Günlük Kiralik Eşyali Taksim Evleri

18 Ağustos 2013 Pazar

             

.

İstanbul Taksimin Muhteşem Manzaraları ile sizlere günlük kiralık evler ile, Sınırsız Eğlence Hayatı ve Alışveriş imkanlarıyla Dünyanın Buluşma Noktası İstanbul’a hoşgeldiniz.

cihangir günlük ev kirala
İstanbul’un Merkezi Taksim Meydanına sadece 300 m mesafede bulunan Eviniz sizi bekliyor.
Cihangir Pürtelaş Sokak’ta bulunan binamızda birbirinden farklı renk ve özelliklerde ancak aynı fonksiyonelliğe sahip dairelerimizin her biri sizlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dekore edilmiştir. Siz değerli misafirlerimizi evlerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız…

İstanbul’da Görüşmek Dileğiyle;

Home Aparts

Her dairemizde olduğu C1 kodlu dairemizde de tüm alanlar eniyi şekilde değerlendirilerek tüm ihtiyaçlarınız gözönünde bulundurulmuş ve buna göre dekore edilmiştir.Derin bir nefes alabileceğiniz Teras - Bahçesi ile fark yaratmaktadır.
Ücretsiz Wi-FiSize Özel Teras/Bahçe Evinizin Rahatlığında Taksime 300m Mesafe  

Salon,Yatak Odası ve Bahçe Toplam 75 m2 lik alana sahip olan dairemizde 20m2 lik bahçe / teras ile yaşam alanınız genişliyor 
Maximum Kişi Sayısı:4 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği dairemize isteğe bağlı olarak Extra Yatak eklenebilir 
Yatak Tipi: 1 Çift Kişilik Yatak ve 1 Çift Kişilik Yatak olabilen koltuk  
Çocuk Politikası: Dairelerimizde çocuklarınızla birlikte konaklamanız için ekstra ücret talep edilmemektedir. 
Ekstra Yatak: Dairelerimize Ekstra Yatak eklendiğinde Gecelik 10,00 EUR olarak fiyatlandırılmaktadır. 
Bilgi:
Fiyatlarımıza %8 KDV dahil değildir.
Fiyatlarımıza Internet,Su,Elektirik,Doğalgaz gibi tüm faturalar dahildir.
1 hafta ve üzeri konaklamalarda ücretsiz genel temizlik ve havlu çarşaf değişimleri dahildir.
Yukarıda belirtilen fiyatlar Yaz dönemi ve kış dönemi olarak değişiklik gösterebilir.*
Yılbaşı,Bayram ve Resmi tatil dönemlerini kapsamamaktadır.Bu dönemlerle ilgili lütfen bilgi alınız.**
İstanbul'da Gündüz ayrı Gece ayrı Eğlence

Dünyanın buluşma noktası İstanbul'da herşeyin başında gelen eğlence hayatı Yaz Döneminde Boğaz Çevresinde, Kış döneminde ise Beşiktaş, Ortaköy ve Taksim' deki Mekanları ile her zevke uygun eğlenceyi sizlere sunmaktadır.

Medeniyetlerin buluşma noktası olan Türkiye' nin en iyi müzelerinin bulunduğu Istanbul aynı zamanda Roma ve Osmanlı İmparatorluklarına Başkentlik yapması nedeniylede kendine has tarihi eserlere sahiptir...

Lezzetlerin Birleştiği Kent

Türkiye'nin tüm lezzetlerinin yanı sıra Dünya mutfaklarının da örneklerini bulabileceğiniz zengin restaurantları mutlaka denemelisiniz...

Sınırsız alışverişin 365 gün devam ettiği İstanbul'da Haziran Ayında gerçekleşen Shopping Fest ile kendinizi alışveriş çılgınlığının içinde bulacaksınız.

Taksim Meydanında The Marmara Otelinin Altındaki Garanti Bankası' nın yanındaki sokaktan girerek Camiinin üstünde kalan sokaktan devam ettiğinizde yolun sonunda karşınızda Pürtelaş Sokak Tabelasını göreceksiniz yaklaşık 100 m kadar ilerlediğinizde sokağın solunda evinize ulaşacaksınız.
Nasıl Rezervasyon Yapabilirim ? :
Öncelikle dairelerimizin rezervasyon durumunu Telefon yada e-mail yoluyla kontrol etmelisiniz. İstediğiniz daire için en az konaklama süresi olan iki günlük ücreti Banka Hesap numaralarımıza yatırabilir veya Kredi Kartı ile uzaktan ödeme için Mail Order Formunu isteyebilirsiniz. Bu form size e-mail veya fax yolu ile ulaştırılacaktır.

Nasıl Ödeme Yapabilirim ? :
Kiralamak istediğiniz dairenin en az konaklama süresi olan iki günlük ücretini banka hesap numaralarımıza yatırabilir kalan kısmını anahtar tesliminde nakit olarak yapabilirsiniz. Kredi Kartı ile ödemelerde bakiyenin tamamı rezervasyon yapılırken tahsil edilecektir.Depozito Ödeyecek miyim?:
Kredi Kartı ile Ön provizyon veya Nakit olarak toplam tutarın%25 i kadar depozito alınmaktadır. Daire size teslim edilirken Kısa Dönem Kiralama Kontratı yapılacaktır.Bu kontrat sizin konakladığınız tarihleri ve evde kalan konuklarımızın bilgilerini içermektedir. Aynı zamanda kontrat araç kiralama sözleşmeleri gibi Senet niteliğindedir.

Anahtarı Nasıl Teslim Alacağım ? :
Saat 14:00 de daireniz Temizliği yapılarak hazır olacaktır. saat 12:00 ye kadar sizden önceki misafire izin verilmektedir.Daha erken girme şansınız sadece sizden önce rezervasyon erken boşaltmış veya daire boş kalmış ise mümkündür. Dairenin bulunduğu adres size rezervasyonun tamamlanmasından sonra verilecektir. Adrese kendi imkanlarınızla gelebilir veya dilerseniz Havaalanı ve Otogar Transferlerimiz Hakkında bilgi alabilirsiniz.

Anahtarı Nasıl Teslim Edeceğim ? :
Daireden çıkış saatiniz herhangi bir özel şart belirtmediyseniz 12:00 ‘dir. Görevli personelimiz daireyi ve anahtarları sizden teslim alacaktır. Teslim alınırken karşılaşılan eksik veya kullanıcı hatası nedeniyle arızalı eşyalar için servis bedeli ayrıca tahsil edilecek ve depozitonuzun kalan kısmı iade edilecektir.

Ses Seviyesi :
Apartman genel yaşam kurallarına uygun şekilde giriş-çıkışlarda özen gösterilmesi, evde müzik dinlerken veya tv izlerken ses seviyesinin apartman sakinlerini rahatsız etmeyecek düzeyde olması,bahçe veya balkon bölümlerinde çevreye rahatsızlık vermeyerek özen gösterilmesi gerekmektedir

Teknik Arıza :
Konaklamalarınız esnasında karşılacağınız herhangi bir teknik aksaklık durumunda lütfen müdahale etmeden bizimle iletişime geçiniz.

Kişi Sayısı :
Sözleşmede belirtilen konaklayacak kişi sayısı ile evde kalacak kişi sayısı arasında uyumsuzluk,firmamıza bildirilmeden tespit edilirse sözleşme geçersiz kılınacak ve geri ödeme yapılmaksızın evin boşaltılması istenecektir.... İstanbul’da Görüşmek Dileğiyle :)

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder