İstanbul Günlük Kiralik Daire Firsatlari

18 Ağustos 2013 Pazar

             

.

İstanbul'da günlük kiralık daire ve residance yaz tatili dolayısıyla fiyatlarımızı %10 indirdik. Üstelik havalimanından karşıma paketi de içerisinde. İsterseniz +75 tl vererek Mercedes Vito seçeneğiyle sizi karşılayabiliriz. istanbul apart ev günlük ev sektöründe her zaman kaliteyi benimsemiştir. Kalitenin adresi istanbu apart ev.  Konforu, burada yaşayın. Üstelik uzun süre konaklamalarınızda indirim var. Evlerimiz İstanbul’un çeşitli kaliteli semtlerinde ve merkezdedir. İstediğiniz vakit istediğiniz yere ulaşmanızda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Bu fırsatı kaçırmayın. Otel konforunda konaklamayı kim istemez?

günlük ev kiralama
Sizde bizimle iletişime geçerek otel konforunda konaklama yaşayabilirsiniz. Şirketimiz hakkında detaylı bilgi almak isterseniz hemen bizi arayın. Hafta içi ve hafta sonu çalışma saatlerimiz gece yarısına kadardır. Gece yarısına kadar ya da önceden haber verilmek şartıyla saat 12.00 den sonra eğer boş ev varsa size yardımcı olabiliriz. Şimdi, tatil zamanı, rezidans günlük kiralık eşyalı evler havuz, sauna ve çeşitli aktivetelere yer vardır. Sizde rezervasyonunuzu önceden yapın, uygun fiyata tatili kaçırmayın. İstanbul apart ev, tatil demektir.

Size tatil gibi bir ev vereceğimizi garanti ediyoruz. Evlerimiz önceden temizlenmiş olarak sizlere veriyoruz ve istediğiniz vakit temizlik elamanımızı evinize gönderip evi temizlettiriyoruz. Bir telefon uzağınızda istanbul apart ev danışma telefon numarasıyla siz istediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder