Günlük Kiralanan Evler ve Avantajlari

19 Ağustos 2013 Pazartesi

             

.

Günlük ev kiralayarak tüm ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Şirket işleriniz için kiralama yapmanızda faturanızı gider olarak kullanarak ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. istanbul atakent bölgesinde olan evlerimiz hava alanına ve fuar bölgesine taksiyle 10 dakika uzaklıktadır. tüm bu ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. günlük kiralık daireler size sunduğu pozitif fırsatlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçin.

günlük kiralık ev fiyatları
Ayrıcalıklı konaklama deyince aklımıza otel geliyor. Rezidans seçeneğiyle günlük evlerimiz de mevcut olup, otel konforunun tıpatıp aynısı olup, tüm olanaklarından faydalanabilirsiniz. Sauna, havuz gibi imkanlar rezidans dairelerimizde mevcuttur. Tüm bu imkanları istanbulapartev.com  da yaşayabilirsiniz. Tüm bunları en ekonomik şekilde  bizimle yaşayabilirsiniz. Fuar misafirleri için şirketlere özel konaklama listemiz vardır.

Fuar başlamadan bir hafta önce rezervasyon yaptırarak sizde en uygun şekilde günlük konaklama yapabilirsiniz. Diğer konaklamalarınız için her zaman arayabilirsiniz. Hafta sonu konaklama yapmak için hafta içinden rezervasyon yer ayırtmak zorundasınızdır, hafta sonları evlerimiz cuma gününden itibaren dolu oluyor. Hafta içi ve hafta sonu evlerimizin fiyatlarında değişiklik gösterebilir. Ramazan ayında konaklamalarınız %10 indirim sağlanmaktadır. Ayrıca fuar müşterilerine uzun konaklamalarında  da indirim yapılmaktadır. Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz. Sizde ekonomik otel konforunda konaklama yapmak için bizi arayın.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder