2014 Yaz Tatili için Kiralık Villa Fiyatları ile Tatil Keyfi

3 Mayıs 2014 Cumartesi

             

.

Kiralık villa ücretleri yazlık villada tatil yapmak yepyeni tatil trendi aralarında yer ediniyor ve Akdeniz ve Ege Bölgesinin en iyi tatil beldelerinde kiralık yazlık villada tatil yapılıyor. Gayrimenkul ve turizm şirketleri villada tatil düşleyen misafirler amaçlı düşlerini gerçekleştirmeleri amaçlı zengin kiralık villa portföyü hazırlıyor.

kiralık günlük villa fiyatları
Günlük kiralık yazlık villa internet sitelerinde villalara ilişkin bütün veriler ve görseller yer ediniyor . Misafirler gideceği tatil beldesini seçiyor ve beldede bulunan bütün kiralık villaları ekranda görüyor. Villa özelliklerini, sezon bilgilerini, sezon ücretlerini inceleyerek ihtiyaçlarına ve zevklerine uygun villa seçimi inşa ediyor . Villa seçen misafirler pratik ve çabuk biçimde ayırtma gerçekleştiriyor.

Kiralık yazlık villa dayalı döşeli olarak kiraya veriliyor. 4 mevsim tatil yapılmış olan Akdeniz ve Ege kısmında bulunan villalar 5 yıldız otel konforunda tek tatil sunuyor. Internet sayfasında kiralık yazlık villa sezon verileri takvim halinde bulunuyor. Misafirler takvim üstünde yazlık villanın boş ve dolu meydana geldiği tarihleri görerek kendileri amaçlı uygun tarihler amaçlı ayırtma gerçekleştiriyor.

Kiralık yazlık villalar bir Nisan'dan başlayarak Kasım sonuna civarı konukların konaklamasına açık bulunuyor. Boş olan öbür aylarda ise villanın bakımı yapılıyor. Boya, badana, tamirat, tadilat benzeri gereken işlemler varsa yapılıyor. Sezona hijyen ve eksiksiz olarak hazırlanıyor.

Sezon ücretleri aylara yönelik değişiyor. Her bütçeye uygun fiyatlar ve villa yeni sezon modelleri yer ediniyor . Haziran, Temmuz, Ağustos ayları Nisan Mayıs aylarına yönelik çeşitli ücretlerle sunuluyor. Eylül, Ekim ve Kasım aylarında ücretlerde aşamalı olarak düşüş görülüyor.

Konforlu, yüzme havuzlu, kiralık yazlık villa ücretleri sezona yönelik , yazlık villa oda sayısına yönelik , kiralık villa konumuna yönelik değişiklikler gösteriyor.

Villa nitelikleri çekirdek aile, kapsamlı aile, balayı çifti, dost grubu, mutaasıp aile ihtiyaçlarına yönelik çeşitlilik gösteriyor.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder