Günlük Kiralik Yazliklar ile Muhteşem Tatil Firsatlari

31 Mayıs 2014 Cumartesi

             

.

Yazlık evlerde rüya gibi bir tatil için Yeşil doğası, mavi denizi ve en güzel plajlarıyla dünyaya ün salmış Akdeniz Sahillerinde yer alan turistik beldelerde tatil yapan misafirler, unutulmayacak tatillerini internet üzerinde bulunan web sayfalarından beğenerek kiralamış oldukları yazlık evlerinde yaşamaktadır. Kaş, Kalkan, Bodrum, Fethiye gibi yeryüzünün cennet köşeleri olarak bilinen tatil beldelerinde bulunan kiralık yazlık evler, misafirlere 5 yıldızlı otel konforunu sunmaktadır. Günlük, haftalık, birkaç haftalık, aylık, birkaç aylık, sezonluk, yıllık olarak kiralanabilen konforlu kiralık yazlık ev veya yazlık villalarda ortak veya özel yüzme havuzu, otopark, istenen sayıda yatak odası yer almaktadır.

günlük villa kiralama
Misafirler web sayfası üzerinden kiralık yazlık evlerin konumu, özellikleri hakkında bilgi almakta, isteklerine göre denize sıfır, deniz manzaralı, şehrin merkezinde veya şehir merkezinden uzak, orman kenarında veya orman manzaralı yazlık ev seçme şansına sahip bulunmaktadır. Dünyada hızla yayılan kiralık yazlık villada tatil yapmak özgür bir tatil yaşatmaktadır. Kiralık yazlık ev veya villada tatil yapan misafirler istedikleri zaman eşsiz güzelliğe sahip kumsallarda denize girmekte istedikleri zaman ise kiralık villa bahçesinde bulunan havuzda serinlemekte ve kendilerine özel şezlongda güneşlenmektedir.

Konforlu yazlık ev veya villa tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde dekore edilmiştir. Klima, buzdolabı, televizyon tüm gündelik kiralık yazlık evler ve kiralık villalarda bulunmaktadır. Geniş ve konforlu salonda modern ve rahat mobilyalar, masa ve sandalyeler yer almaktadır. Yatak odasında ortopedik geniş yatak, nevresim takımları ve yedekleri, yastıklar, pikeler bulunmaktadır. Mutfakta ise günlük ihtiyaçlara ve kiralık yazlık villada kalan kişi sayısına yetecek miktarda tabak, çay bardağı, su bardağı, çatal ve kaşık, sıcak su ihtiyacı için kettle bulunmaktadır. Hijyen banyo da ise 24 saat sıcak su bulunmakta, banyo havluları, el havluları, saç kurutma makinası bulunmaktadır.

Misafirler, web sayfası üzerinden beğenerek kiralamış oldukları lüks villa veya yazlık evde tatil geçirmekte ve dolu dolu bir tatil yapmaktadır. Yamaç paraşütü, su sporları, doğa yürüyüşleri yapmakta ve yat turlarına katılmakta, mavi yolculuk yapmakta, belde civarında yer alan eşsiz güzelliğe sahip adaları gezmekte, büyülü koylarda denize girmektedir. İstedikleri takdirde kültür turlarına katılarak yörenin doğal ve tarihi güzelliklerini keşfe çıkmaktadırlar.

Günlük Kiralık yazlık villada özgür tatil yaşayan misafirler istedikleri zaman eğlence merkezlerine giderek coşmakta, eğlenmekte istedikleri zaman ise sessiz yazlık villalarında dinlenmektedir. Tatil bittiğinde eğlenmiş ve dinlenmiş olarak kiralık yazlık evden ayrılmaktadır. Ayrıca istedikleri takdirde havaalanı transfer hizmeti de almaktadır.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder