Günlük Villa Kirala Tatilin Keyfini Çikar

30 Mayıs 2014 Cuma

             

.

Günlük kiralık Villa günümüzde karlı yatırım araçlarından olan gayrimenkul yatırımında ev, arsa, apartman dairesi ve villa gibi gayrimenkullere yatırım yapılarak kar sağlanmaktadır. Villanın karlı bir yatırım aracı olduğu, alınıp satılırken getirisinin yüksek olmasının yanı sıra kiraya verildiğinde de küçümsenmeyecek rakamlarda getirisin bulunması nedeniyle yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi olmaktadır.

günlük kiralık villalar
Bu nedenlerle son yıllarda villa yapımı artmış ve buna bağlı olarak Günlük kiralık villa sayısında da artış yaşanmıştır. Yatırım amaçlı veya oturmak amaçlı günlük kiralık villa almak isteyenler öncelikle tatil beldelerinden villa almayı tercih etmektedir.

Yatırım amacı ile ve kiraya vermek amacı ile günlük kiralık villa alan kişiler, ulaşımı kolay, dünyaca bilinen, tanınmış tatil beldelerinden satın almaktadırlar. özellikle yaz mevsiminin uzun sürdüğü, yaz ve kış sürekli oturulan beldelerden Günlük kiralık villa alımı tercih edilmektedir. Ayrıca Günlük kiralık villa, konum olarak istenen yerden alınabilmektedir. Denize sıfır, deniz manzaralı, orman kıyısında, tatil belde merkezinde, havaalanına yakın beldeler tercih edilmektedir.

Günlük kiralık villa 1, 2, 3, 4 yatak odalı olabilmekte, geniş salonu, geniş mutfağı bulunmaktadır. İstenen özellikte, teraslı, özel yüzme havuzlu, geniş balkonlu, manzaralı villa satışları yapılmaktadır.

Yatırım amaçlı günlük kiralık villa satın alan kişiler, almış oldukları villaları kiraya vererek gelir elde etmektedir. günlük, haftalık, aylık, sezonluk, yıllık gibi kiraya verilebilmekte ve talep görmektedir. Yeni tatil trendleri arasında kiralık villada tatil tercih edilmekte ve bu nedenle dünyada yaygın olan kiralık villada tatil yapma isteği, Türkiye tatil beldeleri villaları için de geçerli bulunmaktadır.

Dünya’dan veya Türkiye’den kiralık villaya talep bulunmaktadır. Günlük kiralık villa almak kiraya verilerek getiri sağlamakta ve ayrıca kendi değeri de sürekli yükselmektedir. Bu nedenle hem sürekli değer kazanması, hem sürekli kira getirisi olması nedeni ile yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi olmaktadır. Kira getirisinin yüksek olması için ise satın alınan villa öncelikle eşyalarla dekore edilmekte ve daha sonra kiraya verilmektedir.

Günlük kiralık villalar almak isteyen kişiler alış nedenlerine göre villa konumunu seçmektedir. Yaz kış kendileri oturmak istedikleri villayı yaşamak istedikleri şehirden satın alırken, yatırım amaçlı kiraya vermek üzere satın alacakları villayı ünlü tatil beldelerinden satın almaktadırlar.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder