Tatil için Yazlik Ev Kiralama 2014 Firsatlari

29 Mayıs 2014 Perşembe

             

.

Yazlık ev kiralama Fırsatlarını Kaçırmayın.

Türkiye’nin dünyaca ünlü Akdeniz sahillerinde yer alan tatil beldelerinde rüya gibi bir tatil yapmak isteyen için tatil beldelerin kiralık yazlık evler yer almaktadır. Beş yıldızlı otel konforuna sahip kiralık yazlık evlere internet üzerinde bulunan web sayfalarından hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılmaktadır. Web sitesi üzerinde yazlık evlerin görselleri ve özellikleri yer almaktadır. Yazlık evde tatil yapmak isteyen misafirler web sitesi üzerinden öncelikle tatil yapmak istedikleri beldeyi seçmektedir. Tatil için yazlık ev seçecek olan misafirler seçilen belde de yer alan kiralık yazlık evler arasından da oda sayısına göre, kiralık yazlık evin deniz kenarı, orman kenarı, merkezde veya merkezden uzak gibi konumuna göre, özel yüzme havuzlu veya ortak yüzme havuzlu gibi özelliklerine seçim yapmaktadır.


Web sitesi üzerinden istenilen kiralık yazlık ev seçimi yapıldıktan sonra anında rezervasyon yaptırılmaktadır. Konaklama süresi misafirin arzusuna göre 1 hafta, 1 ay, birkaç ay gibi olabilmekte kiralanacak gün sayısı misafir tarafından belirlenmektedir. Tatil başladığında ise misafirler web sitesi üzerinden beğenilen evde tatile başlamaktadır. Kiralık yazlık eve havaalanından ulaşım için misafirler istedikleri takdirde gidiş ve dönüşlerinde transfer hizmeti alabilmektedir.

Kiralık yazlık evde klima, buzdolabı, televizyon bulunmakta ve konforlu bir evde yer alan tüm dekorasyon eşyalarına sahip bulunmaktadır. Yatak odasında yatak odası takımı, geniş ve rahat yatak, yedekleriyle birlikte temiz nevresim takımları yer almaktadır. Salonda konforlu ve rahat koltuklar, yemek masası ve sandalyeleri yer alırken mutfakta günlük ihtiyaçları karşılayan mutfak malzemeleri ve kettle bulunmaktadır. Hijyen banyoda banyo ve el yüz havluları, saç kurutma makinası seçime göre duşa kabin veya küvet bulunur.
Yazlık ev ortamı gürültüsüz, sessiz, sorunsuz bir tatil sunmaktadır. Misafirler istediği zaman evlerinde, istedikleri zaman tatil beldesinde zamana bağlı kalmadan vakit geçirmekte yemeklerini ister yazlık evde ister dışarıda yemekte, istedikleri zaman uyanıp istedikleri zaman uyanmakta, yazlığın bahçesinde kendilerine özel yüzme havuzunda yüzmekte ve şezlonglarında güneşlenmektedir.

Kiralık yazlık ev misafirleri birçok aktiviteyi gerçekleştirmekte dalış, yamaç paraşütü, mavi yolculuk, trekking, jip safari, foto safari, kültür turu gibi aktivitelere katılmaktadır.

Tatil bittiğinde ise kiralık yazlık villadan memnun, dinlenmiş ve eğlenmiş olarak ayrılan misafirler bir dahaki tatilleri için de kiralık yazlık ev tercih etmektedir.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder