Yaz Tatiliniz İçin Günlük Kiralik Villa Fiyatları

29 Mayıs 2014 Perşembe

             

.

Kiralık villa fiyatları yazlık villada tatil yapmak yeni tatil trendi arasında yer alıyor ve Akdeniz ve Ege Bölgesinin en güzel tatil beldelerinde kiralık yazlık villada tatil yapılıyor. Emlak ve turizm şirketleri villada tatil düşleyen misafirler için düşlerini gerçekleştirmeleri için zengin kiralık villa portföyü hazırlıyor.


kiralık villa fiyatları
Kiralık yazlık villa web sitelerinde villalara ait tüm bilgiler ve görseller yer alıyor. Misafirler gideceği tatil beldesini seçiyor ve beldede yer alan tüm kiralık villaları ekranda görüyor. Villa özelliklerini, sezon bilgilerini, sezon fiyatlarını inceleyerek ihtiyaçlarına ve zevklerine uygun villa seçimi yapıyor. Villa seçen misafirler kolay ve hızlı şekilde rezervasyon gerçekleştiriyor.

Kiralık yazlık villa dayalı döşeli olarak kiraya veriliyor. Dört mevsim tatil yapılan Akdeniz ve Ege bölgesinde yer alan villalar 5 yıldız otel konforunda bir tatil sunuyor. Web sayfasında kiralık yazlık villa sezon bilgileri takvim şeklinde bulunuyor. Misafirler takvim üzerinde yazlık villanın boş ve dolu olduğu tarihleri görerek kendileri için uygun tarihler için rezervasyon gerçekleştiriyor.

Kiralık yazlık villalar 1 Nisan’dan başlayarak Kasım sonuna kadar misafirlerin konaklamasına açık bulunuyor. Boş kalan diğer aylarda ise villanın bakımı yapılıyor. Boya, badana, tamirat, tadilat gibi gerekli işlemler varsa yapılıyor. Sezona hijyen ve temiz olarak hazırlanıyor.

Sezon fiyatları aylara göre değişiyor. Her bütçeye uygun fiyatlar ve villa modelleri yer alıyor. Haziran, Temmuz, Ağustos ayları Nisan Mayıs aylarına göre farklı fiyatlarla sunuluyor. Eylül, Ekim ve Kasım aylarında fiyatlarda kademeli olarak düşüş görülüyor.

Konforlu, yüzme havuzlu, kiralık yazlık villa fiyatları sezona göre, yazlık villa oda sayısına göre, kiralık villa konumuna göre farklılıklar gösteriyor.

Villa özellikleri çekirdek aile, geniş aile, balayı çifti, arkadaş grubu, mutaasıp aile ihtiyaçlarına göre farklılık gösteriyor.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder