Akçay İslami Oteller ile Tatil

20 Ağustos 2013 Salı

             

.

Güzel Bir Tatil İçin Akçay İslami Oteller

Akçay Türkiye’mizin hemen hemen ilk tatil beldesi olma özelliğini taşımaktadır. Lokasyonunun uygun olması, büyük şehirlere yakınlığı Akçay‘ı gözde bir mekân haline getirmiştir. Akçay’ın diğer adı su beldesidir. Balıkesir ilimizin Edremit ilçesine bağlı bir belde olan Akçay, Edremit’e yaklaşık 9 km mesafededir. Akçay merkezinde Kaz Dağlarının simgesi olan bir Sarı Kız heykeli bulunur. Bu heykel beldeye ihtişam katmaktadır. Beldede hemen hemen bütün marketler mevcuttur.

Alışveriş için asla sıkıntı yaşanmamaktadır. Zeytinli Rock Festivali Akçay’da tatil zamanlarını hareketlenmektedir. Kordon boyu 2010 yılında ışıklandırılmıştır ve kordonun görüntüsü muhteşem bir hal almıştır. Akçay’a gittiğinizde kalabileceğiniz oteller şöyle sıralanabilir: Grand Kutlugün Otel, Set Motel, Turban Otel ve Tatil Köyü, Melodi Butik Otel, Demir Otel, Butik Yavuz Otel, Palmiye Otel, Otel Kervansaray, Alakoç Otel, Pembe Köşk Otel, Koryal Motel, Batuhan Beach Otel. Grand Kutlugün Otel genel olarak sıralama yapılırsa, beldenin en lüks oteli olarak nitelendirilebilir.

Gecelik konaklama fiyatları 100-150 TL arasında değişmektedir. Kredi kartına 12 taksit imkânı ile tatilinizi geçirmenize imkân sağlıyor otelimiz. Ayrıca Turban Otel ve Tatil köyü de Akçay‘ın önde gelen tatil mekânlarındandır. Kendine özel sahili ile 320 oda ve 1200 yatak kapasitesi ile Akçay’ın en büyük tatil köyüdür. Ödemelerinizi nakit veya kredi kartı ile yapabiliyorsunuz. Gecelik kişi başı konaklama fiyatları 200-250 TL arasında değişmektedir. Bu fiyata her şey dâhil. Yani full pansiyon.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder