Fethiye Ölüdeniz Ovacikta Günlük Kiralik Villa Fiyatlari 2014

17 Mart 2014 Pazartesi

             

.

Dünyaca ünlü ölüdeniz plajına yalnızca 5 km uzaklıktadır. Harika bir tatil geçirmek isteyenler amaçlı bu tatil hanesi harika bir seçim olacaktır Fethiye orta yalnızca 7 km mesafede hisar önü merkeze 3 km mesafede tarihi ile ünlü taş köyüne ise yalnızca 8km uzaklıktadır.

fethiye günlük villa kirala
Bu harika yazlık tatil hanesi 3 kat 3 odalı, her odanın kendine ilişkin banyosu vardır. Ortada katta salon, kapsamlı bir teras ve mutfak yer almaktadır , üçüncü katta 2 yatak odası ve kapsamlı güneşlenme terasından tüm ovacık köyünü ve ölüdeniz manzarasını keyif içinde takip edebilirsiniz . Bir Numara katta 2 şahsiyet yatak odası banyoludur kapsamlı balkonu vardır ve bir salon, mutfak bulunmakta, 8 şahsiyet aileler amaçlı açılabilir yer çocuklara uyumlu bir oda haline getirilebilir. Bu yazlık tatil hanesi fethiye eşyalı haftalık kiralık veri lmektedir. Kiracı başlangıç ve çıkma saatleri aşağıda meydana geldiği gibidir. Eve başlangıç 15.00, Haneden çıkma 10.00 dur.

Başlangıç çıkma saatlerinde esneklik olabilmektedir siz kımetli misafirlerimizi alıcı temsilcimiz bilgilendirecektir. Çıkma bugünü alıcı temsilcimiz 15 dk öncesinde haneye ciro kontrolünü yapar çıkma işlemlerinizi ve depozitonuzu geri iade eder. Evcil hayvan onay edilmemektedir. Hasar Depozitosu Eve girişte misafirlerimizden, kiralık yazlıklar amaçlı 200 TL hasar depozitosu alınmaktadır, çıkma yaparken ev muayenesinden anında hemen ardından hasar depozitosu geri iade edilir. Rezervasyon Rezervasyon yaptırmaya hüküm verdiğinizde, sizlere opsiyonel mukavele gönderilir ve 2 gün içinde satış ücretinin % 50 si banka adına taşıma edilir, tediye hesaba eriştiğinde sizlere doğrulama edildiğine konusunda takdir sözleşmesi gönderilir.

Günlük Seyahat ve Turlar, Günlük seyahat ve turlar ile ilgili sizlere alıcı temsilcilerimiz her çeşitli yardımı ve takviyesi verecektir, tatilde gezip görmeniz gerekli olan yerler sırasıyla şöyledir. 12 adalar tekne turu, Ölüdeniz tekne turu, Gizli il kanyon, Dalyan çamur banyosu, Jeep safari, Ölüdeniz yamaç paraşüt, Dalaman çayı rafting, At binme, Özel tekne turları, ATV motor turları, Dalma, bir gece 2 gün İzmir Efes ve Pamukkale gezileri.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder