İstanbul' da Günlük Ev Kiralama Rehberi

8 Temmuz 2013 Pazartesi

             

.

Özellikle fuarlar ve iş gezileri için İstanbul' a sık sık seyahat eden her iş insanının karşılaştığı en büyük problemlerden biri şüphesiz ki konaklama sorunu.

kiralık günlük ev
günlük ev kiralama
Otel odaları size de küçük, resmi, gayri rahat geliyorsa ve otelde kendinizi diken üstünde hissediyorsanız, İstanbul' da günlük ev kiralamanız kaçınılmaz olacaktır. Tüyap ve Cnr fuar merkezlerine yürüme mesafesinde, kendi eviniz konforunu ve rahatlığını eksiksiz yaşayabileceğiniz, temiz, güvenli ve üstelik otelden daha ekonomik olan günlük ev kiralama alternatifi, artan rekabet dolayısıyla residence ve cam tavanlı dublex daire   opsiyonlarını dahi bizlere sunmakta. Üstelik, residence ve dublex daire paketleri içerisinde, opsiyonel olarak havuz, SPA, türk hamamı seçenekleri de mevcut.

Fuar katılım yada ziyaretlerinizde, rezervasyon şartlarını yerine getirmeniz durumunda, firma yetkilileri havalimanından yada otogardan transfer hizmetinizi de gerçekleştiriyorlar.

Fakat maalesef her sektörde olduğu gibi günlük ev kiralama konseptinde de suistimaller sözkonusu. Zira en sık karşılaşılan sorun, internet sitesinde gördüğünüz resim ile reelde karşılaştığınız manzaranın farklı olması. Bu nedenle bloğumda, İstanbul' da günlük ev kiralama konusunda rehberlik etmeye çalışacağım.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder