Ölüdeniz Günlük Kiralik Villa - Doğa ile İç İçe Tatil

17 Mart 2014 Pazartesi

             

.

Ölüdenizde koltuk alan Günlük Kiralık Villalar ile Tanınmış Babadağ Eteklerinde Koltuk Alan Konforlu Ve Lüx Tek Villadır. Villa Dekorasyonu Ile Konukların Bütün Ihtiyaçlarını Karşılamaktadır. Bütün Odalar Dayalı Döşelidir. Turizm Merkezi Hisarönü'ne 5 Dk Ve Ölüdeniz'e10 Dk Mesafede Koltuk Alan Villamız Mutaassıp Aileler Amaçlı Belli Bir Süre Uygundur.

ölüdeniz günlük villa
Dik Standartlarla Yepyeni Yapılmış Olan Villa Melek Muhteşem Tek Tatil Sunmaktadır. İş Grupları Ve Aileler Amaçlı Ideal Tek Kiralık Villadır. Nitelik Ile Havuz Terasından Gözüken ÖlüDeniz Manzarası Ile sizlere misilsiz ölüdeniz tatil sunacaktır Bahçe:Bahçede Havuz, Barbekü, Şezlong Ve Güneş Şemsiyesi Bulunmaktadır. Havuz:Özel Yüzme Havuzu Vardır, Havuzda Genç Havuzuda Bulunmaktadır Havuz Ölçüleri 10m. X 5m. Derinlik bir .6 M. Dir. Bahçe Ve Havuz Bakımı Gün Içerisinde bir Defa Yetkililer Aracılığıyla Erken Yapılmaktadır. Mutfak: Villa Melek Içerisinde Çağdaş Amerikan Mutfak Bulunmaktadır. Mutfakta Mikrodalga Fırın, Ankastre Fırın, Soğutucu, Çamaşır Makinası, Ankastre 4'Lü Ocakta , Elektrikli Su Isıtıcı Kettle, Tencere Ve Tava Kulübü , 6 Şahsiyet Yiyecek Kulübü , Kaşık Ve Çatal Seti Ve Bardaklar Bulunmaktadır. Mutfak Havuz Katındadır. Salon:Salonda Klima Uydu Etkileyici , LCD TV, DVD Plakoltuk, Oturma Grubu, Ütü Ve Ütü Masası, Lavabo Koltuk Almaktadır Ve Havuz Kenarına Çıkma Vardır. Salon Havuz Katındadır. Yatak Odaları: Villa Melek A2'De 3adet Yatak Odası Vardır. Yatak Odalarında Havlu Takımları Hijyenik Nevresim Takımları Koltuk Almaktadır .

1- Yatak Odası: Suit Aile Yatak Odası bir . Katta Klimalıdır Ve Oda Içerisinde Komodin, bir Tane Çift Şahsiyet Yatak, Makyaj Masası, Giysi Dolabı, Banyo Koltuk Almaktadır Ve Deniz Manzarası Balkon Vardır.
2- Yatak Odası: Suit Aile Yatak Odası Klimalıdır Ve Oda Içerisinde Komodin, bir Tane Çift Şahsiyet Yatak, Makyaj Masası, Giysi Dolabı, Banyo Koltuk Almaktadır Ve Deniz Manzaralı Balkon Vardır. 3-Yatak Odası: Suit Genç Odası 2. Katta Klimalıdır Ve Oda Içerisinde Komodin, 2 Tane Tek Şahsiyet Yatak, Makyaj Masası, Giysi Dolabı, Banyo Ve Deniz Manzaralı Balkon Koltuk Almaktadır .

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder