Günlük Tatil İçin Ucuz Yazlik Fiyat Firsatlari 2014

30 Mayıs 2014 Cuma

             

.

Tatil için günlük yazlık evler ile ucuz tatil yapmak, dünyada gelişen ve Türkiye’de de ilgi ve talep gören yeni bir tatil trendidir. Ekonomik olması, özgür bir tatil yaşanması, beş yıldızlı otel konforunda olması nedeniyle tercih görmektedir. Kiralık yazlık villa veya kiralık yazlık evlerde tatil yapan misafirler gönüllerince dolu dolu bir tatil yaşamaktadır.
 

günlük kiralık
Kiralık yazlık villa web sitesi üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde villa seçimi yapılarak rezervasyon gerçekleştirilmektedir. Kiralık yazlık villalar hakkında tüm bilgiler ve villanın iç ve dış görünümlerine ait fotoğraflar web sitesi üzerinden misafirlere sunulmaktadır. Tatil yapacakları beldeye karar veren misafirler o beldede bulunan kiralık yazlık villa seçimlerini villanın bulunduğu konuma, istedikleri manzaraya, yatak odası sayısına göre yapmaktadır. İsteğe göre özel veya ortak yüzme havuzlu villa seçimi yapılmaktadır. Yazlık ev veya villalar konum olarak deniz manzaralı, orman manzaralı, belde merkezi manzaralı gibi tercihlere cevap vermekte ve beldeye uzak veya beldenin içinde kiralık yazlık ev ve yazlık villalar bulunmaktadır.

Tatil başlangıcında misafirler, web sayfası üzerinde görsellerini görerek seçtikleri villa veya yazlık eve yerleşmekte ve istedikleri takdirde havaalanı transfer hizmeti almaktadır. Yazlık ev ve yazlık villada klima, televizyon ve buzdolabı yer almakta 24 saat sıcak su bulunmaktadır. Bahçe içerisinde özel veya ortak yüzme havuzu bulunmakta ve kişiye özel şezlongları misafirler istedikleri zaman kullanmaktadır.

Misafirler için hazırlanan kiralık yazlık ev ve kiralık yazlık villa içerisinde tüm dekorasyon eşyaları yer almakta ve yatak odasında geniş, hijyen ortopedik yatak ve nevresim takımları, salonda konforlu ve modern koltuk takımı, yemek masası ve sandalyeler, mutfakta günlük ihtiyaçlara cevap verecek mutfak malzemeleri bulunmakta ve ayrıca kettle da yer almaktadır.

Kiralık yazlık villada tatil yapan misafirler su sporları, yamaç paraşütü, trekking, jip safari, mavi yolculuk gibi aktivitelere katılarak gönüllerince tatil yapmaktadır. İsteyen misafirler kültür turlarına katılarak yeni yerler gezip görmekte, istedikleri takdirde araç kiralama hizmeti alarak tatil beldesini ve çevresini araçla dolaşmaktadır.

Tatil sona erdiğinde kiralık villa veya kiralık yazlık ev misafirleri mutlu, eğlenmiş ve dinlenmiş olarak villadan ayrılırken yeni tatil trendini deneyimlemenin hoşnutluğunu hissetmektedirler.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder