Günlük Kiralik Tatil İçin Yazlik Ev Daire Arama

21 Haziran 2014 Cumartesi

             

.

Tatil planları yapılırken tatil beldesi seçimi ve konaklanacak yer konusunda karar vermek vakit almaktadır. Günümüzde yeni tatil trendi günlük yazlık kiralama, villa kiralama hizmeti alarak ev ortamı sıcaklığında tatil yapılmaktır. Turizm ve emlak sektörü şirketleri en güzel tatil beldelerinde yer alan kiralık yazlıkları web sitelerinde sergilemekte ve misafirlerin tatil beldesi seçimi, konaklama seçimlerine yardımcı olmaktadırlar.

günlük tatil evi kiralama
Günlük yazlık arayan misafirler kiralık yazlık web sitesine girerek yazlık tiplerini, yazlıkların özelliklerini, konumlarını, sezon fiyatlarını, yazlığın bulunduğu belde hakkında bilgileri inceleyerek hızlı ve kolay bir şekilde karar vermektedir. Aynı zamanda web sitesi üzerinden hızlı bir şekilde rezervasyon gerçekleştirebilmektedir. Yazlıkların konumları denize sıfır, deniz manzaralı, orman manzaralı, orman kıyısında, tatil beldesi merkezinde, merkeze yakın olarak farklı farklıdır. Misafirler ihtiyaçlarına ve zevklerine uygun kiralık yazlıkları bulabilmektedir. Yazlık tipleri müstakil ev, site içinde daire, apartman dairesi, villa, ikiz villa, çiftlik evi çeşitleriyle sunuluyor.

Günlük yazlık evler dayalı döşeli şekilde kiraya veriliyor. Tv, dvd, odalarda klima, beyaz eşyalar, konforlu oturma grupları, rahat ve geniş yataklar, mutfak eşyaları, nevresim takımları, yedek yastıklar, banyo havlu takımları yer alıyor. Ortak veya özel yüzme havuzlu yazlık evlerin bahçelerinde havuz kenarında şezlonglar bulunuyor. Geniş balkonlu, manzaralı kiralık yazlık evlerde özgür bir tatil yaşanıyor. Zamana bağlı kalmadan yaşamanın keyfiyle dingin, eğlenceli, özel bir tatil yaşanıyor.
Rezervasyon sırasında belirtilen ücret dışında ek bir ödeme talep edilmiyor, günlük yazlık evler temiz ve hijyen bir şekilde misafirlere teslim ediliyor. Bahçe ve havuz bakımı günlük olarak yapılıyor. İsteyen misafirlere araç kiralama hizmeti, havaalanı transfer hizmeti sağlanıyor. Hava kirliliğinden, trafik gürültüsünden uzak, doğa içinde, pırıl pırıl kumsal ve denize sahip tatil beldelerinde eşsiz bir tatil yaşanıyor.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder