Kiralik Günlük Tatil Evleri ile Ayvalikta Tatil Keyfi

15 Temmuz 2013 Pazartesi

             

.

Ayvalık en popüler tatil cenneti olarak yeni yerler keşfetmeyi seven kişiler için liste başına alınması gereken tatil cennetidir. Ayvalık tatili denilince aklımıza, muhteşem doğası ile ön plana çıkan, mavi temiz denizi ile Ayvalık plajları gelir. Bu yüzden Ayvalık da tatil herkes adına yurtiçi tatili denilince akla ilk gelen tatil seçimlerinden biri olur. Yaz tatillerini Ayvalık da planlayan bireyler öncelikle ucuz fiyat olması dolayısı ile ilk tercih sebebidir. Ayvalık'ın hemen her köşesi farklı güzellikleri saklı rüya gibi bir tatil yeri olması ve bu nedenle de her yönü ile keşfetmeye değer bir tatil seçeneğidir.

ayvalık tatil evleri
ayvalık tatil evleri
Şimdi sıkı durun yaz tatilini otellerde geçiren kişilere şahane tatil imkanı sunuyoruz. Monoton bir yaz tatilinden kurtulmak için size günlük ev seçenekleri ile Ayvalık'ta muhteşem bir yaz tatili fırsatı öneriyoruz. Bu yöntem ile sizin eviniz gibi lüks bir ortamda yaz tatili, geçirme imkanı da yakalamış olursunuz. Günlük kiralık tatil evleri, birçok fazla avantajı da beraberinde sunmaktadır. Günübirlik olarak kiraya verilen tatil evleri full eşyalı olarak sizlere kiraya sunulmaktadır. Ayvalık haftalık eşyalı tatil evlerinin kira fiyatları yapılan tatil süresi üzerinden fiyatlandırılır.

Yaz tatili için ne kadar çok gün kiralama yaparsanız indirimden yararlanırsınız. Ayvalık'de güzel bir ortamda doğa ile barışık tatil yapmak için aileniz ile günlük tatil evi kiralamak siz için fazlası ile farklı bir yaz tatili olacaktır. Böylelikle sizlerde evinizde ki rahat ortamı sayesinde tatilin keyfini kısıtlama olmadan yaşayabilirsiniz. Ayvalık tatili boyunca yemeklerinizi de kiralamış olduğunuz evin mutfağında pişirerek böylece tatilinizi daha ucuz hale getirmiş olursunuz.

Öncelikle 5 kişi tatil geçirmek için otel de konaklaması halinde otele kişi başı üçret ödeyecektir. Lakin Ayvalık'da günlük olarak tutulan tatil evleri ister iki ister üç isterseniz de 5 kişi olsun sabit ücreti verirsiniz. Bu da kalabalık aile ve ya arkadaş topluluğu adına çok fazla avantajlı olmaktadır. Hem fiyat olarak hem huzurlu ortamı olarak oteller ya da pansiyonlar ile kiralanan tatil evi karşılaştırdığımızda her bakımdan günlük kiralanan tatil evleri fazlası ile tercih sebebidir.

Ayvalık'ta günlük kiralık tatil evleri çoklu arkadaşlar ya da aileler için tatillerini daha uygun fiyatlar ile uzun süreli geçirme imkan vermektedir. Sadece konaklama için değil aynı zamanda yemek pişirme ve diğer ihtiyaçların evde karşılanabiliyor olması size çok büyük kolaylık sağlamaktadır.

Şimdi sizlerde lüks eşyalı günlük kiralanan tatil evleri ile Ayvalık'de tatil geçirmek için bütçenize uygun tatil evi sitemizde bulabilirsiiz.


Ayvalık Günlük Kiralık Tatil Evleri ile Sizi Rüya Gibi Unutulmaz Bir Tatile Bekliyor.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder