Şile Tatili Günlük Kiralık Evler

1 Haziran 2013 Cumartesi

             

.

Şile gitmenin tam zamanı. Bazıları yazın gitmeyi tercih etsene aslında Şile'de her zaman gidilir.  Şubat tatili, sömestir, 23 Nisan tatili için çok ideal yer. İstanbul'a yakın olması nedeniyle denize girmek için yaz aylarında çok sık ziyaret alır. İstanbul'a bağlı olmasına rağmen çok fazla şehirleşmemiş, doğasını tam anlamıyla olmasa da korumuştur.

günlük ev kirala şile
Şile sadece yazın değil her mevsim ziyaret edilebilecek güzelliğe sahiptir. Kurban bayramı tatilinin altı gün olduğu da kesinleşti. Altı gün için çok uzaklara gitmeye gerek yok, ben huzurlu, sakin, doğayla iç içe bir tatil geçirmek istiyorum diyorsanız İstanbul’a bu kadar yakında böyle bir yer bulmanız mümkün. Konaklamayı hiç dert etmeyin. Nasıl bir yerde kalmak istiyorsanız hepsine ulaşabilirsiniz. Günlük kiralık evler günlük kiralık villalar, pansiyonlar vs. Sadece kaç kişi olacağınızı belirleyin ve ne özellikte bir kısa dönem kiralık dairede kalacağınızı düşünün. Gerisini  Kiraguru’dan çözebilirsiniz.

İstanbul çevresinde iseniz ve bu güzel ilçede Kurban Bayramı tatilini geçirmek istiyorsanız aradığınız her çeşit günlük, haftalık kiralık daire ve villayı kiralayın. Huzur dolu bir tatil geçirin. Şile’ye sitemizde kiraladığınız araçla Anadolu Yakası’ndan 40 dk.da ulaşabilirsiniz.

Benzer Konular

2 yorum:

Unknown dedi ki...

size telefon numarasıyla ulaşmak istiyoruz yardımcı olabilirmisiniz

Unknown dedi ki...

İletişim numarası alabilirmiyim

Yorum Gönder