Uygun Fiyat Günlük Kiralık Villa ile Zevkli Bir Yaz Tatili

3 Mayıs 2014 Cumartesi

             

.

Ülkemiz dört mevsim dinlenme yapılabilen Akdeniz'in ünlü dinlenme beldelerinde 5 yıldızlı otel konforunda dinlenme geçirilecek kiralık yazlık villalar bulunmaktadır . Marmaris, Bodrum, Fethiye benzeri beldelerin en iyi manzaralı konumlarında yer alan kiralık villa fiyatları deniz manzaralı, denize benzeyen, orman manzaralı, tabiat içerisinde , dinlenme beldesi merkezinde, panoramik dinlenme beldesi manzaralı meydana geldiği benzeri denize sıfır ya da orman kıyısında da bulunmaktadır .

günlük kiralık villa yazlık
Gösterişli villalar bağımsız bir dinlenme sunmaktadır.

Villada dinlenme inşa etmek istek eden misafirler istenilen konumda villayı kiralık yazlık villa internet sitesinden rahatlıkla ve çabuk bir biçimde bulabilmektedir. Günübirlik , haftalık, maaş , 6 maaş ya da uzunca müddetli olarak kiralanmaktadır. Misafirler kiralık günlük yazlık villa internet sitesinden nitelikleri , konumu incelenerek ve görüntüleri görülerek rezervasyon yaptırılan villada tatile başlamaktadır. Dinlenme nihayetinde villa rezervasyonu esnasında anlatılan maliyetin dışarısında ayrıyeten hiçbir para istek edilmemektedir.

Villa misafirleri bahçesinde partner ya da özel yüzme havuzu meydana gelen , otoparkı yer alan gösterişli villalarında tatile başlamaktadır. İstenen sayıda döşek odasına sahip meydana gelen , konforlu gösterişli villanın içerisinde ev dekorasyon eşyaları bulunmakta ve tv , klima, buzdolabı bulunmaktadır .

Gün sıcaklık ile 24 saat ateş gibi su sağlanmaktadır. Villa döşek odalarında kapsamlı ve huzurlu yataklar, hijyenik nevresim takımları ve yedekleri yer almakta villa mutfağında ise günübirlik ihtiyaçlara yanıt verecek mutfak malzeme ve gereçleri bulunmakta, ateş gibi su gereksinimi için kettle bulunmaktadır . Kapsamlı ve ferah salon ise konforlu ve çağdaş yer takımları, sehpa ve sandalyeler ile dekore edilmiştir. Balkon ya da terasta balkon salıncağı, ihtiyaca yetecek civarı sandalyeler ve sehpa yer alır .

Kiralık günlük yazlık villada dinlenme yapan misafirler istek ettikleri zaman villa dışına çıkmakta istek ettikleri zaman ise uslu , curcunasız, gösterişli villalarında zaman geçirmekte, istek ettikleri zaman uyanıp kahvaltı yapmakta, isteklerine yönelik villada ya da dışarıda yemek yemektedir.

Tatil süresince dinlenirken bununla birlikte cümbüş mekanlarında doyasıya eğlenmekte ve gönüllerince bağımsız bir dinlenme yaşamaktadır. Yüzme, dalış, su sporları, yamaç paraşütü, tekne turu benzeri pekçok etkinlik gerçekleştiren villa misafirleri kültür turlarına da katılmakta ve yepyeni yerler görmektedir. Benzersiz doğanın içerisinde olmanın keyfini hayatını sürdüren misafirler istediklerinde ise villa havuzunu kullanmakta ve kendilerine özel şezlongda güneşlenmektedir. Meselesiz bir dinlenme geçiren misafirler istek ettikleri halde havalimanı taşıma hizmeti de almaktadır.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder