Fethiye Tatili Eşsiz Güzellikte Günlük Kiralik Villa Yazlik Rehberi

Fethiye Muğla iline ilişkili Antikçağlarda ise ismi Telmessos meydana gelen ve masmavi deniziyle yolculuk teknelerinin en sık sık uğradıkları limanlardandır. Fethiye'nin etrafında yer alan tüm koyları mavinin üzerinde yolculuktan haricinde yürüyerek de dolaşabilirsiniz . 

Fethiye koyları ve saf maviliği yardımıyla yalnızca ülkemizde değil yeryüzünde da üne kavuşmuştur .  Bununla Beraber burada halka açılmış pekçok mağara ,  Af kule benzeri epeyce mühim plonjon yerleri ve Ölüdeniz benzeri pekçok üne kavuşmuş koyları vardır .  Burada konaklamak amaçlı Fethiye kiralık villa maliyetlerine da bakabilirsiniz Pekçok otobüs firmasının Fethiye'ye gitmek amaçlı doğruca seferleri vardır .  Bununla Beraber Fethiye ,  İstanbul'a 720 kilometre ,  İzmir'e 360 kilometre ,  Ankara'ya ise 650 kilometre'dir .  Havaalanıyla içinde yer alan sokak ise yalnızca 40 kilometre'dir .  Burada konaklama ise şu şekilde yapılmaktadır .  Ölüdeniz ,  Karagözler ,  Ovacık ,  Çalış ,  Üzümlü ,  Belcekız ,  Hisarönü benzeri merkezlerinde kalacak otel ,  pansiyon ,  tatil köyü yer almaktadır . 



Şayet otel ya da tatil köyü benzeri yerler düşünmüyorsanız Fethiye kiralık yazlıklar sizin amaçlı en ideal seçenekler olacaktır .  Buradaki yazlıkların fiyatları mahaline yönelik değişmesine nazaran epeyce uygundur .  Pekâlâ ,  Fethiye'de gezilecek yerler nerelerdir? Hemen de bunları sayalım .  Burada Osmanlı'dan olan ve 1791 tarihinden günümüze gelmiş meydana gelen Fethiye Hamamı ve Eskiyen Cami yer almaktadır .  Fethiye'nin etrafında pekçok taş kabiri ve Lahit yer almaktadır .  Lykia çağının savaşçılarını kabartmalarla simgeleyen ve süsleyen görkemli kabir ise merkezdeki PTT'nin yakınında yer almaktadır .  Fethiye Kalesi ise bu güzel yer de bir tarihi yapıtı canlandırıyor .  Kentin güneyinde büyüyen bu yer duvarlara oyulmuş birden çok içerik ve tepenin doğusunda yer alan minik ve epeyce temel 2 taş mezarıyla harikalık yaratıyor .  Ölüdeniz ise buradaki en mühim kumsaldır .  Fethiye merkeze meydana gelen uzaklığı 14 kilometre ve Belcekız Koyu'nun devamı niteliğindedir . 

Buraya Fethiye'den altını çizen pekçok defa dolmuş kalkıyor .  Günübirlik tene turlarıyla Ölüdeniz'in muhteşemliği seyrediliyor .  Bununla Beraber Ölüdeniz etrafından kiralık yazlık tutmanız sizin bu keyfi ek olarak güzel çıkarmanızı sağlayacaktır .  Kelebekler Vadisi ise Babadağ'ın eteklerinde yer almaktadır .  Buraya Ölüdeniz'den teknasıl ulaşımlar sağlanmaktadır .  Bir yabancı ismi Ködümsü Limanı meydana gelen bu yer 1995 senesinde bir .  Derece natürel sit duyuru edilmiştir .  Burada konaklamak ise yalnızca çadırlar ve ağaç çardaklarla olasıdır .  Gemiler adası ise Ölüdeniz'den teknelerle ulaşabileceğiniz epeyce iyi bir adadır . 
Burada ise Bizans çağında kalma kilise ,  şapel ve sivil mimari kalıntıları yer almaktadır .  Kabak Koyu ise Ölüdeniz benzeri güzel bir koy olmakla beraber çevresi çam ağaçlarıyla süslü bir yerdir .  Buraya ise erişim Fethiye'den kalkan minibüsler yardımıyla yapılıyor .  Sizi koyun üst aracılığıyla indirdikten ek olarak sonra 20 dakikalık bir yürüyüş nihayetinde masmavi bir güzellikteki koya ulaşıyorsunuz .  Çalış plajı ise kazaya 5 kilometrelik uzaklıktadır .  4 kilometre boyuncu uzanan kumsalıyla değinen bu yer 'Caretta ceratta' larında mekânıdır .  Bununla Beraber burada pekçok kuruluş yer alması yanında su sporları aktiviteleri de yapılmaktadır . 

Kayaköy ise Ölüdeniz'e 5 kilometre mesafede meydana gelen eskiyen bir Rum köyüdür .  Burada mayıs ve aralık ayları içinde birer haftalık dönemle Zanaat Kampı ziyaretçilerini ağırlıyor .  Tüm bu saydığımız gezilecek yerler Fethiye'ye geldiğinizde kesinlikle uğramanız gerekli olan yerlerdir .  Bununla Beraber Fethiye'de çoğalış pahalı olmayan tatil arayanlar amaçlı yazlık ev kiralama şirketleri de epeyce gelişmiştir .  Burada ki pahalı olmayan bir ücrete kiralayarak yazınızın keyfini bu güzel koylarda geçirebilirsiniz .  Şayet erken rezervasyonlar yaptırırsanız pekçok kampanyayı da yakalayabilirsiniz .  Kiralık villalar da yabancı yerler benzeri pahalı değil bütçenize uygundur .  Pahalı Olmayan tatil fırsatları amaçlı Fethiye etrafından ev kiralamanız çok iyi bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır .

İncele !

Didim Tatili Günlük Kiralik Villa Yazlik Tatil Evleri 2014

Didim üstünde barındırdığı harika plajları, masmavi suyu ve eğlence sahaları yardımıyla Ülkemiz'de turizm tarafından en iyi yerler arasına girmiştir. Bununla Birlikte hâlâ süren çalışmalar yardımıyla altı surat yat barındırabilecek bir yat limanı oluşturulup turizmin hepten ilerletilmesi tasarılanıyor.

İnsanın aklına iştirak eden önce plajı ise Altınkum'dur. Didim sahip meydana geldiği Altınkum'da zeytinlikleri ile çevreye eşiz bir koku yayarken bununla birlikte Apollan Tapınağını barındırıyor içerisinde . Osmanlı İmparatorluğu çağında adı Ronda Yoran meydana iştirak eden Didim 1991 yılında günümüzdeki ADINA kavuşmuş ve bir kaza olmuştur. Kültürlü'ın gözdesi meydana iştirak eden Didim her yıl birçok hem bir başka turistleri hem bir de türk malı turistleri ağırlamaktadır.

Bu civarı natürel güzellikleri ve geçmişinin izlerini içerisinde birlikte barındıran cennet benzeri bir yere ne sebeple gidilir? Bu problemin yanıtı birçok biçimde verilebilir. Sözgelişi suskun uslu ve huzur dolu ortamı yardımıyla kafanızı dinlemek amaçlı gidebilirsiniz. Bir başka neden ise hem bir İzmir'e çok yakın hem bir de eşsiz bir 55 km uzunluğu meydana iştirak eden kumsala sahip. Bununla Birlikte Didim çok düşük nem oranına sahiptir ve yazın sıcaktan bunalan vatandaşlar da çok pek seçim ederler. Burada vaktinizi masmavi ve temiz bir denizde yüzerek, tekne turlarına katılarak, su sporlarına dâhil olarak veya tarihiyle ün yapmış bu yerde bir gezinti turuna çıkarak geçirebilirsiniz. Sığ, masmavi, temiz ve duru benzeri bir denize sahip meydana iştirak eden Didim'e her yaz sezonlarında vatandaşlar akın eder.

Didim yer aldığı pozisyon dolayısıyla da birçok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. Burada yer alan birçok tarihi yapıtı günü takım gezilerle dolaşabilirsiniz. Bununla Birlikte burası önce yerleşim vakitlerinde liman şehri olarak geçerken son zamanlarda ise Kocaman Menderes nehrinin getirmiş meydana geldiği alüvyonlar dolayısıyla çok içerde kalmaktadır. Bu antik çağda Tales, Hekaitos, Anaksimandros benzeri birçok ünlü filozofa da ev sahipli yapmıştır. Antik çağa civarı uzanan bir tarihe sahip meydana iştirak eden Didim birçok tarihi yapıyı içerisinde barındırıyor. Didim'e gidip de gezmeden dönmemeniz lazım gelen yerler vardır.

Bu yerler Milet Tiyatrosu, Didyma Antik Şehiri , Miletos Antik Şehri, Priene Antik şehri, Milet müzesi ve Faustina Hamamı'dır. Bu tarihi yerleri vaktiniz çok kesinlikle ziyaret edin. Bununla Birlikte Didim'in sahip meydana geldiği eşsiz doğanında tadını çıkarmayı unutmamalısınız. Dünyaca ünlü Altınkum plajında duru ve yepyeni bir denizin sonuna civarı tadını çıkabilirsiniz. Yapılmış Olan tekne turlarıyla etrafta yer alan tüm koyları keşfedebilirsiniz. Bununla Birlikte koylar yapılmış olan birçok su sporu etkinliklerine de katılabilirsiniz. Tüm bunların yakınında Didim de yer alan konaklama yerlerinin fiyati de çok uygundur. Bu etrafta merkezde veya Altınkum civarlarında birçok tatil köyü, pansiyonlar, oteller inceleyebilirsiniz .

Bu çeşit yerlere gitmek istemiyor tatilinizi kendinize özel bir yerde inşa etmek istiyorsanız ise kiralık villa bakabilirsiniz. Didim kiralık villa maliyetleri çok uygundur. İçinde havuzu yer alan villalarda bulmanız olası . Kapsamlı bir aileyle gidiyorsanız bu yerler sizin amaçlı dayanılmaz olacaktır. Denize ve merkeze meydana iştirak eden uzaklıklara yönelik değişim gösteren fiyat asla bütçenizi aşmaz. Pek çok otelde bir gündelik vereceğiniz ücret ile Didim kiralık yazlık bulundurarak 2 huzur 3 gündelik tatil yapabilirsiniz. Çoğu villalar ve haneler denize sıfır olması sebebiyle sizlere çok kolaylık olanağı sağlar ve etrafında yer alan marketler, restoranlar yardımıyla de işlerinizi kolayca halledebilirsiniz.
Otellerin gürültüsünden kaçmak amaçlı kiralık yazlık bağlamak çok akılcı bir davranış olabilir . Siz de tatilinizi pek ücret ödemeden keyfini ortaya çıkarmak istiyorsanız kiralık yazlık veya kiralık villa bulundurarak bunu yapabilirsiniz.

İncele !

Günlük Tatil Evi Konut Kiralama Uygun Fiyat Rehberi 2014

Ülkemiz'de ,  her sene kritik oranda yükselen  " konut turizmi "  sektöründe ,  legal altyapının kurulmamış olması sebebiyle kocaman miktarda vergi kaybı görünüyor .

Türkiye Gezi Acenteleri Birliği  ( TÜRSAB )  Konut Komitesi Başkanı Mücella Tatil Hanesi Kiralama ,  AA muhabirine yaptığı bildiride ,  pahalı olmayan tatil ihtiyacıyla başlayan konut turizminin ,  süreç içerisinde  " ailemle baş başa kalayım ,  kimse beni huzursuz etmesin "  düşüncesine dönüştüğünü ifade etti .

 " Konut turizmi "  olarak adlandırılan ve tatil beldelerindeki konutların kiralanması modeliyle personel sistemin ,  yeryüzünde senelik 95 milyar dolar değerinde pazara eriştiğini belirten Tatil Hanesi Kiralama ,   " konut turizminin "  ,  Ülkemiz'de de her sene kritik oranda büyüdüğünü belirtti .

Tatil Yazlık Kiralama ,  Ülkemiz'de  " konut turizmi "  pazarının büyüklüğünün ,  legal altyapının kurulmamış olması sebebiyle tam anlamıyla bilenemediğini ,  kayıt dışılığın hem de vergi kaybına sebep meydana geldiğini ifade ederek ,  şunları kaydetti:

 " Ülkemiz'deki pazarın büyüklüğünü bilmiyoruz .  Maliye Bakanlığı'nın çıkardığı bir manzara var fakat tam olarak meydana konulmuş bir veri yok .  200 bin konut kiralandığında senelik uygun fiyat katkısı 34 milyar liraya erişiyor .  Ülkemiz'de bilmediğimiz 200 bin hanede tahmini 13 milyon birey her sene hizmet ediniyor .  Legal altyapı meydana gelmediği için kiraya verilen bu konutlardan kritik bir vergi kaybı görünüyor .  Bu konuda Avrupa ülkeleri sistemi kritik bir altyapıya kavuşturmuşlar .  Bu ülkelerden biri var olan tahmini 5 , 5 milyon nüfusa sahip Danimarka'da ,  2. konutlarda senelik 45 milyon geceleme yapılıyor ve Danimarka konut turizmini ihracat kalemi olarak değerlendiriyor .  Toplamında ihracatın yüzde 4'ünü konut turizmiyle yapıyorlar .  Ülkemiz'de ise legal altyapı meydana gelmediği için küçümsenmeyecek bir oranda vergi kaybı görünüyor . 

" Yabancılar da kiraya veriyor "

Hızla yükselen pazarda yalnızca türk malı konut sahiplerinin değil ,  Ülkemiz'den konut edinmiş yabancıların da hiçbir vergi ödemeden hanelerini yaz çağı kiraya verebildiklerine dair Tatil Hanesi Kiralama ,   " Yerlilerin yanında yabancıların da uzunca senelerden beri vergi vermeden Ülkemiz'deki yazlıklarını kiraya veriyor .  Bu hanelerin legal altyapıyla vergilendirilmesi ciddi .  Bir ruhsatlandırmaya sebep var .  Bu hanelerin de minik ölçekli ticaret diye düşünülüp onlarında ruhsatlandırılması gerekmektedir "  diye sohbet etti .

Tatil için Ev Kiralama ,  Ülkemiz'de konut sahibi var olan yabancılardan ,  tatil dönemlerinde hanelerini kiraya verenlerin sayısının hayli yüksek meydana geldiğini belirterek ,  yabancıların ,  internet yöntemiyle buldukları kiracıları vergi ödememek için genellikle bizzat ülkelerinin dışından seçtiğini ,  tahsilatın da tekrardan başka bir ülkede açtıkları hesap üzerinden yapıldığını duyurdu .

Bu yöntemle evini kiraya verici yabancıların ne Ülkemiz'de ne de bizzat ülkesinde vergi ödediğini belirten Tatil Hanesi Kiralama ,   " Bu haneler aşağı yukarı haftalık bin 500 - 2000 pound içinde kiralanıyor .  Yaz sezonlarında 20 hafta kiralasa 40 bin pound etmekte ,  başka bir deyişle 120 bin TL kazanıyor ve 5 kuruş vergi ödemeden gidiyorlar "  diye konuştu .

Tatil Evi Kiralama ,  en son zamanda Maliye Bakanlığı'nın bu konuyla alakalı altyapı oluşturmak için iş başlattığını ,  İçişleri ile Kültür ve Turizm bakanlıkları koordinasyonuyla da bunun sıhhatli bir yapıda bir an öncesinde kurulması gerektiğini belirtti .

" Legal taban olmaması mağduriyete de sebep olabiliyor "

Yasal altyapının olmamasının ,  genellikle internet ve dergi ilanlarıyla yapılmış var olan kiralamalarda mağduriyetlerin yaşanmasına da yol açtığına değinerek ,   " Yalnızca web sitesine ya da gazeteye verilen ilanla konut kiralamak kocaman bir riziko teşkil etmekte .  Bilhassa bayram tatilleri çağında kritik mağduriyetler meydana geliyor .  Geçtiğimiz sene Ülkemiz'de 3 milyon dolar değerinde sahtekarlık meydana geldiği saptama edildi .  Kiralamalar kayıtlı sistem üzerinden yapılsa bu mağduriyetler olmaz "  diye konuştu .

" Sistem legal altyapıyla kesinlikle desteklenmeli "

Tatil Hanesi Kiralama ,   " konut turizmi "  sistemi ile Ülkemiz'de turizmin 12 aya yayılabileceğini ,  buna legal altyapısı oluşturularak kesinlikle desteklenmesi gerektiğini belirtti .

Ülkemiz'de ,  bu sistemde değerlendirilebilecek tahmini bir , 5 milyon 2. konut bulunduğuna dikkati çeken Tatil Hanesi Kiralama ,  tatil için konut kiralama sisteminin ,  Türk turizmini ,   " deniz ,  kum ,  güneş "  anlayışıyla sınırlamasından kurtaracağını ifade etti .

Tatil Hanesi Kiralama ,  bütün yeryüzünde pahalı olmayan tatil anlayışıyla başlayan  " konut turizmi "  sisteminin ,  gelinen noktada kişisel hizmet şekline dönüştüğüne işaret ederek ,  şunları söyledi:

Bu turizm versiyonu ,  her birşey dahil olmak üzere sistemden bir sürü farklıdır .  İnsanların gidip inek sağdıkları ,  koyunlarla dolaştıkları ,  yumurtaları tavuğun altından topladıkları ,  atlarla dolaştıkları ,  bebeklerinin samanlıklarda yattıkları orijinal bir tatil biçimi .  Yer Aldığı yerdeki insanlarla iç içe hayatını sürdüren bir yabancı gezgin kitlesinden bahsediyoruz .  Bunlar esasında yabancı gezgin değil ,  belli bir zaman burada yaşamayı seçim eden türk malı insanlar benzeri .  Bu sistemde tatil yapanlar aynı mahalleyi kullanıyor .  Iştirak Eden kendisini evindeymiş benzeri hissediyor .  Kasaptan et alması ,  bakkaldan alım satım yapması onun için bir sürü ciddi .  Bu sistem Ülkemiz'yi her birşey dahil olmak üzere pahalı olmayan imajından da kurtarır .  Her birşey dahil olmak üzere sistemi amacıyla Ülkemiz ,  250 - 300 euro'luk ülke olarak görülüyor.

Tatil Hanesi Kiralama ,  konut turizminin yeryüzünde kocaman alaka gördüğünü ve Avrupa'da tatile çıkan her 4 kişiden biri aracılığıyla seçim edildiğini belirtti .

İncele !