Fethiye Günlük Kiralik Lüks Yazlik ve Villalar

21 Haziran 2014 Cumartesi

             

.

Muğla ilinin ilçesi olan Fethiye dünyaca ünlü tatil beldesidir. Doğal güzellikleri, dört mevsim tatil yapmaya uygun iklimi ile gözde tatil beldeleri arasında yer almaktadır. Mavi bayraklı plajları, altın sarısı kumsalı, pırıl pırıl güneşi ile her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapmaktadır.

fethiye günlük kiralık yazlık
Fethiye tatilinde konaklama otel, motel, kiralık tatil evi, kiralık yazlık villada yapılmaktadır. Emlak ve turizm şirketleri tarafından kiraya verilen Fethiye günlük tatil evleri lüks ve dayalı döşelidir. Misafirler kiralık yazlık villaları ihtiyaç ve zevklerine göre seçmektedir. Çekirdek aile, mutaasıp aile, balayı çifti, geniş aile, arkadaş grupları ihtiyaçlarına cevap veren özelliklerde villalar bulunmaktadır. Günlük kiralık yazlıkları misafirler istedikleri gün sayısı kadar kiralamaktadır.

Fethiye kiralık villa seçenekleri arasında mustakil villa, site içerisinde villa, ortak yüzme havuzlu, özel yüzme havuzlu, denize sıfır, deniz manzaralı, orman manzaralı villalar bulunmaktadır. İçerisinde 2, 3, 4, 5 yatak odası bulunan villalar bulunmaktadır. Geniş ve konforlu eşyalarla döşenmiş salon, amerikan mutfak, banyo  bulunmaktadır. Bahçe içerisinde havuz, barbekü, bahçe masa ve sandalyeleri, şezlonglar yer almaktadır. Otopark bulunmaktadır.

Kiralık villa temiz bir şekilde teslim edilmekte ve haftada bir gün temizlik hizmeti verilmektedir. Kiralık yazlık villa bahçe ve havuz bakımı günde bir kez yapılmaktadır. Elektrik, su gibi giderler villa kiralama ücretinin içinde yer almakta ve ek ücret talep edilmemektedir.  Villada tatil yapan misafirler özgür bir tatil yaşamakta ve beşyıldızlı otel konforunda, ev ortamı sıcaklığında tatil yapmakta, eğlenmekte ve dinlenmektedir.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder