Tatil için Günlük Yazlik Kiralama - Rental House Antalya 2014

29 Mart 2014 Cumartesi

             

.

Günlük Kiralık yazlık bulmak istek eden misafirler internet sitesinde koltuk alan dinlenme bölgelerini, dinlenme beldelerini inceleyerek tatillerini kalmak istek ettikleri dinlenme yerini seçmektedir. Seçilen kasaba de koltuk alan kiralık yazlık ev, kiralık yazlık villa, bağımsız ev, site içinde kiralık yazlık ev bilgisine , resimlerine ve maliyetlerine ulaşmaktadır. Kiralık günlük yazlık hanelerin konumları, manzaraları, nitelikleri , oda sayıları benzeri bütün bilgileri koltuk almaktadır . İhtiyaçlarına ve zevklerine yönelik yazlık beğenildikten ardından hemen rezervasyon işlemi telefon, e-posta ya da online olarak yapılmaktadır. Rezervasyon müddetine misafirler hüküm vermektedir ve gündelik , birden çok gündelik , haftalık, maaş ya da uzunca müddetli olarak rezervasyon yaptırabilmektedir.

Tatil başladığında misafirler rezervasyon yaptırdıkları kiralık yazlığa yerleşmektedir. Rezervasyon esnasında anlatılan para dışarısında cereyan , su, havuz ve bahçe temizliği benzeri giderler amaçlı hiçbir biçimde ek para istek edilmemektedir. Kiralık yazlık villa temiz bir biçimde konuklara teslim edilmektedir.

Kiralık yazlıkda dinlenme yapan misafirler 5 yıldızlı otel konforunda dinlenmekte, eğlenmekte, bağımsız bir dinlenme yaşamaktadır.

Bir evvelki yazımız meydana gelen Villada Dinlenme Nedir? başlıklı makalemizde havuzlu villa, kiralık villa ve kiralık yazlık villa ile ilgili bilgiler verilmektedir.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder