Datça Günlük Kiralik Yazlik Uygun Fiyatlar ile Tatil

21 Haziran 2014 Cumartesi

             

.

Büyüleyici doğası, bol oksijenli havası, mavi bayraklı denizi ile dünyaca bilinen Datça eşsiz bir tatil beldesidir. Eski ismi Reşadiye Yarımadası olan Datça Akdeniz ile Ege denizinin ortasında bulunmaktadır. M.Ö. 2000 yılından günümüze kadar birçok uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. Günümüzde de uygarlıklara ait tarihi kalıntılar bulunmaktadır. Tarihte Knidos antik kentinin kurulduğu yerdir.

datça günlük kiralık yazlık
Doğa ile içiçe, sakin, dingin bir tatil yaşamak isteyenlerin buluşma noktası olan Datça’da konaklama otel, motel, pansiyon ve günlük kiralık yazlıklarda yapılmaktadır. Yılın oniki ayı  Datça günlük kiralık yazlık hizmeti verilmektedir. Günlük kiralık yazlıklar misafirler tarafından istenen gün sayısı kadar kiralanmaktadır. Haftalık, 10 günlük, 15günlük,  20 günlük gibi kiralanabilmektedir. Datça’nın en güzel konumlarında yer alan kiralık yazlıklar dayalı döşelidir ve yazlık içinde bütün ev dekorasyon eşyaları yer almaktadır.

Deniz manzaralı, denize sıfır, orman manzaralı, özel ve ortak yüzme havuzu olan Datça kiralık yazlık evleri bulunmaktadır.

Datça’da tatil yapan misafirler kilometrelerce uzanan Datça plajlarında denize girmekte, güneşlenmekte, su sporları yapmaktadır. Taşlık plajı, Kumluk plajı, Perili köşk plajı, Datça Plajı, Ovabükü plajı, Azganlı plajı bulunmaktadır. Antik kentte tatil yapan misafirler tekne gezintileri yapmakta ve Datça’da yer alan doğal koy ve bükleri gezmektedir. Koylarda serin sulara girmektedir. Damlacık Koyu, Kargı Koyu, Bencik Koyu, İskandil Koyu, Kızılağaç Koyu, Ovabükü, Hayıtbükü, Palamutbükü Datça koy ve bükleridır. Antik kent Knidos 4 bin yıllık tarihe sahiptir ve Datça’da tatil yapan misafirler antik kent kalıntılarını, Apollon Tapınağını gezmektedir.

Datça’da Kültür ve sanat çalışmalarıda yapılmaktadır. Festival tarihlerinde orada bulunan günlük kiralık yazlık misafirleri doyasıya eğlenmektedir. Datça’da tatil yapan misafirler Datça yaşamına renk vermekte ve güler yüzlü, saygılı, samimi ortamda tatil yapmaktadır.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder