Kaş İslami Otelleri

20 Ağustos 2013 Salı

             

.

Kaş Tatili İslami OTeller 


Kaş, yaz tatilinizi geçirmek için tercih edebileceğiniz ferah, sakin, huzurlu tatil beldelerinden bir tanesi. Eğer Kaş‘ı seçerseniz, bölgedeki otelleri ve otellerin fiyatlarını detaylı bir şekilde incelemeniz gerekecek. Biz size yardımcı olacağız bu yazımız ile.  

islami oteller
Kaş‘ta kalınıp rahat edilebilecek çeşitli oteller var. Bunlar; Aquapark Otel, Taşhan Otel, Medusa Otel, Korsan Ada Otel, Villa Tamara Otel, Defne Otel, Ekici Otel, Amphora Otel, Kalkan Park Otel, Club Çapa Otel, Club Barbarossa Otel, Begonvil Otel, Aquarius Otel, Hera Otel, Kale Pension Otel, Kekova Otel, Diva Residance Otel, Marinem Patara Resort Otel, Thetis Otel, Aqua Princess Otel, Bilgin Otel ve Lukka Exclusive Otel. Elbette seçiminizde konaklama ücreti önemli bir etken olacaktır. Yukarıda geçen otellerin arasında Club Barbarossa Otel 400-450 TL’lik kişi başı oda fiyatıyla en önde geliyor. Bu fiyatı elbette size sağladığı lüks hizmetler ve full pansiyon uygulaması ile hak ediyor. Sırada Lukka Exclusive Otel var ve o da 300-350 TL’lik kişi başı oda fiyatıyla 2. sırada yer alıyor.

Diva Residance Otel, Marinem Patara Resort Otel, Hera Otel, Aquapark Otel, Aqua Princess Otel 200-250 TL kişi başı oda fiyatıyla diğer kademeyi oluşturuyor. Geriye kalan Begonvil Otel, Thetis Otel, Medusa Otel, Korsan Ada Otel, Villa Tamara Otel, Hera Otel, Kale Pension Otel, Bilgin Otel daha düşük fiyat uygulaması ile ( 100-200 TL ) siz tatil severlerin hizmetinde.
Diğer tatil yerleri ve fiyatları için sitemizdeki ilgili bağlantılara tıklayabilirsiniz.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder