Ayvalik Günlük Kiralik Tatil Evleri Yazliklar 2014

22 Haziran 2014 Pazar

             

.

Marmara bölgesinde yer alan Ayvalık Alibey Adası (Cunda Adası) ile de tanınmaktadır.  Ayvalık doğal ve tarihi güzelliklere sahiptir. Kilometrelerce uzanan kumsalı,  adaları ile hayran kalanıcak güzelliktedir. Bu nedenle yerli ve yabancı turistler Ayvalık’a tatile gelmekte ve burada bulunan otel, motel, pansiyon ve günlük kiralık yazlıklarda eşsiz bir tatil yaşamaktadır.

ayvalık günlük tatil evleri

Ayvalık günlük kiralık yazlıklar misafirler tarafından 5 gün, 7 gün, 15 gün, 20 gün, 30 gün gibi istenen gün sayısı kadar kiralanmaktadır. Kiralık yazlıklar  villa, müstakil ev, site içinde daire gibi farklı tiplerde olup özel yüzme havuzlu, ortak yüzme havuzlu kiralık yazlıklar da bulunmaktadır.

Günlük kiralık yazlıkta kalan misafirler Ayvalık’ta dolu dolu bir tatil yaşamaktadır. Tekne turları ile Ayvalık adaları gezilmekte, isteyen misafirler günübirlik veya konaklamalı turlarla Yunan Adası olan Midilli Adası’na da gitmektedir. Cunda adası’na karayolu ve deniz yolu ile gidilebilmektedir. Adanın tarihi mekanları gezilmekte, adada yer alan balık restoranları ise leziz deniz ürünleri sunmaktadır. Ayvalık Sarımsaklı kumsalında 22 plaj bulunmaktadır  ve berrak denizin içinde yüzen balıklar görülebilmektedir. Bu derece temizdir.

İlkçağdan günümüze kadar uygarlıklara ev sahipliği yapmış olan Ayvalık’ta görülmeye değer yerler arasında  Ayion Apostolos Manastırı, Taksiyarhis Kilisesi, Evangalistriya Manastarı, Leka Panaya Manastırı, Profitis Kilisesi,  Hayrettin Paşa Camisi, Saatli Cami Bulunmaktadır.

Ayvalık günlük kiralık yazlık misafirleri dalış ve sualtı sporları da yapmaktadır. 60 dalış noktası ile dalış merkezi olan Ayvalık’ta dalış eğitimi veren merkezler bulunmaktadır. Batık, mercan ve balık türleri ile Ayvalık sualtı da eşsiz güzelliğe sahip bulunmaktadır.

Günlük kiralık yazlıkta kalan misafirler özgür bir tatil yaşamakta, istedikleri zaman yazlıkta istedikleri zaman Ayvalık merkezinde, Cunda Adası’nda vakit geçirmektedir.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder