Cihangir Günlük Kiralık Lüks Daireler

31 Mayıs 2013 Cuma

             

.

Cihangir İstanbulda Beyoğlu’nun gözde semtlerinden biridir. Eskilerin en favori semtlerinden biri. İnanılmaz manzarası. Şimdiden ünlülerin tarafından tercih edilen bir yer. Sadece ünlüler mi? Tabii ki hayır, Lokantaları, barları ile herkesi kendisine çeken bir semt! eski binalarıyla ve kendine has yapılarıyla ünlüdür. Cihangir semti Kanuni Sultan Süleyman’ın oğlu Cihangir adına kurulmuştur.

günlük ev kiralama
Cihangir semtinde özellikle günlük, haftalık gibi kısa dönem kiralık daireler fazlasıyla bulunmaktadır. Hem Taksim’e yakın hem de çok nezih bir semt olması, Cihangir’in özellikle yurtdışından gelenler tarafından tercih edilmesinin sebebidir.

Cihangir’de eğer isterseniz içerisinde Türk hamamı olan bir ev bile bulabilirsiniz. Hatta bununla ilgili geçenlerde böyle bir ilanla karşılaştım ve çok hoşuma gitti. Eski İstanbul’u yaşamak için harika bir seçim. Cihangir; bir yanda Galata Kulesi manzarası, bir yanda boğaz manzarasıyla içinize huzur dolacak dairelere sahip güzel şahane bir semt.  Siz de hem eski İstanbul’u özlüyor, hem harika manzaralar izlemek istiyor, hem de eğlencenin kalbine yakın olmak istiyorsanız Cihangir’deki lüks günlük kiralık dairelerden birini kiralayabilirsiniz.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder