Türkiye'nin Yaz Tatili Kilavuzu 2014 - Ucuz Tatil Rehberi

10 Şubat 2014 Pazartesi

             

.

Türkiye'nin Yaz Tatili Kılavuzu 2014 - Ucuz Tatil Rehberi

Tatilgezitur sitesi olarak lüks geziler, ana yolculukları, uzman yolculukları ve uçuşa yolculukları tavsiye, Türkiye'ye iyi seyir tatil kitap sunuyoruz.

Batı kıyı kadar Marmaris'in kuzeyindeki Denizi olarak Ege'nin uzunluğa ise Türkiye'nin engin güney kıyı şeridi, Yunan adalarına Suriye sınırından doğu Akdeniz'i kapsar. Türkiye ayrıca Sinop ve Trabzon gibi limanlar antik İpek Yolu bir zamanlar önemli evreleme mesaj vardı Karadeniz'in tüm güney sahili oluşturmaktadır.

Yolcu gemileri gerçekte, Ege kıyıları ve üzerinde en odak keşfetmek için topraklarının hiçbir sıkıntısı yok iken İstanbul'da . Türkiye'nin Ege kıyıları, özellikle dağlık, ormanlık boyunca, seyir için Akdeniz'in en çekici arka planında birini sunuyor Turkuaz Coast Antalya ve Dalaman arasındaki su vücudun akuamarin tonlar almıştır.

İstanbul, başlı başına bir çekici şehir, ülkenin seyir sahnenin kalbinde ve bir biniş noktası olarak birçok cruise tarafından kullanılır. Lüks saraylar ve camiler bir bolluk ile birleştiğinde Karadeniz'e yaklaşımı koruma, Avrupa ve Asya arasında yoğun Boğaz, payından stratejik konumu, herhangi bir Avrupa güzergah üzerinde aramanın en heyecan verici ve romantik limanların bu biri yapar.

İstanbul, gemiler kuzey Karadeniz'e veya güney Kuşadası, Bodrum ya da bağlantı noktalarını birleştiren hemen hemen her zaman güzergahlar Akdeniz'e doğru başkanı ya İzmir - ile - Efes'te eserlerin tüm geçitleri Yunan adaları , ya bitirme Atina , ya da kuzeye devam Venedik . Daha detaylı güzergahlar Bazı hem seyir alanları alır. Birçok uzman cruise Türkiye'de Gelibolu Dünya Savaşı savaş için 2500 yıl önce uçurumlar oyulmuş Likya kaya mezarları uzanan, hangi tarihe odaklanmak.

Diğerleri gibi popüler tatil köylerini sahip, daha sybaritic faaliyetlere karşı yalın Göcek , Dalyan veya Fethiye , orada mutlaka ama geri tekme ve sahil restoranlarında uzun taze balık öğle yemeği keyfini, ara sıra pazar göz, sıcak çamur yaylar yıkanmak ve güneşlenmek için küçük kumlu plajları.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder