Günlük Kiralik Yazlık Tatil Evleri 2014

30 Mayıs 2014 Cuma

             

.

Kiralık yazlık tatil evleri vasıtası ile klasik tatil anlayışına benzemeyen özgür, ev konforu ve ortamında bir tatil sizleri beklemektedir. Her mevsimde tatil yapılabilen konforlu tatil için kiralık yazlık evler sunulmaktadır ve isteğe göre haftalık, aylık, 6 aylık gibi sürelerle kiralanmaktadır. Türkiye’nin dünyaca ünlü tatil beldelerinde yer alan kiralık yazlık rezervasyonu yapmak zahmetsiz, kolay ve hızlı bir şekilde yazlık evler web sitesinden yapılmaktadır. Misafirler birçok günlük kiralık yazlık evler arasından tatil anlayışınıza uygun, katile gidecek kişi sayısına göre ideal yazlık evi web sitesinden seçerek başlamaktadır. Deniz manzaralı, denize sıfır kiralık yazlık bulunduğu gibi orman manzaralı, orman kenarında, merkezde veya merkeze uzak kiralık yazlıklar web sitesinde yer almaktadır.

günlük kiralık yazlık
Ünlü tatil beldelerinde kiralık yazlık ev rezervasyonu yaptıran misafirler tatil günü geldiğinde web sitesi üzerinden fotoğraflarını görerek seçmiş oldukları kiralık yazlıklara yerleşmekte ve özgür bir tatile başlamaktadır. Misafirler doğa, deniz ile başbaşa bir ortamda ister kiralık yazlıkların havuzunda yüzmekte, güneşlenmekte isterlerse denize gitmektedirler. Tatilde sayısız aktivite yapabildikleri gibi zamana bağlı kalmadan istediklerinde ise sakin, gürültüsüz, son derece konforlu kiralık yazlıklarında vakit geçirmektedir.

Günlük kiralık yazlık villa veya tatil evleri ihtiyaçlara göre dekore edilmiş, temiz ve hijyen bir şekilde misafirlere teslim edilmektedir. Kiralık yazlık evlerde klima, buzdolabı, televizyon yer almaktadır. Misafirler elektrik veya su kesintisi, çevre kirliliği, gürültü kirliliği, güvenlik gibi sorunlar yaşanmadan gönüllerinde tatil yapmaktadır.

Kiralık yazlık evlerde istenen sayıda yatak odası, salon, mutfak, geniş teras veya balkonlar ve bahçede otopark ve ortak veya özel yüzme havuzu yer almaktadır. Misafirler geniş konforlu yataklarda uyumakta, isterlerse mutfak araç gereci bulunan mutfakta yemek yapıp yiyebilmektedir. İsterlerse tatil beldesinde bulunan lüks veya salaş restoranları tercih edebilmekte ve birçok aktiviteyi bir arada yapmakta dolu dolu bir tatil yaşamaktadır. Hijyen banyoda duşa kabin veya küvet, banyo havluları, el yüz havluları, saç kurutma makinası yer almaktadır.

Kiralık yazlık evlerde tatil yapan misafirler bulundukları tatil beldesinde ve yöresinde doğanın keyfini çıkarmakta jip safari, yamaç paraşütü, dalış, mavi yolculuk, mehtap turu gibi birçok aktivite yapmaktadır. Tatilleri bittiğinde kiralık yazlık evlerinden memnun ayrılmaktadır.

Benzer Konular

1 yorum:

izmir günlük kiralık dedi ki...

oldukça güzel gözüküyor, konaklamak isterdim.

Yorum Gönder