İğneada Orange Village Yaz Tatili

31 Aralık 2012 Pazartesi

             

.

İğneada merkeze sadece beş dakika uzaklıkta Orange Village günlük kiralık tatil evleri gür tropikal bitki örtüsü içinde doğa ile iç içe günlük ve haftalık olarak kiralayabileceğiniz iğneada tatil evleri, tatil villaları, yazlıkları sayesinde şehrin gürültüsünden kaçmak isteyenler için ideal bir tatil mekanıdır iğneada Orange Village evleri.

Süpermarketler, sinema ve deniz ve kumsal sadece 100 metre uzaklıkta sizlere üçretsiz muhteşem çarşaf gibi denizi ile tatiliniz boyu dinlenebileceğiniz doğa ile iç içe olması nedeni ile iğneada birçok kişinin tercih ettiği Kırklareli'nin bir beldesidir.

İğneada
Orange Village tatil evleri optimum konfor için günlük iş ve eğlence ihtiyaçlarınızı dikkate alarak şehir merkezinde sizlerin eğlenmesi adına lüks bir bar ile sezon boyu üçretsiz olarak sizlerin faydalanması adına haftalık kiralama yapan müşterilerine sunmaktadır.

Sezon öncesi indirimler % 40 oranında özel promosyon kuponlarımız aracılığı ile yaz aylarında size tatdını çıkarabileceğiniz tatili İğneada Orange Village tatil evleri sunmaktadır.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder