İzmir Tatili Günlük Kiralık Evler

31 Mayıs 2013 Cuma

             

.

İzmir. Herkesin gözdesi Ege'nin incisi Herkesin yazı kış gitmek istediği yer.

İzmir'in gözde semt ve ilçelerinde yer alan ve yeni baş gösteren bazı gayrimenkul firmaları artık ev kiralamaları daha kolay bir hale getirdi. Stüdyo daireler günlük kiralanan evlerin başında geliyor. Çünkü bir anlamda, normal ve daha geniş daireler sürekli kalacak olan (geçici olmayan) kiracılara göre daha uygun. Ayrıca ev ebatına, metrekaresine ve özelliğine göre fiyat da şekilleniyor. Stüdyo daire ve küçük apartlarda da pansiyon tarzı yaşam biçimiyle günlük veya haftalık konaklamalar kolaylaşıyor. Ev kadar rahat, otel kadar konforlu günlük kiralık evlerde yaşam çok kolay.

kiralık izmir tatil evleri
 Konfor ve ayrıcalıkları ise saymakla bitmez...1+1 veya 1+0 daireler merkezi olmakla birlikte kiracının tüm isteklerine cevap verebiliyor. İzmir'de bu tarz daireler üstelik dayalı döşeli olmakla birlikte hemen her bölgede bulunabiliyor. Karşıyaka'daki evlere hitap eden home suites daireler de en moda günlük kiralık dairelerden biri. Sıkıcı otel odalarında konaklamak yerine ev ortamı imkanı insanları cezbediyor. Günlük ve haftalık kiralık ev seçenekleri her keseye ve zevke uygun İzmir'de. Ekonomik, daha rahat, hijyenik, zevkli dekore edilmiş, konumu bakımında merkezi, güvenli günlük kiralık daireler kiracılarını İzmir Karşıyaka'da bekliyor.

İzmir'de yoğun talep olan günlük ev kiralama hem apartman dairesi hem de müstakil bir villa şeklinde kiracılara sunulabiliyor. Lüks ve konfor arayanlar için, özellikle tatilciler için dayanıp döşenen günlük kiralık villa daireler de İzmir'de oldukça popüler. Karşıyaka, Alsancak, Konak ve güzide semtlerden Narlıdere'de bu tarz konaklamalar tercih ediliyor ve günlük kiralık evlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Şehre yerleşmeden önce kısa bir araştırma ve plan yapanlar ev tutarken de karlı çıkar ve hayalindeki konforu daha rahat yakalayabilirler. İzmir'e yerleşmek isteyenler veya geçici kalacaklar için günlük kiralık daireleri takip edebilirsiniz. Oto kiralama yı da unutmayın

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder