Avşa İslami Oteller

20 Ağustos 2013 Salı

             

.

Avşa İslami Oteller ile Tatil Keyfi.

Eğer sürekli aynı yerlerde tatil yapmaktan sıkıldıysanız ve alternatif tatil mekânları arayışı içerisinde iseniz bu haberimiz size. Avşa tam size göre. Tertemiz bir kumsal, altın rengi kumlar, masmavi deniz ile tatilcilerin göz bebeği olmaya aday. Avşa otelleri, Akdeniz ve Ege otelleri ve tatil köyleri gibi astronomik fiyatlara çıkmadan tatil yapmak isteyenlerin ilk adresi olacaktır. Avşa adasındaki kalite standartları, Akdeniz ve Ege’deki isim yapmış otellerden daha aşağı kalır değil. Avşa’daki otelleri tercih ederseniz rüya gibi bir tatili yaşayabilirsiniz. Ada gün boyu hareketli.

Eğlence ve huzur bir arada yaşanıyor adeta. Her türlü konaklama seçeneği siz tatil severler için mevcut. Lüks kiralık villalar, moteller, oteller, pansiyonlar, kiralık daireler oldukça yoğun biçimde adayı kuşatmış. Bu konuda asla sıkıntı çekmeyeceksiniz. Bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. Avşa’da otellerin genel fiyat ortalaması, yaz aylarında 80 TL ile 150 TL arasında değişmekte. Bu değişimi, lokasyon ve hizmet kalitesi belirlemektedir. Ayrıca sezon dışında konaklamak isterseniz fiyatların yarıya inmesi gündeme gelecektir. Sezonda da erken rezervasyon ile yine yarı yarıya indirim elde edebilmeniz mümkün.  

Veli’s Suite Hotel, Hotel Europa, Konak Hotel, Hotel Avşa, Ayata Otel, Ayberk Otel, Elit Otel, Deniseren Otel, Altınkum Tatil Konakları önemli otellerden bazılarıdır. Bu otellerin hizmet kaliteleri birbirine oldukça yakındır. İster yarım pansiyon, ister tam pansiyon şeklinde konaklayabilirsiniz.


Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder