Türkiye'nin Yaz Tatili Kilavuzu 2014 - Ucuz Tatil Rehberi

Türkiye'nin Yaz Tatili Kılavuzu 2014 - Ucuz Tatil Rehberi

Tatilgezitur sitesi olarak lüks geziler, ana yolculukları, uzman yolculukları ve uçuşa yolculukları tavsiye, Türkiye'ye iyi seyir tatil kitap sunuyoruz.

Batı kıyı kadar Marmaris'in kuzeyindeki Denizi olarak Ege'nin uzunluğa ise Türkiye'nin engin güney kıyı şeridi, Yunan adalarına Suriye sınırından doğu Akdeniz'i kapsar. Türkiye ayrıca Sinop ve Trabzon gibi limanlar antik İpek Yolu bir zamanlar önemli evreleme mesaj vardı Karadeniz'in tüm güney sahili oluşturmaktadır.

Yolcu gemileri gerçekte, Ege kıyıları ve üzerinde en odak keşfetmek için topraklarının hiçbir sıkıntısı yok iken İstanbul'da . Türkiye'nin Ege kıyıları, özellikle dağlık, ormanlık boyunca, seyir için Akdeniz'in en çekici arka planında birini sunuyor Turkuaz Coast Antalya ve Dalaman arasındaki su vücudun akuamarin tonlar almıştır.

İstanbul, başlı başına bir çekici şehir, ülkenin seyir sahnenin kalbinde ve bir biniş noktası olarak birçok cruise tarafından kullanılır. Lüks saraylar ve camiler bir bolluk ile birleştiğinde Karadeniz'e yaklaşımı koruma, Avrupa ve Asya arasında yoğun Boğaz, payından stratejik konumu, herhangi bir Avrupa güzergah üzerinde aramanın en heyecan verici ve romantik limanların bu biri yapar.

İstanbul, gemiler kuzey Karadeniz'e veya güney Kuşadası, Bodrum ya da bağlantı noktalarını birleştiren hemen hemen her zaman güzergahlar Akdeniz'e doğru başkanı ya İzmir - ile - Efes'te eserlerin tüm geçitleri Yunan adaları , ya bitirme Atina , ya da kuzeye devam Venedik . Daha detaylı güzergahlar Bazı hem seyir alanları alır. Birçok uzman cruise Türkiye'de Gelibolu Dünya Savaşı savaş için 2500 yıl önce uçurumlar oyulmuş Likya kaya mezarları uzanan, hangi tarihe odaklanmak.

Diğerleri gibi popüler tatil köylerini sahip, daha sybaritic faaliyetlere karşı yalın Göcek , Dalyan veya Fethiye , orada mutlaka ama geri tekme ve sahil restoranlarında uzun taze balık öğle yemeği keyfini, ara sıra pazar göz, sıcak çamur yaylar yıkanmak ve güneşlenmek için küçük kumlu plajları.

İncele !

Yaz Tatili Ufak Tefek Cümleler - 2014 Yurtici Tatili

Yaz Tatili Ufak Tefek Cümleler - 2014 Yurtici Tatili

Hoşnutsuzluk yaz.

Kok House, Bay Gordon CARDEW, bizim cari Housemaster de bu yaz emekliye ayrılıyor.

Son sıcak yazlar 1996 yılında kaydedilen Burrows bugüne kadarki en büyük sayı ile üreme için iyi olmuştur.

Yaz tatili.

Küresel iklim değişiklikleri yağışlı kışlar ve kurak yazlar bize bırakmak gibi su kıtlığı ve kuraklık da daha yaygın hale gelecektir.

Ne olursa olsun, bu yaz zevk ve Sam, Lennie ve bizim takım için bir kadeh.

Geçen yaz, Japonya'da birincilikler yüzme dünyaya altı altın madalya elde etmek için ilk yüzücü oldu.

Yaz tatili Bazılarınız hiç şüphe yaz tatil planlaması olacak Bazılarınız hiç şüphe yaz tatillerini planlama olacak.

Faz 2003 yılında, sekiz haftalık yaz tatili boyunca müteahhit ve SHOPFITTERS Roe tarafından tamamlanmış ve Birlik bina canlanmış oldu.

Backstreet Boys Temmuz ortasında bir yaz turları başlar.

Yazlar kurak, çöp pozlama tamamen ayrışmasını durdurabilirsiniz.

Yaz ayları?

Bu şekilde benim çocukluk yazları hatırlıyorum üç sigara ve Texas birkaç fotoğraf sıktı.

Markası, Core 2 Duo altında 65-nanometre Masaüstü ve dizüstü bilgisayar yongaları, yeni nesil bu yaz başlatacak, şirket diyor.

Kurutucu çayırları bazıları yaz sonunda saman için kesilir.

Biz kullanmak için yaz koymak için harika bir yoldur, bir yaz kampında ya da kısa süreli göreve gitmek olduğunu düşünüyorum.

Yüce Verbena renk içine patlamaları zaman ilgi ana dönemi, yaz ortasına kadar olacaktır.
Yaz girinti.

İklim değişikliği ve sıcak yazlar üremek için onları teşvik ediyoruz.

Yaz sezonunda bu yıl evinize gelen tatil fırsatları ile sizlerleyiz.

İncele !

2014 Yılında Tatil Fırsatları Evinize Kadar Geliyor

Tatil Fırsatları 2014 Yılında Evinize Geliyor

Turizmin nabzını tuttum ve  tatilciler için mikrofonumu turizm profesyonellerine uzattım. Tatile nereye gitmeliyim, hangi otelde kalmalıyım, doğru bir tatil için hangi tur operatörünü tercih etmeliyim, erken rezervasyon, kültür turları, tatil rotaları, ekonomik tatil imkanları, indirimler, tatil fiyatları, yeni otel adreslerini tatilciler için sordum.

Turizm dünyasının güçlü isimleri, otel yatırımcıları, tatil firmaları, yurtdışı katılımcılar çok önemli açıklamalarda bulundu. Tatille ilgili merak edilen hemen her sorunun yanıtını bulacağınız Atv Avrupa ekranlarında 08.Şubat 2014 Cumartesi günü saat 12:00’da yayına girecek olan Hayatla Beraber programı için hummalı bir çalışmaya girdik. Hayatla beraber ekibiyle birlikte montaj ve kurgu masasında gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ettik.

İstanbul’da ki soğuk kış günlerinde turizmin davetkar sesinde sımsıcacık, renkli ve büyük ilgi gören bu fuarla ilgili iznimler için haydi ekran başına. Bakalım 2014 tatil sezonunda neler yaşanacak.

İncele !

Rusların Yılda Ortalama Kaç Gün Tatil Hakkı Var

Inter Raiting adlı şirket tarafından yapılan araştırmaya göre, dünyada en çok resmi tatili olan ilk üç ülke sırasıyla Suudi Arabistan, Brezilya ve Fransa. Rusya ise en fazla resmi kullanılan 4'üncü ülke olarak kayıtlara geçiyor.

Resmi tatil sayısının fazlalığından dem vurulan Rusya’nın bu göstergede resmi olarak da dünyada "üst sıralarda" olduğu ortaya çıktı. Inter Raiting şirketinin araştırmasına göre, çalışanların en fazla tatil yaptığı ilk üç ülke Suudi Arabistan, Brezilya ve Fransa. Rusya bu ülkelerin ardından dördüncü sırada yer alıyor.

Araştırmaya göre Suudi Arabistan’da 30’u ücretli tatil, 29’u resmi tatil olmak olmak üzere çalışanlar  yılda toplam 59 gün tatil yapıyor. Fransa’da bu rakam 41. 

Rusya’da ise çalışanların yasalara göre 28 gün yıllık izin hakkı bulunuyor. Ülkedeki resmi tatil sayısı ise 12.

Şirketten yapılan açıklamada, “40 garanti ve ücretli tatil günleri Rusya’yı en çok tatil yapan ülkeler arasına koyuyor. Yıllık izinlerini resmi tatillerle birleştiren Rusyalılar, yılda beş kere (toplamda 56 gün) tatil yapabilir” denildi.

İncele !

Tatil Sonrası Sendromu Yaşananlara Dikkat

Sömestr tatilini tamamlayan öğrencilerin okul maratonuna uyum sağlamada birtakım sıkıntılarla karşılaşılabileceğini belirten Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı, tatil sonrası sendromu hakkında bilgi verdi.

15 günlük bir tatil döneminden sonra öğrenciler ders başı yaptı. Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı öğrencilerin tatil dönüşü okula zorlanmadan uyum sağlayabilmeleri için önemli tavsiyelerde bulundu. Tatil sonrası okula yeniden uyum sağlamanın yaklaşık bir hafta sürdüğünü ifade eden Dilitatlı, bu dönemde öğrencilerde ders çalışma veriminin azaldığını söyledi.

1982 yılından beri eğitim sektöründe hizmet veren, sisteme getirdiği yenilikler ve kaliteyle adından söz ettiren Nilüfer Eğitim Kurumları’nın Genel Müdürü Ali Dilitatlı, sömestr tatili sonrası okula uyum sürecinde çocuklara ailelerin destek vermesinin önemini vurguladı.

Dilitatlı, “Çocukların tatil sonrası okula uyum sürecinde en büyük destekçileri aileleridir. Ailelerin okulla ilgili olumlu yorumlar yapması, okula dönüşü daha kolay benimsetebilir. Evde dersler ve günlük hayat iyi programlanmalıdır” diyerek ebeveynlere yol gösterdi.

Nilüfer Eğitim Kurumları’nın kaliteli eğitim veren kadrosuna da değinen Ali Dilitatlı, öğretmenlerin de ilk hafta daha esnek ve toleranslı olabileceklerini, böylece kademeli olarak çocukların okula alışma süreçlerinin kolaylaşacağını belirtti.

İncele !

İstanbul Aile Suites - İki Yatak Odali Günlük Kiralik Daire

İstanbul Aile Suites - İki Yatak Odalı Günlük Kiralık Daire

Sizin tatil eviniz, Bu dairede 2 yatak odası, bir oturma odası, 24 saat sıcak su ile tam donanımlı ve bir banyo bulunmaktadır. Klima yatak odası mevcuttur.

Önemli bilgiler
Resepsiyon 09:00 'dan 20:00' a kadar açıktır. Eğer Resepsiyonun çalışma saatleri dışında varmayı, önceden bildirmeleri lütfen. İletişim bilgileri rezervasyon onayında bulunabilir.

Kısa açıklama
Laleli semtinde yer alan, İstanbul Aile Suites tam donanımlı özel bir mutfağa sahip klimalı daireler sunmaktadır. Özelliği, tarihi Sultanahmet semtine sadece 1,5 km uzaklıktadır. Parke zeminli, İstanbul Family Suites dairelerde, uydu TV ve ücretsiz Wi-Fi ile düz ekran TV bulunmaktadır. Klima dairelerin yatak odası mevcuttur. Özel mutfaklar, ocak, fırın, buzdolabı, elektrikli su ısıtıcısı ve mutfak ile donatılmıştır. Dairelerde ayrıca 24 saat sıcak su bulunan özel banyo vardır. Özelliği Kapalıçarşı'ya 1 km ve Sultanahmet Camii'ne 2 km mesafededir. Atatürk Havalimanı 15 km uzaklıktadır. 

İncele !

İstanbul Boğaz Manzarali Günlük Kiralik Evler

İstanbul Boğaz Manzaralı Günlük Kiralık Evler

İstanbul Boğaz Manzaralı İstanbul'da Holiday House Villa Çengelköy

Korunan anıtlar House, Boğaz Köprüsü ve arkasında Old Town silueti muhteşem manzaralı bir tepe üzerinde Boğaz üzerinde yer almaktadır.

Villa Çengelköy değil sadece etkilendim İstanbul'da onların büyük yere göre, aynı zamanda Istanbul.Çengelköy ortasında geri çekilme bir yerdir İstanbul Boğazı'nın Asya yakasında Üsküdar semtinde küçük bir kasabadır.

Turizm, Yerel çay bahçeleri, kafeler, restoranlar ve gıda için alışveriş bol dokunmadığı.

Villa sadece 10 dakika uzaklıkta İskelesi Çengelköy değil. Oradan doğrudan İstanbul'un Avrupa yakasında bir feribot alabilir.
Daha büyük tekne rıhtım dolmus 15 dakikada Üsküdar-ulaşılabilecek etmektir.

İncele !

İstanbul Büyükada Günlük Kiralik Evler ve Muhteşem Doğa

İstanbul Büyükada Günlük Kiralık Evler ve Muhteşem Doğa

Düz 20 dk. limanından yürüme. Denize 1 dk. Bu 3 oda bulunuyor. Tüm mutfak ekipmanları, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık temizleyici, wifi vardır. Yaz sezonunda normal tekneler 1.30 saat Kabataş gitmek, ido otobüsler 30 dakika içinde ulaşır.

(Kabataş-Taksim 5 dk. Metro ile) Kışın sadece Kabataş tekneler izin verilir. Yüzme, izleme ve cycling.There için iyi konum da kullanabileceğiniz bir bisiklet (elektrik ile çalışan). Her ikisi de kısa veya uzun süreli konaklamalar için uygun fiyatlar.

İncele !