Uygun Fiyatlar ile Şile’de Günlük Tatil Evi Kiralama

17 Mart 2014 Pazartesi

             

.

Şile'de Yazlık Kiralayın, Tatilin Keyfini Çıkarın Şile Yazlık Ev Şile'de yazlık kiralamak da en avantajlı seçeneklerden biri. Aşağı Yukarı 150 TL'den başlayan ücretlerle konaklayabileceğiniz bu yapılarda haftalık fiyatlar 750 TL, maaş ise 2.500 TL civarındadır.

şile günlük ev
Çok bulunmaz olsa da ilçede sezonluk olarak da kiralama yapılabilmektedir. Nasıl kiralama yapılır? İlçedeki anında hemen bütün emlakçılarda bu çeşit tatil seçeneğinde kullanacağınız kiralık yazlıkları bulabileceğiniz benzeri bir takım tatil siteleri aracılığıyla da dilediğiniz tarzda ve konforda yazlıkları görebilirsiniz. Bununla Birlikte kolayca sitemiz yardımıyla de yazlık tutabilirsiniz. En özel yazlıklar nerede? Şile'nin çeşitli kesimlerinde pekçok yazlık yer alır . Şehir merkezinde ve civar köylerde sayıları çokttümör.

En popüler olanları, natürel olarak deniz görenler ve plaja yakın konumlananlardır. İmrenli Köyü'nde yer alan Mavi Koy Tatil Sitesi ise, sebep denize sıfır oluşu, sebep manzarası, gerekse de yüzme havuzlu olması buna bağlı olarak ek olarak sık sık seçim edilir. Mavi Koy Tatil Sitesi Şile Villaları Gündelik 250 TL'den Başlayan Ücretlerle Kiralanıyor Şile Kiralık Villa Bu tatil cenneti yazlık konaklamalar amaçlı en ideal lokasyonlardan biri meydana gelen alanda bilhassa İstanbullu elit aileler villa halinde derlenmiş konutları seçim ediyorlar. Kış Mevsiminde şehir merkezinde oturup, yazları da bilhassa hafta sonları, merkeze yakın bu belde de villa konforunda kendilerine özel tatil yapıyorlar.

Villalarını çok kullanmayanlar ama değerlendirmek isteyip, getiri sağlamak niyetinde olanlar ise bu konforlu haneleri , yazları kiraya vermektedirler. Şilede kiralık villa pazarı da böyle oluşmuşttümör. Şile'de villa kiraları, denize yakın olup olmamasına, havuzlu olup olmamasına yönelik değişkenlik gösterebilmektedir. Genellikle deniz kıyısına yakın yerlerdeki villalar; Gündelik 250 sağlamak 500 TL Haftalık 1.250 sağlamak 2.000 TL benzeri rakamlarla kiralanmaktadır.

Benzer Konular

1 yorum:

Unknown dedi ki...

MERHABALAR 8 KİŞİ IKI GECE KONAKLICAZ KŞİ BAŞI ÜCRET IKI GECELIK ISTIYORUM

Yorum Gönder