ücret talep edilmemektedir.

Ekstra Yatak: Dairelerimize Ekstra Yatak eklendiğinde Gecelik 10,00 EUR olarak fiyatlandırılmaktadır.

Bilgi:
Fiyatlarımıza %8 KDV dahil değildir.
Fiyatlarımıza Internet,Su,Elektirik,Doğalgaz gibi tüm faturalar dahildir.
1 hafta ve üzeri konaklamalarda ücretsiz genel temizlik ve havlu çarşaf değişimleri dahildir.
Yukarıda belirtilen fiyatlar Yaz dönemi ve kış dönemi olarak değişiklik gösterebilir.*
Yılbaşı,Bayram ve Resmi tatil dönemlerini kapsamamaktadır.Bu dönemlerle ilgili lütfen bilgi alınız.**

İstanbul'da Gündüz ayrı Gece ayrı Eğlence

Dünyanın buluşma noktası İstanbul'da herşeyin başında gelen eğlence hayatı Yaz Döneminde Boğaz Çevresinde, Kış döneminde ise Beşiktaş, Ortaköy ve Taksim' deki Mekanları ile her zevke uygun eğlenceyi sizlere sunmaktadır.

Medeniyetlerin buluşma noktası olan Türkiye' nin en iyi müzelerinin bulunduğu Istanbul aynı zamanda Roma ve Osmanlı İmparatorluklarına Başkentlik yapması nedeniylede kendine has tarihi eserlere sahiptir...

Lezzetlerin Birleştiği Kent

Türkiye'nin tüm lezzetlerinin yanı sıra Dünya mutfaklarının da örneklerini bulabileceğiniz zengin restaurantları mutlaka denemelisiniz...

Sınırsız alışverişin 365 gün devam ettiği İstanbul'da Haziran Ayında gerçekleşen Shopping Fest ile kendinizi alışveriş çılgınlığının içinde bulacaksınız.


Nasıl Rezervasyon Yapabilirim ? :
Öncelikle dairelerimizin rezervasyon durumunu Telefon yada e-mail yoluyla kontrol etmelisiniz. İstediğiniz daire için en az konaklama süresi olan iki günlük ücreti Banka Hesap numaralarımıza yatırabilir veya Kredi Kartı ile uzaktan ödeme için Mail Order Formunu isteyebilirsiniz. Bu form size e-mail veya fax yolu ile ulaştırılacaktır.

Nasıl Ödeme Yapabilirim ? :
Kiralamak istediğiniz dairenin en az konaklama süresi olan iki günlük ücretini banka hesap numaralarımıza yatırabilir kalan kısmını anahtar tesliminde nakit olarak yapabilirsiniz. Kredi Kartı ile ödemelerde bakiyenin tamamı rezervasyon yapılırken tahsil edilecektir.

Depozito Ödeyecek miyim?:
Kredi Kartı ile Ön provizyon veya Nakit olarak toplam tutarın%25 i kadar depozito alınmaktadır. Daire size teslim edilirken Kısa Dönem Kiralama Kontratı yapılacaktır.Bu kontrat sizin konakladığınız tarihleri ve evde kalan konuklarımızın bilgilerini içermektedir. Aynı zamanda kontrat araç kiralama sözleşmeleri gibi Senet niteliğindedir.

Anahtarı Nasıl Teslim Alacağım ? :
Saat 14:00 de daireniz Temizliği yapılarak hazır olacaktır. saat 12:00 ye kadar sizden önceki misafire izin verilmektedir.Daha erken girme şansınız sadece sizden önce rezervasyon erken boşaltmış veya daire boş kalmış ise mümkündür. Dairenin bulunduğu adres size rezervasyonun tamamlanmasından sonra verilecektir. Adrese kendi imkanlarınızla gelebilir veya dilerseniz Havaalanı ve Otogar Transferlerimiz Hakkında bilgi alabilirsiniz.

Anahtarı Nasıl Teslim Edeceğim ? :
Daireden çıkış saatiniz herhangi bir özel şart belirtmediyseniz 12:00 ‘dir. Görevli personelimiz daireyi ve anahtarları sizden teslim alacaktır. Teslim alınırken karşılaşılan eksik veya kullanıcı hatası nedeniyle arızalı eşyalar için servis bedeli ayrıca tahsil edilecek ve depozitonuzun kalan kısmı iade edilecektir.

İncele !

İstanbulda Ucuz Günlük Kiralik Evler

Sürekli olarak oteller de kalmak, sizlere tam olarak istediğiniz konforu ya da evinizde ki gibi bir konaklama imkanını asla sunmaz. Bu nedenle de, firma olarak; sizlere günlük kiralık ev seçenekleri sunuyoruz ve bu seçenekler sayesinde, çok daha rahat bir biçim de konaklama konusunda ki ihtiyaçlarınızı gidermenizi sağlıyoruz. Üstelik; tüm bu hizmetleri, sahip olduğumuz özel dizayn edilmiş evler, profesyonel ve tecrübeli kadromuz, en uygun seçenekler ile sizlere sunuyoruz. Bu sayede; herkesin, daha konforlu ve daha rahat bir biçim de konaklamasına yardımcı oluyoruz.
 

istanbul günlük kiralık daire
Bildiğiniz gibi; bir ev ortamı içerisin de konaklamak; otel seçeneklerine ve diğer tüm unsurlara göre çok daha rahat ve çok daha konforludur. Bu nedenlede son dönemler içerisinde istanbul günlük kiralık ev seçeneklerine olan ilgi bir hayli artmış durumdadır. Firmamız ise, sürekli olarak artan ve gelişen bu sektör içerisinde sizlere en kaliteli hizmeti ve en konforlu günlük daireleri sunmak adına kesintisiz bir şekil de çalışmaktadır. İstanbul içerisin de hizmet sunmakta olan firmamız; sadece, iş nedeni ile yaptığınız seyahatler içerisin de değil; herhangi bir özel misafiriniz olması durumunda da sizlere destek olmaktadır.

Öyle ki; misafirlerinizi, doğrudan bir otel odasında ağırlamak pek fazla uygun gelmeyebilir. Lakin, süper lüks daireler içerisinde konforlu bir şekil de misafirlerinizi ağırlamak hem sizin için, hem de misafirleriniz için çok daha mükemmel olacaktır ki firmamız; bu doğrultuda da gene en kaliteli daireleri ve seçenekleri sizlere sunmaktadır. Günlük kiralık ev konusun da önem arz eden 3 husus bulunmaktadır. Bunlar; konfor, ulaşım ve güvenlik konuları olmaktadır. Tercih ettiğiniz daireye çok rahat bir biçim de ulaşım sağlamalı, daire içerisin de güvenli bir biçim de konaklamalı ve tüm ihtiyaçlarınızı en konforlu şekilde giderme imkanına sahip olmanız gerekir.

Biz ise; İstanbul içerisin de günlük kiralık daire aramakta olan herkese; bu üç temel husus dikkate alınarak hazırlanmış olan dairelerimiz ile hizmet sunmaktayız.
Sadece, bizimle iletişime kurmanız halinde; özel olarak dizayn edilen ve her açıdan tüm noktaların düşünüldüğü evlerimiz içerisinde konaklama imkanına sahip olabilirsiniz. Üstelik, tüm evlerimiz her türlü doğal afet ve deprem gibi konular göz önünde bulundurularak sağlam inşa edilmiştir. Bu nedenlede, konaklama esnasında olmaz ama herhangi bir sorun ya da problem yaşamanız öncelikli olarak önlenmiştir. Eğer, sizler de otel odaları ya da diğer seçenekler ile uğraşmak istemiyor; en kısa süre içerisin de çok daha rahat bir biçim de konaklama ihtiyaçlarınızı İstanbul’da gidermek istiyor iseniz, her zaman sizlerin yanındayız.

Popüler bir kent olması ve milyonlarca insanın İstanbul’da yaşamasıyla birçok İl’e göre belki fiyat farkı yaşayabilirsiniz. Ancak firmamız bünyesinde bulunan evlerimiz, kalitesine göre en uygun fiyatlarda sizlere sunulmakta olup, sizlerin gereksinimlerini gidermesi açısından oldukça iyi fiyatlarda kiralama hizmeti sunulmaktadır. Günlük kiralık ev fiyatlarıyla ilgili olarak hiçbir araştırma yapmadan doğrudan bizlere ulaşmanız sonrasında en uygun fiyatı da bizlerden alacağınızı bilmenizi isteriz. Birkaç günlük ev ihtiyaçlarınızı gidermeniz için sizlere her zaman hizmet vermek için hazırız.

İncele !

Günlük Kiralık Residance Taksim Cihangir

İstanbul'da Gündüz ayrı Gece ayrı Eğlence İle Sizleri Bekliyor.

günlük eşyalı evler
Dünyanın buluşma noktası İstanbul'da herşeyin başında gelen eğlence hayatı Yaz Döneminde Boğaz Çevresinde, Kış döneminde ise Beşiktaş, Ortaköy ve Taksim' deki Mekanları ile her zevke uygun eğlenceyi sizlere sunmaktadır.

Medeniyetlerin buluşma noktası olan Türkiye' nin en iyi müzelerinin bulunduğu Istanbul aynı zamanda Roma ve Osmanlı İmparatorluklarına Başkentlik yapması nedeniylede kendine has tarihi eserlere sahiptir...

Lezzetlerin Birleştiği Kent İstanbul

Türkiye'nin tüm lezzetlerinin yanı sıra Dünya mutfaklarının da örneklerini bulabileceğiniz zengin restaurantları mutlaka denemelisiniz...

Sınırsız alışverişin 365 gün devam ettiği İstanbul'da Haziran Ayında gerçekleşen Shopping Fest ile kendinizi alışveriş çılgınlığının içinde bulacaksınız.

İncele !

Taksim Günlük Kiralik Ucuz Evler

İstanbul’un Merkezi Taksim Meydanına sadece 150 m mesafede bulunan Eviniz sizi bekliyor.
Sıraselviler Caddesi Aslanyatağı Sokak’ta bulunan binamızda birbirinden farklı renk ve özelliklerde ancak aynı fonksiyonelliğe sahip dairelerimizin her biri sizlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dekore edilmiştir. Siz değerli misafirlerimizi günlük kiralık evlerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız…

günlük eşyalı ev kiralama
günlük eşyalı ev
İstanbul’da Görüşmek Dileğiyle;

Home Aparts

Her dairemizde olduğu T2/3/4 kodlu dairemizde de tüm alanlar eniyi şekilde değerlendirilerek tüm ihtiyaçlarınız gözönünde bulundurulmuş ve buna göre dekore edilmiştir.

Ücretsiz Wi-FiGürültüden Uzak Evinizin Rahatlığında Taksime 150m Mesafe

Salon,Yatak Odası Toplam 50 m2 lik alana sahip olan dairemizden keyif alacaksanız.

Maximum Kişi Sayısı:3 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği dairemize isteğe bağlı olarak Extra Yatak eklenebilir

Yatak Tipi: 1 Çift Kişilik Yatak ve 1 Çift Kişilik Yatak olabilen koltuk

Bilgi:
Fiyatlarımıza %8 KDV dahil değildir.
Fiyatlarımıza Internet,Su,Elektirik,Doğalgaz gibi tüm faturalar dahildir.
1 hafta ve üzeri konaklamalarda ücretsiz genel temizlik ve havlu çarşaf değişimleri dahildir.
Yukarıda belirtilen fiyatlar Yaz dönemi ve kış dönemi olarak değişiklik gösterebilir.*
Yılbaşı,Bayram ve Resmi tatil dönemlerini kapsamamaktadır.Bu dönemlerle ilgili lütfen bilgi alınız.**

İstanbul'da Gündüz ayrı Gece ayrı Eğlence

Dünyanın buluşma noktası İstanbul'da herşeyin başında gelen eğlence hayatı Yaz Döneminde Boğaz Çevresinde, Kış döneminde ise Beşiktaş, Ortaköy ve Taksim' deki Mekanları ile her zevke uygun eğlenceyi sizlere sunmaktadır.

Medeniyetlerin buluşma noktası olan Türkiye' nin en iyi müzelerinin bulunduğu Istanbul aynı zamanda Roma ve Osmanlı İmparatorluklarına Başkentlik yapması nedeniyle de kendine has tarihi eserlere sahiptir...

Lezzetlerin Birleştiği Kent

Türkiye'nin tüm lezzetlerinin yanı sıra Dünya mutfaklarının da örneklerini bulabileceğiniz zengin restaurantları mutlaka denemelisiniz...

Sınırsız alışverişin 365 gün devam ettiği İstanbul'da Haziran Ayında gerçekleşen Shopping Fest ile kendinizi alışveriş çılgınlığının içinde bulacaksınız.

İncele !

Günlük Kiralık Daireler İstanbul Halkali

Bugün sizleri İstanbul Halkalı Atakent’te Günlük Kiralık Dairelerimizle sizleri konfora davet ediyoruz. Fuara, hava limanına yakın dairelerimizle istanbul’un her yerine çok yakınız. Otel odasında sıkışıp kalmayın sizi konfora davet ediyoruz.

günlük daire halkalı
İstanbul’a tatil için mi geliyorsunuz ya da iş seyahatleriniz için günlük konaklama yapmak mı istiyorsunuz? Otele sıkışıp kalmayın, kendinizi evinizde hissedin. Konaklamada kaldığınız daireler şehir merkezine çok yakındır. Hava alanına 10 dakika uzaklığındadır.

Günlük kiralık dairelerimiz ile fuar zamanlarında ön rezervasyon yaptırarak konaklama yapabilirsiniz. Fuar ziyaretçilerinin en çok tercihi İstanbul Apart Ev sizlere kusursuz hizmet sunar. Atakent, Beylikdüzü ve diğer merkezi ilçelerde olan kaliteli dairelerimizle en iyi şekilde konaklama hizmeti sunuyoruz.

İncele !

Konforlu Günlük Kiralık Evler Taksim

Taksimin Muhteşem Manzaraları, Sınırsız Eğlence Hayatı ve Alışveriş imkanlarıyla Dünyanın Buluşma Noktası İstanbul’a hoşgeldiniz.

taksim kiralık günlük ev
İstanbul’un Merkezi Taksim Meydanına sadece 150 m mesafede bulunan Eviniz sizi bekliyor.
Sıraselviler Caddesi Aslanyatağı Sokak’ta bulunan binamızda birbirinden farklı renk ve özelliklerde ancak aynı fonksiyonelliğe sahip dairelerimizin her biri sizlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dekore edilmiştir. Siz değerli misafirlerimizi evlerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız…

İstanbul’da Görüşmek Dileğiyle;

Home Aparts

Her dairemizde olduğu T1 kodlu dairemizde de tüm alanlar eniyi şekilde değerlendirilerek tüm ihtiyaçlarınız gözönünde bulundurulmuş ve buna göre dekore edilmiştir.
Ücretsiz Wi-FiGürültüden Uzak Evinizin Rahatlığında Taksime 150m Mesafe  

Salon,Yatak Odası Toplam 50 m2 lik alana sahip olan dairemizden keyif alacaksanız. 
Maximum Kişi Sayısı:3 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği dairemize isteğe bağlı olarak Extra Yatak eklenebilir 
Yatak Tipi: 1 Çift Kişilik Yatak ve 1 Çift Kişilik Yatak olabilen koltuk
Çocuk Politikası: Dairelerimizde çocuklarınızla birlikte konaklamanız için ekstra ücret talep edilmemektedir. 
Ekstra Yatak: Dairelerimize Ekstra Yatak eklendiğinde Gecelik 10,00 EUR olarak fiyatlandırılmaktadır. 
Bilgi:
Fiyatlarımıza %8 KDV dahil değildir.
Fiyatlarımıza Internet,Su,Elektirik,Doğalgaz gibi tüm faturalar dahildir.
1 hafta ve üzeri konaklamalarda ücretsiz genel temizlik ve havlu çarşaf değişimleri dahildir.
Yukarıda belirtilen fiyatlar Yaz dönemi ve kış dönemi olarak değişiklik gösterebilir.*
Yılbaşı,Bayram ve Resmi tatil dönemlerini kapsamamaktadır.Bu dönemlerle ilgili lütfen bilgi alınız.**
İstanbul'da Gündüz ayrı Gece ayrı Eğlence

Dünyanın buluşma noktası İstanbul'da herşeyin başında gelen eğlence hayatı Yaz Döneminde Boğaz Çevresinde, Kış döneminde ise Beşiktaş, Ortaköy ve Taksim' deki Mekanları ile her zevke uygun eğlenceyi sizlere sunmaktadır.

Medeniyetlerin buluşma noktası olan Türkiye' nin en iyi müzelerinin bulunduğu Istanbul aynı zamanda Roma ve Osmanlı İmparatorluklarına Başkentlik yapması nedeniyle de kendine has tarihi eserlere sahiptir...

Lezzetlerin Birleştiği Kent

Türkiye'nin tüm lezzetlerinin yanı sıra Dünya mutfaklarının da örneklerini bulabileceğiniz zengin restaurantları mutlaka denemelisiniz...

Sınırsız alışverişin 365 gün devam ettiği İstanbul'da Haziran Ayında gerçekleşen Shopping Fest ile kendinizi alışveriş çılgınlığının içinde bulacaksınız.

Taksim Meydanından Sıraselviler Cd. üzerindeki Carrefour Marketin yanındaki Aslanyatağı Sokağa girdiğinizde sokağın solunda evinize ulaşacaksınız...


Nasıl Rezervasyon Yapabilirim ? :
Öncelikle dairelerimizin rezervasyon durumunu Telefon yada e-mail yoluyla kontrol etmelisiniz. İstediğiniz daire için en az konaklama süresi olan iki günlük ücreti Banka Hesap numaralarımıza yatırabilir veya Kredi Kartı ile uzaktan ödeme için Mail Order Formunu isteyebilirsiniz. Bu form size e-mail veya fax yolu ile ulaştırılacaktır.

Nasıl Ödeme Yapabilirim ? :
Kiralamak istediğiniz dairenin en az konaklama süresi olan iki günlük ücretini banka hesap numaralarımıza yatırabilir kalan kısmını anahtar tesliminde nakit olarak yapabilirsiniz. Kredi Kartı ile ödemelerde bakiyenin tamamı rezervasyon yapılırken tahsil edilecektir.

Depozito Ödeyecek miyim?:
Kredi Kartı ile Ön provizyon veya Nakit olarak toplam tutarın%25 i kadar depozito alınmaktadır. Daire size teslim edilirken Kısa Dönem Kiralama Kontratı yapılacaktır.Bu kontrat sizin konakladığınız tarihleri ve evde kalan konuklarımızın bilgilerini içermektedir. Aynı zamanda kontrat araç kiralama sözleşmeleri gibi Senet niteliğindedir.

İncele !

Günlük Ev İstanbul Lüks Full Konforlu

Günümüzde insanların yaşamsal faaliyetleri arasında en önemli gereksinimlerinden birisi de konut içerisinde bulunmalarıdır. Konutun insanlar açısından bu kadar önemli olmasıyla beraberinde gelen bazı problemler yaşanmaması açısından günümüzde bu sektörün de gelişimi oldukça fazladır. Teknolojinin yoğun şekilde gelişmesiyle günümüzde birçok evlerin yapılması, birçok dairelerin yapılmasıyla insanlar konut ihtiyaçlarını kısa zaman içerisinde karşılıyorlar. Ancak bazen aylık kiralık veya satın almanın yanı sıra insanlar günlük daire kiralama durumu da isteyebiliyorlar.Böyle durumlar karşısında birçok ev sahibi ne yapacağını bilmiyor. Ama günümüzde yaşanan o ki birçok iş sahipleri, çalışanlarını günlük, haftalık olarak gönderdikleri birçok il dışı yerler olabiliyor. Böyle durumlara karşı bireyler ve firma sahipleri de haftalık ya da günlük daire kiralamak isteyebiliyorlar.

günlük kiralık daire
İş hayatınızın vermiş olduğu yoğunluk, devamlı ilden illere gezerek bu illerde belirli zaman aralığında kalmanın vermiş olduğu olumsuz durumlardan birisi de böyle bir durumdur. Eğer ki yaşamınız da sabit bir ev yerine devamlı işinizin vermiş olduğu zorunluluk ile gezen biriyseniz sizlerde gittiğiniz her ilde hem sizin açınızdan hem de karşı lüks bir yaşam açısından günlük evler tutup buralarda kalabilir, birçok yönden kira probleminizi gidermiş olabilirsiniz, ve fatura olarak bunları kullanabilirsiniz. Sözleşmeli yıllık olarak kiralık evlerin ne kadar pahalı olduğunu biliyoruz. Hele ki merkezi yerlerdeyse fiyat daha da artabiliyor.

Bu gibi durumlar açısından sizlere önerdiğimiz günlük olarak kiralama yöntemiyle merkezi yerlerde haftanın belirli günlerinde veya belirli aralıkta evi kiralayıp, bu evde konaklama ihtiyacınızı gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle günlük daire imkanlarının da doğal olarak vermiş olduğu birçok pozitif durumlar mevcuttur. Bunlardan birisi günlük olarak kiralanan bir dairenin merkeze en yakın yerler olması tamamen birçok yere ulaşımın rahat ve kolay olmasıdır. Gittiğiniz herhangi bir il içerisinde ulaşmanız gereken birçok yerlere, il içinde bulunan ulaşım araçlarıyla ulaşabilir veya gideceğiniz yerlerin size yakın olmasıyla taksit tutabilir, kendi arabanızla herhangi bir karışıklık yaşamadan çok rahat ve sorunsuz bir şekilde işlerinizi halledebilirsiniz. Bu alanda sizlere hizmet verecek olan firmamız ile görüşebilir, kalmak istediğiniz günlük daire evinizin özelliklerini belirtmeniz doğrultusunda size en uygun yer kısa zaman içerisinde araştırmalar ile bulunmaktadır.

Hem sizin güvenliğiniz açısından hem de gerekli olan lüks konforu, kendi evinizde yaşıyormuş gibi yaşamanız açısından sizlere günlük konaklama hizmeti sunarak dilediğiniz kadar kalabilme imkanı sunmaktayız. Güvenli ve son derece kaliteli olarak yapılan konutlarda kalacağınızı bildiriyor,  dilediğiniz zaman evlerinize misafir getirebilme özgürlüğünü yaşayabiliyorsunuz. Hayatınız veya iş yaşamınızla ilgili olarak gelmesi gereken misafirlerinizi evinizde dilediğiniz gibi misafir edebilirsiniz. Ev ortamını herhangi bir şekilde kısıtlama olmaksızın kullanabiliyor, sizlere hazır evde olması gereken tüm eşyaları sunuyoruz. Böylece dilediğiniz gün aralığında konaklamalarınız için tuttuğunuz bu yerde problemsiz şekilde kalabiliyor, dilediğiniz yaşamı kiraladığınız gün kadar yaşayabiliyorsunuz.

Ev içerisinde sizlere sunulan ek özellikler de mevcut olabiliyor. Televizyon kalitesi, İnternet bağlantısı, doğal-gaz, klima, çay ve kahve makineleri, bulaşık ve çamaşır makineleri, buzdolabı ve buna benzer her evde olması gereken eşyalara sahip olabiliyorsunuz. Sizlere sunacağımız günlük daire ile beraber temizliğinizin de yapıldığı ek özellikte bulunan dairelerimiz mevcuttur. Siz de iş hayatınızdan dolayı yaşamakta olduğunuz il dışında başka il veya illere gidecek olursanız, firmamız aracılığıyla bulunduğunuz ilde birçok hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. İsteğinize uygun şekilde hem ulaşım yönünden hem bulunduğu kat yönünden hem de dairede olması gerekenler yönünden gibi her açıdan sizlere en memnun kalacağınız şekilde hizmet sağlanır.

Sizlerde bu ve benzeri hizmetlerden yararlanmak, günlük konaklama hizmetiyle iş yaşamınızın sürüklemiş olduğu herhangi bir ilde birkaç günlük konaklama için kalmak istiyorsanız, bizlerle hemen iletişime geçebilirsiniz.

İncele !

Günlük Kiralık Daireler Taksim

Sınırsız Eğlence Hayatı ve Alışveriş imkanlarıyla Dünyanın Buluşma Noktası İstanbul’a hoşgeldiniz.

günlük ev taksim
İstanbul’un Merkezi Taksim Meydanına sadece 150 m mesafede bulunan Günlük Eviniz sizi bekliyor.

Sıraselviler Caddesi Aslanyatağı Sokak’ta bulunan binamızda birbirinden farklı renk ve özelliklerde ancak aynı fonksiyonelliğe sahip dairelerimizin her biri sizlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dekore edilmiştir. Siz değerli misafirlerimizi evlerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız…

İstanbul’da Görüşmek Dileğiyle;

Home Aparts

Her dairemizde olduğu T5 kodlu dairemizde de tüm alanlar eniyi şekilde değerlendirilerek tüm ihtiyaçlarınız gözönünde bulundurulmuş ve buna göre dekore edilmiştir.
Ücretsiz Wi-FiGürültüden Uzak Evinizin Rahatlığında Taksime 150m Mesafe

Yatak Odası Toplam 20 m2 lik alana sahip olan dairemizden keyif alacaksanız.
Maximum Kişi Sayısı:2 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği dairemize isteğe bağlı olarak Extra Yatak eklenebilir 
Yatak Tipi: 1 Çift Kişilik Yatak  
Çocuk Politikası: Dairelerimizde çocuklarınızla birlikte konaklamanız için ekstra ücret talep edilmemektedir. 
Ekstra Yatak: Dairelerimize Ekstra Yatak eklendiğinde Gecelik 10,00 EUR olarak fiyatlandırılmaktadır. 
Bilgi:
Fiyatlarımıza %8 KDV dahil değildir.
Fiyatlarımıza Internet,Su,Elektirik,Doğalgaz gibi tüm faturalar dahildir.
1 hafta ve üzeri konaklamalarda ücretsiz genel temizlik ve havlu çarşaf değişimleri dahildir.
Yukarıda belirtilen fiyatlar Yaz dönemi ve kış dönemi olarak değişiklik gösterebilir.*
Yılbaşı,Bayram ve Resmi tatil dönemlerini kapsamamaktadır.Bu dönemlerle ilgili lütfen bilgi alınız.**
İstanbul'da Gündüz ayrı Gece ayrı Eğlence

Dünyanın buluşma noktası İstanbul'da herşeyin başında gelen eğlence hayatı Yaz Döneminde Boğaz Çevresinde, Kış döneminde ise Beşiktaş, Ortaköy ve Taksim' deki Mekanları ile her zevke uygun eğlenceyi sizlere sunmaktadır.

Medeniyetlerin buluşma noktası olan Türkiye' nin en iyi müzelerinin bulunduğu Istanbul aynı zamanda Roma ve Osmanlı İmparatorluklarına Başkentlik yapması nedeniyle de kendine has tarihi eserlere sahiptir...

Lezzetlerin Birleştiği Kent

Türkiye'nin tüm lezzetlerinin yanı sıra Dünya mutfaklarının da örneklerini bulabileceğiniz zengin restaurantları mutlaka denemelisiniz...

Sınırsız alışverişin 365 gün devam ettiği İstanbul'da Haziran Ayında gerçekleşen Shopping Fest ile kendinizi alışveriş çılgınlığının içinde bulacaksınız.

Taksim Meydanından Sıraselviler Cd. üzerindeki Carrefour Marketin yanındaki Aslanyatağı Sokağa girdiğinizde sokağın solunda evinize ulaşacaksınız...


Nasıl Ödeme Yapabilirim ? :
Kiralamak istediğiniz dairenin en az konaklama süresi olan iki günlük ücretini banka hesap numaralarımıza yatırabilir kalan kısmını anahtar tesliminde nakit olarak yapabilirsiniz. Kredi Kartı ile ödemelerde bakiyenin tamamı rezervasyon yapılırken tahsil edilecektir.

Anahtarı Nasıl Teslim Alacağım ? :
Saat 14:00 de daireniz Temizliği yapılarak hazır olacaktır. saat 12:00 ye kadar sizden önceki misafire izin verilmektedir.Daha erken girme şansınız sadece sizden önce rezervasyon erken boşaltmış veya daire boş kalmış ise mümkündür. Dairenin bulunduğu adres size rezervasyonun tamamlanmasından sonra verilecektir. Adrese kendi imkanlarınızla gelebilir veya dilerseniz Havaalanı ve Otogar Transferlerimiz Hakkında bilgi alabilirsiniz.Anahtarı Nasıl

İncele !