Uygun Fiyat Kiralik Villar ve Eşsiz Tatil Firsati

30 Mayıs 2014 Cuma

             

.

Gündelik olarak kiralanan villar ile eşsiz tatil için dört mevsim tatil yapılabilen Akdeniz’in ünlü tatil beldelerinde beş yıldızlı otel konforunda tatil geçirilecek kiralık yazlık villalar yer almaktadır. Marmaris, Bodrum, Fethiye gibi beldelerin en güzel manzaralı konumlarında yer alan kiralık villalar deniz manzaralı, denize yakın, orman manzaralı, doğa içinde, tatil beldesi merkezinde, panoramik tatil beldesi manzaralı olduğu gibi denize sıfır veya orman kıyısında da yer almaktadır. Lüks villalar özgür bir tatil sunmaktadır.

günlük kiralık villa fiyatları
Villada tatil yapmak isteyen misafirler istenilen konumda villayı kiralık yazlık villa web sitesinden kolayca ve hızlı bir şekilde bulabilmektedir. Günlük, haftalık, aylık, 6 aylık veya uzun süreli olarak kiralanmaktadır. Misafirler kiralık yazlık villa web sitesinden özellikleri, konumu incelenerek ve fotoğrafları görülerek rezervasyon yaptırılan villada tatile başlamaktadır. Tatil sonunda villa rezervasyonu sırasında belirtilen fiyatın dışında ek olarak hiçbir ücret talep edilmemektedir.

Villa misafirleri bahçesinde ortak veya özel yüzme havuzu olan, otoparkı bulunan lüks villalarında tatile başlamaktadır. İstenen sayıda yatak odasına sahip olan, konforlu lüks villanın içerisinde ev dekorasyon eşyaları bulunmakta ve televizyon, klima, buzdolabı yer almaktadır. Gün ısı ile 24 saat sıcak su sağlanmaktadır. Villa yatak odalarında geniş ve rahat yataklar, temiz nevresim takımları ve yedekleri yer almakta villa mutfağında ise günlük ihtiyaçlara cevap verecek mutfak malzeme ve gereçleri bulunmakta, sıcak su ihtiyacı için kettle yer almaktadır. Geniş ve ferah salon ise konforlu ve modern koltuk takımları, masa ve sandalyeler ile dekore edilmiştir. Balkon veya terasta balkon salıncağı, ihtiyaca yetecek kadar sandalyeler ve masa bulunur.

Günlük kiralık yazlık fiyatları ile villada tatil yapan misafirler istedikleri zaman villa dışına çıkmakta istedikleri zaman ise sakin, gürültüsüz, lüks villalarında vakit geçirmekte, istedikleri zaman uyanıp kahvaltı yapmakta, isteklerine göre villada veya dışarıda yemek yemektedir.

Tatil boyunca dinlenirken aynı zamanda eğlence mekanlarında doyasıya eğlenmekte ve gönüllerince özgür bir tatil yaşamaktadır. Yüzme, dalış, su sporları, yamaç paraşütü, tekne turu gibi birçok aktivite gerçekleştiren villa konukları kültür turlarına da katılmakta ve yeni yerler görmektedir. Eşsiz doğanın içinde olmanın keyfini yaşayan misafirler istediklerinde ise villa havuzunu kullanmakta ve kendilerine özel şezlongda güneşlenmektedir. Sorunsuz bir tatil geçiren misafirler istedikleri takdirde havaalanı transfer hizmeti de almaktadır.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder