Antalya Kalkan Günlük Kiralık Lüks Villa - Antalya Rental House

29 Mart 2014 Cumartesi

             

.

Antalya tatili için Kalkan merkeze ve denize yürüyüş mesafesinde durumda olan villamız yaz sezonlarında kiralama amaçlı spesiyal olarak tasarlanmıştır. Villamız il merkezine ve denize yakın meydana gelmesine karşın suskun uslu tek sokaktadır. Villamızın itinayla dekore edilmiş yemyeşil tek bahçesi ve spesiyal yüzme havuzu yer almaktadır . Villamızda 4 döşek odası, tek amerikan mutfak salon ve 2 partner banyo yer almaktadır . Villada taban katta tek amerikan mutfak salon, tek döşek odası ve tek banyo, üst katta ise üç döşek odası ve tek banyo yer almaktadır .

Havuz Sert Terası : Güneşlenme sahası , Spesiyal havuz ve Spesiyal bahçe

Detayları : 6 Şahsiyet sehpa ve sandalye, 6 Tane şezlong, Barbekü, Güneş şemsiyesi, Spesiyal yüzme havuzu

Havuz Ebatları; En: 6.00 m, Boy: 6.00 m, Derinlik: bir .60 m

Mutfak : Çağdaş Mutfak, Havuz Manzaralı  ( Taban Katta)

Detayları : Buz dolabı, Bulaşık makinesi, Çamaşır makinası, Su sebili, Fırın, Mikrodalga, dörtlü Ocakta (ankastre), Elektrikli su ısıtıcı, 8 şahsiyet yiyecek kulübü , Tava, Tencereler, Çatal bıçak vb.

Salon : Açık Salon, Havuz Manzaralı  ( Taban Katta)

Detayları : Oturma grubu, Uydu TV (LCD), DVD Player, Klima, 6 şahsiyet yiyecek masası, Havuz kenarına çıkma ve Banyo yer almaktadır .

bir. Döşek Odası : Aile Döşek Odası  ( Taban Katta)

Detayları : Çift şahsiyet döşek , Komidin, Klima, Kıyafet dolabı, Banyo (Salon ile partner ) ve Havuz kenarına çıkma yer almaktadır .

2. Döşek Odası : Aile Döşek Odası, Deniz manzaralı  ( bir . Katta)

Detayları : Çift şahsiyet döşek , Komidin, Klima, Kıyafet dolabı, Banyo ( Partner ) ve Deniz manzaralı balkon yer almaktadır .

3. Döşek Odası : GençYatak Odası  ( bir . Katta)

Detayları : bir Tane tek şahsiyet döşek , Komidin, Fan, Banyo ( Partner ) yer almaktadır .

4. Döşek Odası : Çocuk Döşek Odası, Deniz Manzaralı  ( bir . Katta)

Detayları : 2 Tane tek şahsiyet döşek , Komidin, Kıyafet dolabı, Klima Banyo ( Partner ) ve Deniz manzaralı balkon yer almaktadır .

Villa sizlere temiz teslim edilip, 7 şahsiyet temiz nevresim ve havlu kulübü yer almaktadır .

Not: Bu villamızda depozito fiyatı 500 TL' dir. Villa çıkışında ifade edilecek durumda olan kontrollerde rastgele tek kayıp / hasar görülmediği halde depozito ölçüsü konuğa geri iade edilecektir.

Not: Ramazan Bayramı çağı Ağustos ayı haftalık fiyatı üzerinden, Kurban Bayramı çağı Eylül ayı haftalık fiyatı üzerinden hesaplanmaktadır.


Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder