Günlük Kiralik Yazliklar ile Muhteşem Tatil Firsatlari

Yazlık evlerde rüya gibi bir tatil için Yeşil doğası, mavi denizi ve en güzel plajlarıyla dünyaya ün salmış Akdeniz Sahillerinde yer alan turistik beldelerde tatil yapan misafirler, unutulmayacak tatillerini internet üzerinde bulunan web sayfalarından beğenerek kiralamış oldukları yazlık evlerinde yaşamaktadır. Kaş, Kalkan, Bodrum, Fethiye gibi yeryüzünün cennet köşeleri olarak bilinen tatil beldelerinde bulunan kiralık yazlık evler, misafirlere 5 yıldızlı otel konforunu sunmaktadır. Günlük, haftalık, birkaç haftalık, aylık, birkaç aylık, sezonluk, yıllık olarak kiralanabilen konforlu kiralık yazlık ev veya yazlık villalarda ortak veya özel yüzme havuzu, otopark, istenen sayıda yatak odası yer almaktadır.

günlük villa kiralama
Misafirler web sayfası üzerinden kiralık yazlık evlerin konumu, özellikleri hakkında bilgi almakta, isteklerine göre denize sıfır, deniz manzaralı, şehrin merkezinde veya şehir merkezinden uzak, orman kenarında veya orman manzaralı yazlık ev seçme şansına sahip bulunmaktadır. Dünyada hızla yayılan kiralık yazlık villada tatil yapmak özgür bir tatil yaşatmaktadır. Kiralık yazlık ev veya villada tatil yapan misafirler istedikleri zaman eşsiz güzelliğe sahip kumsallarda denize girmekte istedikleri zaman ise kiralık villa bahçesinde bulunan havuzda serinlemekte ve kendilerine özel şezlongda güneşlenmektedir.

Konforlu yazlık ev veya villa tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde dekore edilmiştir. Klima, buzdolabı, televizyon tüm gündelik kiralık yazlık evler ve kiralık villalarda bulunmaktadır. Geniş ve konforlu salonda modern ve rahat mobilyalar, masa ve sandalyeler yer almaktadır. Yatak odasında ortopedik geniş yatak, nevresim takımları ve yedekleri, yastıklar, pikeler bulunmaktadır. Mutfakta ise günlük ihtiyaçlara ve kiralık yazlık villada kalan kişi sayısına yetecek miktarda tabak, çay bardağı, su bardağı, çatal ve kaşık, sıcak su ihtiyacı için kettle bulunmaktadır. Hijyen banyo da ise 24 saat sıcak su bulunmakta, banyo havluları, el havluları, saç kurutma makinası bulunmaktadır.

Misafirler, web sayfası üzerinden beğenerek kiralamış oldukları lüks villa veya yazlık evde tatil geçirmekte ve dolu dolu bir tatil yapmaktadır. Yamaç paraşütü, su sporları, doğa yürüyüşleri yapmakta ve yat turlarına katılmakta, mavi yolculuk yapmakta, belde civarında yer alan eşsiz güzelliğe sahip adaları gezmekte, büyülü koylarda denize girmektedir. İstedikleri takdirde kültür turlarına katılarak yörenin doğal ve tarihi güzelliklerini keşfe çıkmaktadırlar.

Günlük Kiralık yazlık villada özgür tatil yaşayan misafirler istedikleri zaman eğlence merkezlerine giderek coşmakta, eğlenmekte istedikleri zaman ise sessiz yazlık villalarında dinlenmektedir. Tatil bittiğinde eğlenmiş ve dinlenmiş olarak kiralık yazlık evden ayrılmaktadır. Ayrıca istedikleri takdirde havaalanı transfer hizmeti de almaktadır.

İncele !

Günlük Tatil İçin Ucuz Yazlik Fiyat Firsatlari 2014

Tatil için günlük yazlık evler ile ucuz tatil yapmak, dünyada gelişen ve Türkiye’de de ilgi ve talep gören yeni bir tatil trendidir. Ekonomik olması, özgür bir tatil yaşanması, beş yıldızlı otel konforunda olması nedeniyle tercih görmektedir. Kiralık yazlık villa veya kiralık yazlık evlerde tatil yapan misafirler gönüllerince dolu dolu bir tatil yaşamaktadır.
 

günlük kiralık
Kiralık yazlık villa web sitesi üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde villa seçimi yapılarak rezervasyon gerçekleştirilmektedir. Kiralık yazlık villalar hakkında tüm bilgiler ve villanın iç ve dış görünümlerine ait fotoğraflar web sitesi üzerinden misafirlere sunulmaktadır. Tatil yapacakları beldeye karar veren misafirler o beldede bulunan kiralık yazlık villa seçimlerini villanın bulunduğu konuma, istedikleri manzaraya, yatak odası sayısına göre yapmaktadır. İsteğe göre özel veya ortak yüzme havuzlu villa seçimi yapılmaktadır. Yazlık ev veya villalar konum olarak deniz manzaralı, orman manzaralı, belde merkezi manzaralı gibi tercihlere cevap vermekte ve beldeye uzak veya beldenin içinde kiralık yazlık ev ve yazlık villalar bulunmaktadır.

Tatil başlangıcında misafirler, web sayfası üzerinde görsellerini görerek seçtikleri villa veya yazlık eve yerleşmekte ve istedikleri takdirde havaalanı transfer hizmeti almaktadır. Yazlık ev ve yazlık villada klima, televizyon ve buzdolabı yer almakta 24 saat sıcak su bulunmaktadır. Bahçe içerisinde özel veya ortak yüzme havuzu bulunmakta ve kişiye özel şezlongları misafirler istedikleri zaman kullanmaktadır.

Misafirler için hazırlanan kiralık yazlık ev ve kiralık yazlık villa içerisinde tüm dekorasyon eşyaları yer almakta ve yatak odasında geniş, hijyen ortopedik yatak ve nevresim takımları, salonda konforlu ve modern koltuk takımı, yemek masası ve sandalyeler, mutfakta günlük ihtiyaçlara cevap verecek mutfak malzemeleri bulunmakta ve ayrıca kettle da yer almaktadır.

Kiralık yazlık villada tatil yapan misafirler su sporları, yamaç paraşütü, trekking, jip safari, mavi yolculuk gibi aktivitelere katılarak gönüllerince tatil yapmaktadır. İsteyen misafirler kültür turlarına katılarak yeni yerler gezip görmekte, istedikleri takdirde araç kiralama hizmeti alarak tatil beldesini ve çevresini araçla dolaşmaktadır.

Tatil sona erdiğinde kiralık villa veya kiralık yazlık ev misafirleri mutlu, eğlenmiş ve dinlenmiş olarak villadan ayrılırken yeni tatil trendini deneyimlemenin hoşnutluğunu hissetmektedirler.

İncele !

Villada Tatil Yapmak Hiçte Pahali Değil

Villada Tatil yapmak size Fethiye Marmaris Göcek Ovacık ve ölüdeniz’de kiralık villa seçenekleri sunup bunlardan en etkilendiğiniz kiralık yazlık ve o yazlığı en uygun fiyata sunmayı hedef seçmişiz. Sizleri bu egenin mavi ve yeşil kısmında doğa harikası içerisinde villada tatil keyfini geçirmenizi sağlıyor ve bütün gereksimlerinize yardımcı oluyoruz. Araç kiralama, çeşitli gezi turları gibi. Envanterimizdeki tatil evleri farklı olmakta farklı özellikler göstermekte. örnek oda sayısı havuz büyüklüğü korunaklı olması gibi.

kiralık villa fiyatları
Villada tatile aracılığı ile villada tatil yapmak gerçekten keyiflidir ama bu tatili nasıl titizlikle seçmelisiniz villa kiralarken kurumsal firmaları muhattab almanızı tavsiye ederiz. Bazen inandırıcı olmayan fiyatlara inanmanızı öneririz. Bazı müşteriklerimizin villa kiralarken doğadan etkilendikten sonra burada kalmaya karar kılıp satılık villa aramaya başlıyorlar biz ise bu konuda değerli müşterilerimize yazlık villam olarak en güzel satılık yazlık bulup onlara sunuyoruz. Bu hizmeti ücretsiz sunup isterseler villalarını değerli ev sahipleri adına kiraya veriyoruz.


Sizde Villada Tatile ayrıcalıklarından faydalanmak isterseniz lütfen iletişime geçiniz.

İncele !

Uygun Fiyat Kiralik Villar ve Eşsiz Tatil Firsati

Gündelik olarak kiralanan villar ile eşsiz tatil için dört mevsim tatil yapılabilen Akdeniz’in ünlü tatil beldelerinde beş yıldızlı otel konforunda tatil geçirilecek kiralık yazlık villalar yer almaktadır. Marmaris, Bodrum, Fethiye gibi beldelerin en güzel manzaralı konumlarında yer alan kiralık villalar deniz manzaralı, denize yakın, orman manzaralı, doğa içinde, tatil beldesi merkezinde, panoramik tatil beldesi manzaralı olduğu gibi denize sıfır veya orman kıyısında da yer almaktadır. Lüks villalar özgür bir tatil sunmaktadır.

günlük kiralık villa fiyatları
Villada tatil yapmak isteyen misafirler istenilen konumda villayı kiralık yazlık villa web sitesinden kolayca ve hızlı bir şekilde bulabilmektedir. Günlük, haftalık, aylık, 6 aylık veya uzun süreli olarak kiralanmaktadır. Misafirler kiralık yazlık villa web sitesinden özellikleri, konumu incelenerek ve fotoğrafları görülerek rezervasyon yaptırılan villada tatile başlamaktadır. Tatil sonunda villa rezervasyonu sırasında belirtilen fiyatın dışında ek olarak hiçbir ücret talep edilmemektedir.

Villa misafirleri bahçesinde ortak veya özel yüzme havuzu olan, otoparkı bulunan lüks villalarında tatile başlamaktadır. İstenen sayıda yatak odasına sahip olan, konforlu lüks villanın içerisinde ev dekorasyon eşyaları bulunmakta ve televizyon, klima, buzdolabı yer almaktadır. Gün ısı ile 24 saat sıcak su sağlanmaktadır. Villa yatak odalarında geniş ve rahat yataklar, temiz nevresim takımları ve yedekleri yer almakta villa mutfağında ise günlük ihtiyaçlara cevap verecek mutfak malzeme ve gereçleri bulunmakta, sıcak su ihtiyacı için kettle yer almaktadır. Geniş ve ferah salon ise konforlu ve modern koltuk takımları, masa ve sandalyeler ile dekore edilmiştir. Balkon veya terasta balkon salıncağı, ihtiyaca yetecek kadar sandalyeler ve masa bulunur.

Günlük kiralık yazlık fiyatları ile villada tatil yapan misafirler istedikleri zaman villa dışına çıkmakta istedikleri zaman ise sakin, gürültüsüz, lüks villalarında vakit geçirmekte, istedikleri zaman uyanıp kahvaltı yapmakta, isteklerine göre villada veya dışarıda yemek yemektedir.

Tatil boyunca dinlenirken aynı zamanda eğlence mekanlarında doyasıya eğlenmekte ve gönüllerince özgür bir tatil yaşamaktadır. Yüzme, dalış, su sporları, yamaç paraşütü, tekne turu gibi birçok aktivite gerçekleştiren villa konukları kültür turlarına da katılmakta ve yeni yerler görmektedir. Eşsiz doğanın içinde olmanın keyfini yaşayan misafirler istediklerinde ise villa havuzunu kullanmakta ve kendilerine özel şezlongda güneşlenmektedir. Sorunsuz bir tatil geçiren misafirler istedikleri takdirde havaalanı transfer hizmeti de almaktadır.

İncele !

Tatil için Günlük Kiralik Uygun Fiyat Tatil Evleri

Yeni tatil anlayışı ile doyumsuz güzellikte, özgür ve her dakikası dolu tatil yaşanmaktadır. Dünyada yaygınlaşmaya devam eden ve Türkiye’de de ilgi ve tercih gören tatil anlayışı, beş yıldızlı otel konforunda günlük kiralık evler ve yazlık villada, istenildiğinde eğlenilen, istenildiğinde dinlenilen, sesiz ortamda ve doğa ile baş başa tatile olanak vermektedir. Aynı zamanda tatil beldesinde ve civarında bulunan doğal, kültürel, tarihi yerleri gezme, birçok aktiviteyi gerçekleştirme imkanı da sunmaktadır.

günlük kiralık evler
Tatil yapılacak beldeye karar verildikten sonra internet üzerinde bulunan web sayfasından tatil evleri seçilmektedir. Tatil beldesi merkezinde, merkezden uzakta, havaalanına yakın, denize, ormana yakın gibi isteklere eşyalı kiralık yazlık evler, tatil villaları seçilebilmektedir. Ayrıca yatak odası sayısı seçimi de yapılmaktadır.
Tatil evlerinin fotoğrafları, ev özelliği hakkında bilgi, evin konumu hakkında bilgiler web sayfasında yer almaktadır ve seçim yapılarak rezervasyon gerçekleştirilmektedir. Ortak veya özel yüzme havuzlu, tatil evi seçilebilmektedir. Rüya gibi bir tatil, seçilen tatil evine yerleşildiğinde başlamakta ve isteğe göre havalimanı transfer hizmeti de alınabilmektedir.

Temiz, bakımlı, konforlu eşyalarla dekore edilmiş tatil evinde, sessiz, sakin bir ortamda güzel bir tatil yaşanmaktadır. Tatil evlerinde klima, buzdolabı, televizyon, kettle, saç kurutma makinası gibi ihtiyaçlar yer almaktadır.

Tatil evlerinde modern ve konforlu salon takımları, geniş ve ortopedik yeni yataklar, yemek masası ve sandalyeleri bulunmaktadır. Temiz nevresim takımları, yastıklar, yedek yastık ve nevresim takımları, banyo havlusu, el ve yüz havlusu yer almaktadır. Hijyen mutfakta ise günlük ihtiyaca cevap verecek kaşık çatal takımları, çay ve kahve fincanları, su ve meşrubat bardakları, kettle bulunmaktadır.

Yazlık evin bahçesinde bulunan ortak veya özel yüzme havuzu kenarında yetecek kadar şezlong ve sehpalar yer almaktadır. Balkonlarda ise masa ve sandalyeler bulunmakta, balkon salıncağı ise keyifli bir sunmaktadır.
Yazlık evde tatil yapan misafirler, istedikleri zaman dışarıya çıkmakta, istedikleri zaman evde vakit geçirmektedir.

Tatil beldesinde yapabilecekleri sayısız aktivite bulunmaktadır. Yamaç paraşütü, su altı sporları ve dalış, tekne ve yat turları ile koy ve ada gezintileri, doğa yürüyüşleri yapılacak aktivitelerden bazılarıdır. Eğlence merkezlerinde doyasıya eğlenmekte, ister restoranda ister tatil evinde yemek yenmekte ve keyifli, mutlu, eğlenceli, aynı zamanda dinlenilen bir tatil yaşanmaktadır.

İncele !

Günlük Villa Kirala Tatilin Keyfini Çikar

Günlük kiralık Villa günümüzde karlı yatırım araçlarından olan gayrimenkul yatırımında ev, arsa, apartman dairesi ve villa gibi gayrimenkullere yatırım yapılarak kar sağlanmaktadır. Villanın karlı bir yatırım aracı olduğu, alınıp satılırken getirisinin yüksek olmasının yanı sıra kiraya verildiğinde de küçümsenmeyecek rakamlarda getirisin bulunması nedeniyle yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi olmaktadır.

günlük kiralık villalar
Bu nedenlerle son yıllarda villa yapımı artmış ve buna bağlı olarak Günlük kiralık villa sayısında da artış yaşanmıştır. Yatırım amaçlı veya oturmak amaçlı günlük kiralık villa almak isteyenler öncelikle tatil beldelerinden villa almayı tercih etmektedir.

Yatırım amacı ile ve kiraya vermek amacı ile günlük kiralık villa alan kişiler, ulaşımı kolay, dünyaca bilinen, tanınmış tatil beldelerinden satın almaktadırlar. özellikle yaz mevsiminin uzun sürdüğü, yaz ve kış sürekli oturulan beldelerden Günlük kiralık villa alımı tercih edilmektedir. Ayrıca Günlük kiralık villa, konum olarak istenen yerden alınabilmektedir. Denize sıfır, deniz manzaralı, orman kıyısında, tatil belde merkezinde, havaalanına yakın beldeler tercih edilmektedir.

Günlük kiralık villa 1, 2, 3, 4 yatak odalı olabilmekte, geniş salonu, geniş mutfağı bulunmaktadır. İstenen özellikte, teraslı, özel yüzme havuzlu, geniş balkonlu, manzaralı villa satışları yapılmaktadır.

Yatırım amaçlı günlük kiralık villa satın alan kişiler, almış oldukları villaları kiraya vererek gelir elde etmektedir. günlük, haftalık, aylık, sezonluk, yıllık gibi kiraya verilebilmekte ve talep görmektedir. Yeni tatil trendleri arasında kiralık villada tatil tercih edilmekte ve bu nedenle dünyada yaygın olan kiralık villada tatil yapma isteği, Türkiye tatil beldeleri villaları için de geçerli bulunmaktadır.

Dünya’dan veya Türkiye’den kiralık villaya talep bulunmaktadır. Günlük kiralık villa almak kiraya verilerek getiri sağlamakta ve ayrıca kendi değeri de sürekli yükselmektedir. Bu nedenle hem sürekli değer kazanması, hem sürekli kira getirisi olması nedeni ile yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi olmaktadır. Kira getirisinin yüksek olması için ise satın alınan villa öncelikle eşyalarla dekore edilmekte ve daha sonra kiraya verilmektedir.

Günlük kiralık villalar almak isteyen kişiler alış nedenlerine göre villa konumunu seçmektedir. Yaz kış kendileri oturmak istedikleri villayı yaşamak istedikleri şehirden satın alırken, yatırım amaçlı kiraya vermek üzere satın alacakları villayı ünlü tatil beldelerinden satın almaktadırlar.

İncele !

Günlük Kiralik Yazlık Tatil Evleri 2014

Kiralık yazlık tatil evleri vasıtası ile klasik tatil anlayışına benzemeyen özgür, ev konforu ve ortamında bir tatil sizleri beklemektedir. Her mevsimde tatil yapılabilen konforlu tatil için kiralık yazlık evler sunulmaktadır ve isteğe göre haftalık, aylık, 6 aylık gibi sürelerle kiralanmaktadır. Türkiye’nin dünyaca ünlü tatil beldelerinde yer alan kiralık yazlık rezervasyonu yapmak zahmetsiz, kolay ve hızlı bir şekilde yazlık evler web sitesinden yapılmaktadır. Misafirler birçok günlük kiralık yazlık evler arasından tatil anlayışınıza uygun, katile gidecek kişi sayısına göre ideal yazlık evi web sitesinden seçerek başlamaktadır. Deniz manzaralı, denize sıfır kiralık yazlık bulunduğu gibi orman manzaralı, orman kenarında, merkezde veya merkeze uzak kiralık yazlıklar web sitesinde yer almaktadır.

günlük kiralık yazlık
Ünlü tatil beldelerinde kiralık yazlık ev rezervasyonu yaptıran misafirler tatil günü geldiğinde web sitesi üzerinden fotoğraflarını görerek seçmiş oldukları kiralık yazlıklara yerleşmekte ve özgür bir tatile başlamaktadır. Misafirler doğa, deniz ile başbaşa bir ortamda ister kiralık yazlıkların havuzunda yüzmekte, güneşlenmekte isterlerse denize gitmektedirler. Tatilde sayısız aktivite yapabildikleri gibi zamana bağlı kalmadan istediklerinde ise sakin, gürültüsüz, son derece konforlu kiralık yazlıklarında vakit geçirmektedir.

Günlük kiralık yazlık villa veya tatil evleri ihtiyaçlara göre dekore edilmiş, temiz ve hijyen bir şekilde misafirlere teslim edilmektedir. Kiralık yazlık evlerde klima, buzdolabı, televizyon yer almaktadır. Misafirler elektrik veya su kesintisi, çevre kirliliği, gürültü kirliliği, güvenlik gibi sorunlar yaşanmadan gönüllerinde tatil yapmaktadır.

Kiralık yazlık evlerde istenen sayıda yatak odası, salon, mutfak, geniş teras veya balkonlar ve bahçede otopark ve ortak veya özel yüzme havuzu yer almaktadır. Misafirler geniş konforlu yataklarda uyumakta, isterlerse mutfak araç gereci bulunan mutfakta yemek yapıp yiyebilmektedir. İsterlerse tatil beldesinde bulunan lüks veya salaş restoranları tercih edebilmekte ve birçok aktiviteyi bir arada yapmakta dolu dolu bir tatil yaşamaktadır. Hijyen banyoda duşa kabin veya küvet, banyo havluları, el yüz havluları, saç kurutma makinası yer almaktadır.

Kiralık yazlık evlerde tatil yapan misafirler bulundukları tatil beldesinde ve yöresinde doğanın keyfini çıkarmakta jip safari, yamaç paraşütü, dalış, mavi yolculuk, mehtap turu gibi birçok aktivite yapmaktadır. Tatilleri bittiğinde kiralık yazlık evlerinden memnun ayrılmaktadır.

İncele !

Günlük Yazlik Kirala Tatili Farkli Yaşa

Günlük kiralık yazlık son yıllarda tatil yapma anlayışı farklılıklar göstermekte ve beş yıldızlı otel konforunda villa veya yazlıklarda tatil yapmak, yeni gelişen bir tatil şekli olmaktadır. Bu nedenle yazlık ev talepleri giderek yükseliş göstermektedir.

günlük kiralık yazlıklar
Günlük kiralık yazlık ev arayanlar için özellikle dünyaca ünlü tatil beldelerinde son derece lüks, konforlu yazlık evler yapılmakta ve satışa sunulmaktadır. Herkesin ihtiyacına cevap verecek şekilde planlanmış, farklı büyüklüklerde, farklı oda sayısı olan, farklı konumlarda bulunan sayısız günlük kiralık yazlık bulunmaktadır.
Günlük kiralık yazlık almak isteyen kişiler öncelikle hangi bölge ve beldede yazlık sahibi olmak istediklerine karar vermekte, tatil beldesine karar verildikten sonra yazlık evin konumuna karar verilmektedir. Denize sıfır, denize yakın, uzaktan denizi gören ve manzaralı, dağ veya orman manzaralı gibi birçok seçenek bulunmaktadır. İsteğe göre konum belirlendikten sonra yazlık özelliğine göre seçim yapılmaktadır.

İnternet üzerinden günlük kiralık yazlık seçmek hızlı, pratik ve zahmetsiz bir şekilde yapılmaktadır. Günlük kiralık yazlık seçiminde ihtiyaca göre yatak odası sayısı olan, istenen genişlikte ve istenen balkon ve terasa sahip yazlıklar seçilmektedir. Ayrıca özel veya ortak yüzme havuzlu Günlük kiralık yazlık seçimi tercihe belirlenmektedir.

Günlük kiralık yazlıklar arasından seçim yapan kişiler ayrıca satın alacakları yazlığın havaalanına uzaklığına, şehir merkezine uzaklığına göre de tercih yapmaktadır. Web sitesi üzerinde Günlük kiralık yazlıkların konumu, iç dekorasyonu, oda sayısı, havuz özelliği gibi tüm bilgiler yer almaktadır. Günlük kiralık yazlığın görselleri ve çeşitli yerlere uzaklıkları km. olarak belirtilmektedir.

Günlük kiralık yazlık alan kişiler ayrıca almış oldukları yazlıkları sezonluk, haftalık, aylık gibi yılın bir dönemi kiraya vererek gelir elde etmektedir. Yatırım amaçlı Günlük kiralık yazlık alan kişiler de bulunmaktadır ve özellikle tanınmış tatil beldelerinden bu amaçla yazlık satın almaktadırlar.

Kira getirisi elde etmek için alınan yazlıklar, içerisi ev eşyaları ile dekore edildikten sonra kiraya verilmektedir. Yatak, koltuk takımı, yemek masa ve sandalyeleri, balkon masa ve sandalyeleri, klima, buzdolabı, televizyon, kettle, saç kurutma makinası gibi ihtiyaçlar yazlığı yerleştirildikten sonra dayalı döşeli olarak kiraya verilmektedir.

Son yıllarda günlük kiralık yazlık alan kişiler, daha çok yatırım amaçlı almakta ve kiraya vererek gelir elde etmektedir.

İncele !

Yaz Tatiliniz İçin Günlük Kiralik Villa Fiyatları

Kiralık villa fiyatları yazlık villada tatil yapmak yeni tatil trendi arasında yer alıyor ve Akdeniz ve Ege Bölgesinin en güzel tatil beldelerinde kiralık yazlık villada tatil yapılıyor. Emlak ve turizm şirketleri villada tatil düşleyen misafirler için düşlerini gerçekleştirmeleri için zengin kiralık villa portföyü hazırlıyor.


kiralık villa fiyatları
Kiralık yazlık villa web sitelerinde villalara ait tüm bilgiler ve görseller yer alıyor. Misafirler gideceği tatil beldesini seçiyor ve beldede yer alan tüm kiralık villaları ekranda görüyor. Villa özelliklerini, sezon bilgilerini, sezon fiyatlarını inceleyerek ihtiyaçlarına ve zevklerine uygun villa seçimi yapıyor. Villa seçen misafirler kolay ve hızlı şekilde rezervasyon gerçekleştiriyor.

Kiralık yazlık villa dayalı döşeli olarak kiraya veriliyor. Dört mevsim tatil yapılan Akdeniz ve Ege bölgesinde yer alan villalar 5 yıldız otel konforunda bir tatil sunuyor. Web sayfasında kiralık yazlık villa sezon bilgileri takvim şeklinde bulunuyor. Misafirler takvim üzerinde yazlık villanın boş ve dolu olduğu tarihleri görerek kendileri için uygun tarihler için rezervasyon gerçekleştiriyor.

Kiralık yazlık villalar 1 Nisan’dan başlayarak Kasım sonuna kadar misafirlerin konaklamasına açık bulunuyor. Boş kalan diğer aylarda ise villanın bakımı yapılıyor. Boya, badana, tamirat, tadilat gibi gerekli işlemler varsa yapılıyor. Sezona hijyen ve temiz olarak hazırlanıyor.

Sezon fiyatları aylara göre değişiyor. Her bütçeye uygun fiyatlar ve villa modelleri yer alıyor. Haziran, Temmuz, Ağustos ayları Nisan Mayıs aylarına göre farklı fiyatlarla sunuluyor. Eylül, Ekim ve Kasım aylarında fiyatlarda kademeli olarak düşüş görülüyor.

Konforlu, yüzme havuzlu, kiralık yazlık villa fiyatları sezona göre, yazlık villa oda sayısına göre, kiralık villa konumuna göre farklılıklar gösteriyor.

Villa özellikleri çekirdek aile, geniş aile, balayı çifti, arkadaş grubu, mutaasıp aile ihtiyaçlarına göre farklılık gösteriyor.

İncele !

Tatil için Yazlik Ev Kiralama 2014 Firsatlari

Yazlık ev kiralama Fırsatlarını Kaçırmayın.

Türkiye’nin dünyaca ünlü Akdeniz sahillerinde yer alan tatil beldelerinde rüya gibi bir tatil yapmak isteyen için tatil beldelerin kiralık yazlık evler yer almaktadır. Beş yıldızlı otel konforuna sahip kiralık yazlık evlere internet üzerinde bulunan web sayfalarından hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılmaktadır. Web sitesi üzerinde yazlık evlerin görselleri ve özellikleri yer almaktadır. Yazlık evde tatil yapmak isteyen misafirler web sitesi üzerinden öncelikle tatil yapmak istedikleri beldeyi seçmektedir. Tatil için yazlık ev seçecek olan misafirler seçilen belde de yer alan kiralık yazlık evler arasından da oda sayısına göre, kiralık yazlık evin deniz kenarı, orman kenarı, merkezde veya merkezden uzak gibi konumuna göre, özel yüzme havuzlu veya ortak yüzme havuzlu gibi özelliklerine seçim yapmaktadır.


Web sitesi üzerinden istenilen kiralık yazlık ev seçimi yapıldıktan sonra anında rezervasyon yaptırılmaktadır. Konaklama süresi misafirin arzusuna göre 1 hafta, 1 ay, birkaç ay gibi olabilmekte kiralanacak gün sayısı misafir tarafından belirlenmektedir. Tatil başladığında ise misafirler web sitesi üzerinden beğenilen evde tatile başlamaktadır. Kiralık yazlık eve havaalanından ulaşım için misafirler istedikleri takdirde gidiş ve dönüşlerinde transfer hizmeti alabilmektedir.

Kiralık yazlık evde klima, buzdolabı, televizyon bulunmakta ve konforlu bir evde yer alan tüm dekorasyon eşyalarına sahip bulunmaktadır. Yatak odasında yatak odası takımı, geniş ve rahat yatak, yedekleriyle birlikte temiz nevresim takımları yer almaktadır. Salonda konforlu ve rahat koltuklar, yemek masası ve sandalyeleri yer alırken mutfakta günlük ihtiyaçları karşılayan mutfak malzemeleri ve kettle bulunmaktadır. Hijyen banyoda banyo ve el yüz havluları, saç kurutma makinası seçime göre duşa kabin veya küvet bulunur.
Yazlık ev ortamı gürültüsüz, sessiz, sorunsuz bir tatil sunmaktadır. Misafirler istediği zaman evlerinde, istedikleri zaman tatil beldesinde zamana bağlı kalmadan vakit geçirmekte yemeklerini ister yazlık evde ister dışarıda yemekte, istedikleri zaman uyanıp istedikleri zaman uyanmakta, yazlığın bahçesinde kendilerine özel yüzme havuzunda yüzmekte ve şezlonglarında güneşlenmektedir.

Kiralık yazlık ev misafirleri birçok aktiviteyi gerçekleştirmekte dalış, yamaç paraşütü, mavi yolculuk, trekking, jip safari, foto safari, kültür turu gibi aktivitelere katılmaktadır.

Tatil bittiğinde ise kiralık yazlık villadan memnun, dinlenmiş ve eğlenmiş olarak ayrılan misafirler bir dahaki tatilleri için de kiralık yazlık ev tercih etmektedir.

İncele !

Yaz Tatili için Neden Günlük Kiralık Villa Mı

Tatil süreniz boyunca sizlere bizzat evinizdeymiş benzeri huzurlu ortam sağlayan villa kiralama, tamamıyla bağımsızlık anlamına gelmektedir. Otellerdeki benzeri sert kaidelerle değil, dilediğiniz zaman dilediğiniz şeyi inşa etme bağımsızlığına sahipsiniz.


günlük kiralık villalar

Kargaşa içerisinde değil, Huzur dolu tek platform içerisinde dinleneceksiniz. Değeri milyonlara erişen harika manzaralı ve havuzlu lüks evlerinde kendinizi tek sürü ek olarak sıkı hissedecek, kiralama süreniz nihayetinde olumlu enerji ile dolacaksınız. Bununla Birlikte ülkemizde İslami kültür ile hayatını sürdüren tutucu ve mutahasıp ailelerin rahatlığı için en ideal kiralama şeklidir.

İslami otellerde konaklayan aileler, Bayan ve Adam havuzu benzeri uygulamalarla, ailecek tek arada olma olanağını bulamazlar. Etraftan havuzu görünmeyen korunaklı tek özel evde , aileniz veya sevdikleriniz ile doyasıya tatil ve eğlenme talihine sahip olursunuz.

İncele !

Günlük Kiralık Villalar ile Alternatif Tatil Seçenekleri

Günlük kiralık villa ve yazlık kiralama ile ilgili 4 senedir hizmet sunan web sitemiz, size en uyumlu tatil evleri bulmanıza destekçi olmaktadır.

günlük villa kirala
İsteğinize ilişkili muhafazakar daireler , balayı ve spesiyal günleriniz amaçlı günübirlik , haftalık ve maaş kiralama ile ilgili çeşitli seçenekler ve fiyatı avantajlarıyla Kalkan kısmında size hizmet vermektedir. Sizde evinizi kiraya sunmak istiyorsanız bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.

Günlük kiralama sistemi ile alakalı heyecan ettiklerinizi aşağıda inceleyebilirsiniz .

İncele !

Uygun Fiyat Günlük Kiralık Villa ile Zevkli Bir Yaz Tatili

Ülkemiz dört mevsim dinlenme yapılabilen Akdeniz'in ünlü dinlenme beldelerinde 5 yıldızlı otel konforunda dinlenme geçirilecek kiralık yazlık villalar bulunmaktadır . Marmaris, Bodrum, Fethiye benzeri beldelerin en iyi manzaralı konumlarında yer alan kiralık villa fiyatları deniz manzaralı, denize benzeyen, orman manzaralı, tabiat içerisinde , dinlenme beldesi merkezinde, panoramik dinlenme beldesi manzaralı meydana geldiği benzeri denize sıfır ya da orman kıyısında da bulunmaktadır .

günlük kiralık villa yazlık
Gösterişli villalar bağımsız bir dinlenme sunmaktadır.

Villada dinlenme inşa etmek istek eden misafirler istenilen konumda villayı kiralık yazlık villa internet sitesinden rahatlıkla ve çabuk bir biçimde bulabilmektedir. Günübirlik , haftalık, maaş , 6 maaş ya da uzunca müddetli olarak kiralanmaktadır. Misafirler kiralık günlük yazlık villa internet sitesinden nitelikleri , konumu incelenerek ve görüntüleri görülerek rezervasyon yaptırılan villada tatile başlamaktadır. Dinlenme nihayetinde villa rezervasyonu esnasında anlatılan maliyetin dışarısında ayrıyeten hiçbir para istek edilmemektedir.

Villa misafirleri bahçesinde partner ya da özel yüzme havuzu meydana gelen , otoparkı yer alan gösterişli villalarında tatile başlamaktadır. İstenen sayıda döşek odasına sahip meydana gelen , konforlu gösterişli villanın içerisinde ev dekorasyon eşyaları bulunmakta ve tv , klima, buzdolabı bulunmaktadır .

Gün sıcaklık ile 24 saat ateş gibi su sağlanmaktadır. Villa döşek odalarında kapsamlı ve huzurlu yataklar, hijyenik nevresim takımları ve yedekleri yer almakta villa mutfağında ise günübirlik ihtiyaçlara yanıt verecek mutfak malzeme ve gereçleri bulunmakta, ateş gibi su gereksinimi için kettle bulunmaktadır . Kapsamlı ve ferah salon ise konforlu ve çağdaş yer takımları, sehpa ve sandalyeler ile dekore edilmiştir. Balkon ya da terasta balkon salıncağı, ihtiyaca yetecek civarı sandalyeler ve sehpa yer alır .

Kiralık günlük yazlık villada dinlenme yapan misafirler istek ettikleri zaman villa dışına çıkmakta istek ettikleri zaman ise uslu , curcunasız, gösterişli villalarında zaman geçirmekte, istek ettikleri zaman uyanıp kahvaltı yapmakta, isteklerine yönelik villada ya da dışarıda yemek yemektedir.

Tatil süresince dinlenirken bununla birlikte cümbüş mekanlarında doyasıya eğlenmekte ve gönüllerince bağımsız bir dinlenme yaşamaktadır. Yüzme, dalış, su sporları, yamaç paraşütü, tekne turu benzeri pekçok etkinlik gerçekleştiren villa misafirleri kültür turlarına da katılmakta ve yepyeni yerler görmektedir. Benzersiz doğanın içerisinde olmanın keyfini hayatını sürdüren misafirler istediklerinde ise villa havuzunu kullanmakta ve kendilerine özel şezlongda güneşlenmektedir. Meselesiz bir dinlenme geçiren misafirler istek ettikleri halde havalimanı taşıma hizmeti de almaktadır.

İncele !

2014 Yaz Tatili için Kiralık Villa Fiyatları ile Tatil Keyfi

Kiralık villa ücretleri yazlık villada tatil yapmak yepyeni tatil trendi aralarında yer ediniyor ve Akdeniz ve Ege Bölgesinin en iyi tatil beldelerinde kiralık yazlık villada tatil yapılıyor. Gayrimenkul ve turizm şirketleri villada tatil düşleyen misafirler amaçlı düşlerini gerçekleştirmeleri amaçlı zengin kiralık villa portföyü hazırlıyor.

kiralık günlük villa fiyatları
Günlük kiralık yazlık villa internet sitelerinde villalara ilişkin bütün veriler ve görseller yer ediniyor . Misafirler gideceği tatil beldesini seçiyor ve beldede bulunan bütün kiralık villaları ekranda görüyor. Villa özelliklerini, sezon bilgilerini, sezon ücretlerini inceleyerek ihtiyaçlarına ve zevklerine uygun villa seçimi inşa ediyor . Villa seçen misafirler pratik ve çabuk biçimde ayırtma gerçekleştiriyor.

Kiralık yazlık villa dayalı döşeli olarak kiraya veriliyor. 4 mevsim tatil yapılmış olan Akdeniz ve Ege kısmında bulunan villalar 5 yıldız otel konforunda tek tatil sunuyor. Internet sayfasında kiralık yazlık villa sezon verileri takvim halinde bulunuyor. Misafirler takvim üstünde yazlık villanın boş ve dolu meydana geldiği tarihleri görerek kendileri amaçlı uygun tarihler amaçlı ayırtma gerçekleştiriyor.

Kiralık yazlık villalar bir Nisan'dan başlayarak Kasım sonuna civarı konukların konaklamasına açık bulunuyor. Boş olan öbür aylarda ise villanın bakımı yapılıyor. Boya, badana, tamirat, tadilat benzeri gereken işlemler varsa yapılıyor. Sezona hijyen ve eksiksiz olarak hazırlanıyor.

Sezon ücretleri aylara yönelik değişiyor. Her bütçeye uygun fiyatlar ve villa yeni sezon modelleri yer ediniyor . Haziran, Temmuz, Ağustos ayları Nisan Mayıs aylarına yönelik çeşitli ücretlerle sunuluyor. Eylül, Ekim ve Kasım aylarında ücretlerde aşamalı olarak düşüş görülüyor.

Konforlu, yüzme havuzlu, kiralık yazlık villa ücretleri sezona yönelik , yazlık villa oda sayısına yönelik , kiralık villa konumuna yönelik değişiklikler gösteriyor.

Villa nitelikleri çekirdek aile, kapsamlı aile, balayı çifti, dost grubu, mutaasıp aile ihtiyaçlarına yönelik çeşitlilik gösteriyor.

İncele !