Günlük Kiralık Yazlık Villa ve Tatil Evleri 2014

21 Haziran 2014 Cumartesi

             

.

Şehrin gürültüsünden yoğun iş temposundan yorulan  ve birkaç günde olsa değişik ortamda eğlenip dinlenmek isteyenler için Akdeniz Bölgesinin dünyaca ünlü tatil beldelerinde günlük kiralık yazlık hizmeti verilmektedir. Emlak ve turizm şirketleri tarafından hazırlanan dayalı döşeli kiralık villalar misafirlerin seçimine sunulmaktadır.

günlük kiralık yazlık fiyatları
Akdeniz Bölgesinin dünyaca ünlü tatil beldelerinde yer alan lüks kiralık villalar bulunmaktadır. Yüzme havuzlu, dayalı döşeli lüks villalar Antalya, Muğla gibi tatil beldelerinde ve bölgelerinde yer almaktadır. Bodrum, Marmaris, Kemer, Alanya, Fethiye beldelerinde ve bu beldelerin civarında yer alan kiralık yazlık villalar bulunmaktadır.

Misafirler kiralık villaları web sitesi üzerinde yer alan tatil bölgelerini incelemekte istediği belde veya bölgeden seçim yapmaktadır. Bodrum ve bodrum bölgesinde yer alan Bitez, Gümüşlük, Yalıkavak, Gündoğan, Göltürkbükü, Mumcular, Konacık, Ortakent’te yer alan deniz manzaralı, denmize sıfır, orman manzaralı günübirlik kiralık yazlıklar bulunmaktadır. Kiralık yazlık villa fotoğrafları, kiralık villa bilgileri de kiralık villa web sitesinde bulunmaktadır.

Günübirlik kiralık villa kiralama web sitesi üzerinden rezervasyon yapılarak gerçekleşmektedir. Misafirler 3 gün, 5 gün, 1 hafta, 15 gün, 1 ay gibi istediği kadar süre seçerek rezervasyon gerçekleştirmektedir. Rezervasyonda belirtilen fiyatlar dışında ek bir ücret talep edilmemekte, elektrik, su, gaz gibi giderler ödenen fiyatın içinde yer almaktadır. Günübirlik kiralık yazlık temiz olarak misafirlere teslim edilmektedir.

Misafirler istenen tatil beldesinde istenen özelliklere sahip villa rezervasyonunu gerçekleştirdikten sonra tatillerini de web sitesinde fotoğraflarını görerek seçmiş oldukları günlük kiralık villaya yerleşmektedir. Villa içerisinde beyaz eşyalar, tv, dvd, odalarda klima gibi tüm dekorasyon eşyaları bulunmaktadır. Bahçe ve havuz bakımı hergün görevliler tarafından yapılmakta, güvenlik sorunu, çevre kirliliği, gürültü kirliliği gibi sorun yaşanmamaktadır. Rüya gibir tatil gerçekleştirilmekte ve günlük kiralık yazlık villada beş yıldızlı otel konforunda yaşanmaktadır.

Günlük kiralık yazlık villa bulunan beldeler arasında Ölüdeniz, Hisarönü, Çalış, Kayaköy, Göcek, Yeşilüzümlü, Ovacık, Seydikemer, Kaş, Kalkan, Gömbe, Beldibi de yer almaktadır.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder