Eşyali Kiralik Evler ile Kaş Tatil Firsatlari

27 Temmuz 2013 Cumartesi

             

.

Tatil cenneti olarak yeni yerler keşfetmeyi seven kişiler için liste başına alınması gereken tatil yeridir. Kaş yaz tatili denilince akla ilk olarak, muhteşem doğası ile ön plana çıkan, mavi temiz denizi ile Kaş kumsalları gelmektedir. Bu yüzden Kaş tatili herkes için yurt içinde tatil olarak akla ilk gelen tatil seçeneklerinden biri olmaktadır. Yaz tatilini Kaş için planlayan kişiler önce uygun fiyat olması nedeni ile ilk tercih etmektedirler. Kaş'nın hemen her köşesinde birbirinden farklı güzellikleri saklı çok özel bir tatil mekanı olması ve bu sebeple de her yönü ile keşfetmeye değer bir tatil seçeneğidir.

kaş rent house
Şimdi sıkı durun yaz tatilini otellerde yapan kişilere şahane tatil imkanı sunuyoruz. Monoton bir tatilden bıktı iseniz size günlük tatil evleri seçenekleri ile Kaş ta muhteşem bir yaz tatili fırsatı öneriyoruz. Bu yöntem ile sizin eviniz gibi lüks bir ortamda yaz tatili, geçirme imkanı da yakalamış olursunuz. Günübirlik kiralanan lüks tatil, birden avantajı da beraberinde sunmaktadır. Günlük olarak kiraya verilen tatil evleri full eşyalı şekilde sizlere kiraya verilmektedir. Kaş haftalık eşyalı tatil evlerinin kira ücretleri yapılan tatil günü üzerinden hesaplanmaktadır.

Tatil için ne kadar fazla gün kiralama yaparsanız indirimden yararlanırsınız. Kaşta güzel bir ortamda doğa ile barışık tatil yapmak için ailenize tatil evi kiralamak siz için oldukça farklı bir tatil fırsatı olacaktır. Böylece sizlerde evinizde ki rahat ortamı sayesinde tatilin keyfini sınırlama olmadan çıkarabilirsiniz. Kaş da tatil boyunca yemeklerinizi de kiralamış olduğunuz tatil evinizde pişirerek ve tatil ucuza gelmiş olacak.

Öncelikle 5 kişilik bir ailenin tatil geçirmek adına otel de konaklaması halinde otele kişi başı üçret ödeyecektir. Fakat Kaş'da günübirlik tatil evleri ister iki ister üç isterseniz de 5 kişi kalın sabit fiyat verirsiniz. Bu da aileler ve ya arakadaş grupları için çok daha avantajlıdır. Hem fiyat olarak hem de rahatlık olarak oteller ya da pansiyon ile günlük kiralık tatil evleri karşılaştırışdığında her bakımdan günlük kiralanan tatil evleri çok daha tercih sebebidir.

Kaş günlük eşyalı kiralık tatil evleri çoklu arkadaş grupları ya da ailelerin tatillerini daha ucuz fiyatlar ile uzun süreli yapabilmelerine imkan vermektedir. Sadece konaklama hususunda değil tatil boyunca yemek pişirme ve farklı ihtiyaçların evde karşılanabiliyor olması sizlere çok büyük kolaylık sağlamaktadır.

Şimdi sizlerde konforlu eşyalı günlük kiralanan tatil evleri ile Kaş'ta mükemmel tatil yapmak için bütçenize uygun tatil evini sitemizde bulabilirsiiz.


Kaş Günlük Kiralık Tatil Evleri ile Sizi Rüya Gibi Unutulmaz Bir Tatile Bekliyor.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder