Ankara Günlük Lüks Daire Kiralama

31 Mayıs 2013 Cuma

             

.

Başkent Ankara'da emlak piyasası nereye gidiyor nasıl ilerliyor ev sahipleri mi yoksa kiracılar mı daha çıkarlı bu sürekli değişebiliyor. Fakat her yerde olduğu gibi Ankara'da da günlük kiralık ev değerleri semte ve bölgeye göre değişmekte. Değeri yüksek olan semtlerde buna oranla ederler de yükseliyor. Kira gelirlerinin en çok elde edildiği ilçelerden biri Etimesgut. Son yıllarda kentsel dönüşüm projeleri ile renklenen ve canlanan birçok ilde olduğu gibi Ankara ilinde de yeni yapılaşmalar ve konutlar ön plana çıkıyor. İhaleler alınıyor, mühendis, mimar ve işçiler ile belli bir bütçe ayrılarak inşaatlere başlanıyor. Bu süreçte büyük kentlerde sürekli bir apatman ve site yapımı silsilesi görülmekte.

Kiralık Günlük Evler Ankara
Ankara emlak piyasası İstanbul'a göre çok durgun. Son yılda şehirdeki fiyatlar sadece yüzde 0,2 oranında arttı. Başkent'teki en pahalı ilk 17 semtin tamamı Çankaya ilçesinde bulunuyor. Buna rağmen en çok değer kaybına uğrayan semtler yine Çankaya'da. Yeni gelişen ve tasarlanan imar planları da kente yeni bir boyut kazandırıyor. Bir şehrin ekonomik kalkınmasında önemli rol oynayan emlak piyasası Ankara'da oldukça canlı ve yerinde. Günlük kiralık evler İstanbul'a oranla daha cüzi ederlere sahip.

İnsanlar burada genellikle iş seyahati amaçlı konaklıyor ve geçici konaklamalarda da otel ve pansiyon yerine ev kiralamaktan yana oluyorlar. Bazı gelişmiş kiralama şirketlerinde kahvaltı, havuz, restoran, site bahçesi hatta alışveriş merkezleri gibi gelişmiş imkanlar da bulunmakta. Gölbaşı, Eskişehir Yolu, Yenimahalle, Etimesgut ve Sincan bölgeleri de Ankara'nın günlük kiralık ev taleplerinin yoğun olduğu yerlerden.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder