Ucuz Günlük Kiralık Daire Beylikdüzü Tatil Evi Kiralama

17 Mart 2014 Pazartesi

             

.

İstanbul'un en nezih ve uslu mahallesi meydana gelen Beylikdüzü kısmında siz kımetli misfirlerimize gündelik ev hizmeti vermekteyiz. Beylikdüzü kısmında ne civarı bir sürü günlük ev kiralama işi yapan varsa %80 i bu işi merdiven altı inşa ediyor.

beylikdüzü günlük ev kiralama
Biz resmi olarak gündelik pansiyon halinde siz kımetli misafirlerimize hizmet veriyoruz. Sizleri ne sebeple misafirimiz olarak görüyoruz bunu bi açıklayalım. İnsanlar konukları gelirken öyle ki evinde bayram temizliği yapar. Bizde bu sebeple sizleri müşterimiz olarak değil de, misafirimiz olarak görüyoruz. Dairelerimizdeki yer alan eşyaları ve ulaşım şeklini izah etmek gerekirse, dairelerimizde konaklama esnasında sıkıntı yaşamayacağınız biçimde tasarım edilmiştir.

Erişim ise metrobüse yürüme 5 dk yürüme mesafesindedir. Beylikdüzü İstanbul Günlük Kiralık Ev hizmeti vermiş olduğumuz dairelerimiz ile ilgili bütün verileri internet sayfamızdan ayrıntılı inceleyebilirsiniz… Otellerden ek olarak konforlu ve cuzi miktardaki fiyatlar ile hizmetinizdeyiz. Otellerde bildiğiniz neredeyse oda kiralaması yapıyorlar ve birey başı para alınıyor. Biz ise size ev kiralıyoruz. Beylikdüzü'ndeki eviniz. İnsanların en güzel biçimde gündelik kiralık ev beylikdüzü amaçlı , konforda hudut yok. Esasen ayırtma yaptırıp geldiğinizde bunu sizde farklılık edeceksiniz.

Bizlere telefon üzerinden 7/24 pansiyon amaçlı ayrıntılı bilgi ve ayırtma yaptırabilirsiniz. Fiyatlarımız amaçlı bizleri aramanız yetecektir . Gündelik Kiralık Ev'de değilsiniz, Beylikdüzü Konaklama size bizzat eviniz rahatlığında ev hizmeti veriyor…

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder